Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 87 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: stř 19.08.2015 20:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5395
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (1)
gasolin píše:
Jenže on to zas takový malý šváb není....53cm průměr rotoru...když jsem si doma vysunul pravítko, tak jsem se trochu divil :wink:
Mám, nemám....ty woe to je zase vnitřní boj! Mám takové pravidlo, že když něco chci, tak se třikrát vyspím a pak se rozhodnu....dneska mě čeká třetí noc, tak jsem zvědav jestli to ustojím :-)


Jaký máš doma největší stroj?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: stř 19.08.2015 20:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2011
Příspěvky: 433
Bydliště: Praha
Obrázky: 15
OPR píše:

Jaký máš doma největší stroj?


TZ Frenzy V2 50, pak Logo 400SE...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: stř 19.08.2015 22:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 73
Bydliště: Praha
zdar jen pár slov,
měl jsem 200ku a po zkušenostech,které mám jsem opatrnej.
Největší problém byl s ocasem.Tak uvidíme.


Naposledy upravil gobi dne pon 12.10.2015 15:55, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: čtv 20.08.2015 15:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5395
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (1)
gasolin píše:

TZ Frenzy V2 50, pak Logo 400SE...

Pak ty peníze vem a dej je do obálky s nápisem "co kdyby"
Ušetříš za malou mrdku která ti bude kazit ruce a ani z 1/5 nebude dosahovat letových vlastnosti jako Logo.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: čtv 20.08.2015 17:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2011
Příspěvky: 433
Bydliště: Praha
Obrázky: 15
OPR píše:
Pak ty peníze vem a dej je do obálky s nápisem "co kdyby"
Ušetříš za malou mrdku která ti bude kazit ruce a ani z 1/5 nebude dosahovat letových vlastnosti jako Logo.

Ukecáno, díky všem za kladení odporu vůči této koupi .
Sehnal jsem Minititana v bezpádlu. Už jsem ho měl v pádle a na blbnutí stačil. Tehdy jsem ho chtěl sám přestavět na bezpádlo, ale nedošlo na to, tak si to teď vyzkouším a pak uvidím....


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: pát 21.08.2015 9:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5395
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (1)
Správná volba.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: pát 21.08.2015 11:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1829
Obrázky: 0
To bych nechtel ani na zed


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: čtv 03.09.2015 18:50 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 73
Bydliště: Praha
zdar všem,
měl jsem možnost si prolétnout tento stroj a bohužel musím říct nekupujte dokud nebude update firmweru.
Vrtulník se sám od sebe začne točit okolo osy a mírně klonit vpravo ve všech režimech.
vše vyřešeno novym fw


Naposledy upravil gobi dne čtv 25.02.2016 12:30, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: pát 04.09.2015 9:05 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 2185
Obrázky: 1
Nemůže to být kusem? Spíš než výrobcem a daným modelem? Možné rušení?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: pát 04.09.2015 9:24 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 73
Bydliště: Praha
Bohužel jsem o to četl i na jiných forech. A HH už to ví...
Problémy byly i s B 180cfx a taky to řešili updatem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: úte 08.09.2015 10:34 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 73
Bydliště: Praha
Blade 230s Hint's and Tip's na HeliFreak


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: stř 09.09.2015 16:41 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 73
Bydliště: Praha
Jen krátce,nově nastaveno + trimovací let a všechny problémy zmizely.
Tak snad to vydrží.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: stř 09.09.2015 19:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 315
Bydliště: Blansko
tak jakej je teda ten vrtulnik...kdo ho uz ma a jak to lita?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: stř 23.09.2015 17:35 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 73
Bydliště: Praha
Od posledního nastavení vše funguje jak má až na třetí plyn při kterém se opět otáčí , ale jinak to jde.
plyn 85% plochá ,trav.ad. ALE 120%
vyřešeno novým fw


Naposledy upravil gobi dne čtv 25.02.2016 12:32, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: úte 20.10.2015 14:13 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 73
Bydliště: Praha
odlítáno 60 baterek,
vyměněny pouze gumy v hlavě.
Nahrán update,odzkoušeno,lítá bez problémů.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 87 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz