Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1552 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: sob 22.06.2019 18:39 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 2.2.2012
Příspěvky: 106
Bydliště: Brno
FBL hlava, FBL listy. Seřízení by mělo být ok, dělám to přes SokoHeli. Ještě mrknu na stopu. Nízké otáčky to mě taky napadlo bohužel mi nejede rozchodit RPM sensor. Jde mě o to jestli Spirit nepotřebuje nějaké speciální nastavení pro nitro. Na elektrice mám taky Spirita tam je to ok. Zkusím taky to filtraci jak píšeš

_________________
RC Helis and cars, Brno


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: čtv 18.07.2019 22:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 18.4.2017
Příspěvky: 228
Dobrý den,

je možné ze Spiritu pomocí telemetrie přenášet úroveň vibrací do vysílačky?
Měl jsem za to, že to jde nějak načíst př. jako čidlo/čidla v telemetrii.

Chtěl bych si nastavit varování na vysoké vibrace.

Konkrétně se mi jedná o FrSky/OpenTx.

Honza


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 19.07.2019 7:58 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6642
Bydliště: Dubai, UAE
Netusim jak u FrSky, ale u Jeti to jde. Pouzivam to presne tak i s alarmem na zvysene vibrace. Takze ze Spirita to ven urcite leze.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 19.07.2019 8:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 289
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Ano lze, určitě tam máš čidlo FUEL. Vibrace v procentech, ale dost zprůměrované, takže jedna i když větší špička se nemusí úplně projevit. Jinak to funguje a používám.

http://manual.spirit-system.com/index.p ... C3.A1_data

_________________
Netopyr

Goblin 570, Devil 380, Spirit, Taranis X9D+,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 19.07.2019 10:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 390
Bydliště: Plzeň, CZ
Najde o prumery ale o rychlost prenosu telemetrickych dat v systemu FrSky. Je dost pomaly. Jeti a jine systemy zobrazuji mnohem vice a rychleji. Ale i u Frsky se chysta novy a rychlejsi protokol...

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 19.07.2019 15:21 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2009
Příspěvky: 1455
Právě byla vydána verze 2.6.2!

  • GeoLink výškové omezení:
    • Výška je vypočtena z několika čidel současně i během náročných letových prvků.
  • GeoLink návrat domů a bezpečná zóna:
    • Nastavení přes vysílač je povoleno pouze, není-li připojen program Spirit Settings a jednotka není v konfiguračním režimu.
    • Obě funkce lze naprogramovat odlišně pro každou banku.
    • DŮLEŽITÉ: Prosím nastavte znovu pozice pro návrat domů a bezpečnou zónu pro Banku 1 a 2.
    • OPRAVA: Nebylo možné správné naprogramování pozic přes vysílač s jednotkou μSpirit spolu s některými Spektrum satelity.
  • GeoLink návrat domů:
    • Deska cykliky indikuje stav během programování nové pozice obráceným chodem kolektivu.
  • GeoLink automatické přistání:
    • Rychlost klesání lze nyní libovolně konfigurovat.
    • Počáteční fáze přistávání je rychlejší.
  • GeoLink držení pozice:
    • Změna pozice kniply je snadnější a předvídatelná.
  • GeoLink výškové omezení a držení výšky:
    • Počáteční vzletová výška je měřena pouze v případě, že neběží motor.
  • GeoLink držení výšky:
    • Udržování výšky je přesnější.
  • Komunikace s modelem GeoLink:
    • Komunikace s menšími jednotkami Spirit je nyní stabilnější.
  • Podpora Failsafe pro 16 kanálů:
    • Failsafe lze nakonfigurovat až pro 16 kanálů.
  • Spektrum integrace:
    • OPRAVA: Spektrum interace a telemetrie nebyly v některých případech dostupné - v zapojení s několika Spektrum satelity a DX9 vysílačem.
  • Program Spirit Settings:
    • Nová funkce pro automatické ukládání nastavení.
    • Nový profil pro modely LaHeli LA380 v průvodci nastavením.

Uživatelé GeoLink: Po aktualizaci z verze 2.6.1 je nezbytné nakonfigurovat body pro funkce Návrat domů a bezpečnou zónu v Bance 1 a 2.

Aktualizace pro jednotky Spirit je dostupná na našem webu.

_________________
Spirit System


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: sob 20.07.2019 14:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 18.4.2017
Příspěvky: 228
Netopyr píše:
Ano lze, určitě tam máš čidlo FUEL. Vibrace v procentech, ale dost zprůměrované, takže jedna i když větší špička se nemusí úplně projevit. Jinak to funguje a používám.

http://manual.spirit-system.com/index.p ... C3.A1_data


Odkaz je super.
Marně jsem tohledal manuálu Spirita a v manuálu u tepemetrie pro Hobbywing.

děkuji


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1552 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz