Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1059 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 71  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2012 12:13 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.9.2011
Příspěvky: 129
Bydliště: Prostějov
Tak dnes dostal protosek nový motor MVVS 8/950.Dotaz: mám regl MSH yge 60a jaké zvolit časování ? 18 nebo 24 stupňů?Dále bych se chtěl zeptat jak je na tom governor v tomhle esc?Zapnout nebo létat na křivky?

Diky.

_________________
LOGO 600 SE ,MPX Gemini,DX8,Phoenix 3.0,Protos 500 stretch FBL Beastx
no jo začínám


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2012 12:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.10.2008
Příspěvky: 1793
Bydliště: Ustí nad Labem
Časování podle teploty motoru, začít s mín a zvyšovat. Yge je super regl a govík určitě zapnout, jen to chce prog. kartu a nastavit gov. store mod podle návodu...

_________________
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 19:41 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Kluci, potřebuju poradit. Na mém protosovi se mi zdá vzadu volný řenen (za hlavním kolem) a ve předu (před hlavním kolem) je napnutý OK. Ocas už mám vysunutý na doraz - zadek už asi víc nenapnu. Jak to řešíte??? Řemen je tam nový asi před 5-ti dny.

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 19:45 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2011
Příspěvky: 307
Bydliště: Stará Ves nad Ondřejnicí
zaja.cz píše:
Kluci, potřebuju poradit. Na mém protosovi se mi zdá vzadu volný řenen (za hlavním kolem) a ve předu (před hlavním kolem) je napnutý OK. Ocas už mám vysunutý na doraz - zadek už asi víc nenapnu. Jak to řešíte??? Řemen je tam nový asi před 5-ti dny.


A v jaké pozici máš motorové lože? Nemáš jej úplně vzadu? Posuň jej co nejvíce dopředu... ;-)

_________________
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 19:55 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Jo, to mám motor. lože asi 1mm od zadního dorazu. Tak mám podvolit ocas i motor a obojí více do předu a pak to doštělovat? Kdybych posunul jen motor, bude předek moc přetažený že?

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Naposledy upravil zaja.cz dne čtv 03.05.2012 19:58, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 19:57 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2011
Příspěvky: 307
Bydliště: Stará Ves nad Ondřejnicí
zaja.cz píše:
Jo, to mám asi 1mm od zadního dorazu. Tak mám podvolit ocas i motor a obojí více do předu a pak to doštělovat?

Ano, tak to povol, dej lože s motorem co nejvíce dopředu a pak to našponuj znova a uvidíš ;-)

_________________
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 19:58 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Dík, jdu na to. :wink:

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 20:00 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2011
Příspěvky: 307
Bydliště: Stará Ves nad Ondřejnicí
Jj, pak dej vědět. :-)

_________________
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2012 20:10 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Tak jo, už je to OK, já jsem ale debil. :? Díky

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 04.05.2012 11:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
Vadilo by, ak by som vyhodil to voditko tiahla ku smykatku? To ocko pod vodorovnym stabilizatorom. Odrezat...

Nejak mi to zavadzia. Ked dam 10mm paku/mini servo/, tak tiahlo dost drie a ohyba sa.

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 04.05.2012 11:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1443
Bydliště: Praha
Kenny McCormick: Ale aby se pak tahlo pri svoji dylce neohejbalo... Mozna nahradit uhlikovou tycku uhlikovou trubickou a zalepit do ni drat.

_________________
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 04.05.2012 12:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
...je to z trubky. Ohybat by sa nemalo.
Len ma napadlo, ci to moze vadit nejak ako napr. ci to nebude vibrovat ako vzpery - a tym nejak vadit servu, myslim ze je to ta ista trubka/material.

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 04.05.2012 12:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1443
Bydliště: Praha
Kenny McCormick: Aha... Ja mam na MiniProtosovi tycku (stejne, jako vzpery ocasu). Tak jsem myslel, ze ji ma i vetsi braska.
Tak ted bude tahlo cca dvakrat delsi a tim i nachylnejsi na vibrace a pruzeni. Tezko rict, jestli to bude necemu vadit. Spis, aby se v poradnym zaberu neprohnulo jako luk a vrtulka se pak nechovala divne...

_________________
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 04.05.2012 16:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.5.2010
Příspěvky: 293
Bydliště: Jihomoravský Kraj
Kenny McCormick píše:
Vadilo by, ak by som vyhodil to voditko tiahla ku smykatku? To ocko pod vodorovnym stabilizatorom. Odrezat...

Nejak mi to zavadzia. Ked dam 10mm paku/mini servo/, tak tiahlo dost drie a ohyba sa.


nevadilo mam to tak a letam bez problemu.

_________________
Logo 600| Protos 500| T-rex 450 pro
FUTABA FX-30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 04.05.2012 17:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4251
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
ja to uřízl a za pomocí vteřináku nastavil

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1059 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 71  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz