Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1069 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2016 15:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 14.1.2015
Příspěvky: 199
sampoalphascan píše:
Dlouhá je až moc, ale nemá nahoře ani vybrání ani drážku na sponku. U těch nových motorů je to řešené jinak.


to bych neviděl jako zas až takový problém.Vybrání pro červíka se vybrousí dremelem a hřídel se do vnitřího kroužku ložiska zalepí loctitem.Měl jsem takto opravených několik motorů do letadel.
Btw motor on Alignu 700MX má hřídel taky jen lepenou a to je ve srovnání s 3026 pěkný bago

_________________
Protos Stretch,TSA 600E all@SPIRIT


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2016 17:27 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.10.2012
Příspěvky: 63
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 1
Si úplně nemyslím, že zrovna vlepit bude to pravé. Mám obavu, že napnutí řemene vytlačuje celou hřídel směrem dolů, čemuž i odpovídá stav hliníkového vymezovacího kroužku. Objednal jsem tu hřídel na HK 3026, drobné úpravy zvládnu a nebo mi to někdo utočí když budu mít materiál. V zásadě by mělo chybět jen to vybrání pro červa.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2016 19:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 763
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Dej potom vědět, zda to byla ta hřídel co potřebuješ, až ti přijde.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: ned 12.06.2016 11:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1869
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Tak jsem si před nedávnem, poté co kamarád zlomil držák ocasního serva, řekl že se ho pokusím vyrobit :mrgreen: a výsledek je na světě :mrgreen:


Přílohy:
drzak serva.JPG
drzak serva.JPG [ 63 KiB | Zobrazeno 1479 krát ]

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: pon 13.06.2016 10:14 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.10.2012
Příspěvky: 63
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 1
pheek píše:
Dej potom vědět, zda to byla ta hřídel co potřebuješ, až ti přijde.

Není to úplně ona, jak jsem předpokládal je bez osazení na červík náboje a drážka na sponku je užší. Dobrá zpráva je, že lze použít bez větších úprav :-D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: pon 22.08.2016 19:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2008
Příspěvky: 282
Bydliště: Klášterec nad Ohří
Zdravím majitelé Protosů. Mám regulátor roxxy 960 6 a motor původní lipotech, nastaven přes programátor governor a křivku 80% a pastorek 15Z. Z ničeho nic mi regulátor strašně málo točí, tedy oproti původní hodnotě...i když křivku vytáhnu na 100% není to nic extra otáčky. Nemáte někdo podobnou zkušenost popř. radu jak mohlo dojít k této záležitosti?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: pon 22.08.2016 20:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5397
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (1)
Neodesli ti články v baterce?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: pon 22.08.2016 21:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2008
Příspěvky: 282
Bydliště: Klášterec nad Ohří
Zapomněl jsem napsat, že na všechny baterie je to stejné.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: pon 22.08.2016 22:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2010
Příspěvky: 226
Bydliště: Žacléř okr. Trutnov, ČR
A co kalibrace plynu?

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

_________________
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 25.08.2016 4:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 14.1.2015
Příspěvky: 199
zdar,chystám se prodloužit Protose.Zajímalo by mne jestli bude stačit régl v něm mám,YEP 60A,nebo mám raději koupit jiný s více ampéry?Motor je setový Scorpion 880kv.
Díky

_________________
Protos Stretch,TSA 600E all@SPIRIT


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 25.08.2016 7:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.7.2009
Příspěvky: 292
Bydliště: Senec, SK
Ja myslim ze 60A je na hrane aj standardneho protosa, nieto predlzeneho.

_________________
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: pát 26.08.2016 1:43 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 14.1.2015
Příspěvky: 199
s 60a reglem lítam v Protosovi 2 roky bez problémů.Ale radší pro jistotu tam vrazim něco silnějšího

_________________
Protos Stretch,TSA 600E all@SPIRIT


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: pát 26.08.2016 10:20 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2012
Příspěvky: 877
Bydliště: Praha 4/12
No tak setový je tuším 60A a dost lidí s ním spokojeně lítá. Prodloužení zahrnuje i změnu pastorku.

Když jsem měl v prodlouženém Protosovi Castle a sledoval logy, tak jsem se tuším nedostal ani ve špičkách (např. spirití záchrana) přes 40A, ovšem žádné házení motykou jsem nedělal :D Mmch kdyby někdo toho mojeho Protose chtěl, je stále volný.

_________________
Už jen ta vysílačka :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: pát 26.08.2016 14:18 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 3.6.2014
Příspěvky: 73
Bydliště: Žilina
Tiež som rozmýšľal nad predĺžením, ale keď si porovnám logo 400, listy 480 motor 1900w a protos, listy 470 motor 1400w sa mi zdá, tak asi to môže byť preň zaberačka. Lietam 430 listy a motor pri 15z pastorku vie byť horúci, že na ňom palec neudržím, 60A reg doteraz bez problémov, prúd som nikdy nemeral aj keď s tým by som nemal problém, je to odskúšané lieta to, tak načo sa zdržiavať. Keby sa vedel k tomu vyjadriť niekto, kto to lieta poprípade lietal, či to stojí zato predĺžiť. Ja budem určite predlžovať trubku na predĺžený remeň, keďže mám posledný krátky a 3 predĺžené nachystané. Krátke trubky už MSH neponúka ako nd aj stavebnice sú s predĺženou trubkou. Plus je možno o 1mm širší remeň, čo možno predĺži životnosť.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 pokračování
PříspěvekNapsal: pát 26.08.2016 14:29 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 3.6.2014
Příspěvky: 73
Bydliště: Žilina
Bozha nezdá sa mi aby pri 2700-3000 otáčkach pri záchrane 11-12° cucol iba 40A, ale nemeral som tak neviem.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1069 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz