Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Reset MikroBeastu
PříspěvekNapsal: sob 18.02.2017 13:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1861
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Zdravím všechny helináře, mám dotaz jde nějak zresetovat bezpadlovou jednotku MikroBeast? Nechce se mi načíst stále jezdí ledka v jedné řadě. Když zmáčknu tlačítko tak se rožne ledka u písmene D

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Reset MikroBeastu
PříspěvekNapsal: sob 18.02.2017 14:33 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 1871
Bydliště: Zvole u Prahy
tohle píší v návodu :

Návrat do továrního nastavení:
K resetu MICROBEASTu do továrního nastavení můžete v kterémkoliv nastavovacím menu stlačit tlačítko na
min. 10s, LEDs A - N začne blikat a dalším stiskem potvrdíte reset.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Reset MikroBeastu
PříspěvekNapsal: sob 18.02.2017 15:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1861
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Na přidržení tlačítka nereaguje, kontrolka bliká červeně a problikávají ledky od H po N :( mám obavu, že je po něm

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Reset MikroBeastu
PříspěvekNapsal: ned 19.02.2017 9:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 31.8.2016
Příspěvky: 39
Čau,mam dva beasty a s jednim mam občas stejnej problém.Většinou stačí chvilku počkat,nebo odpojit kabely od serv a zapnout ho bez nich.Čim to je nevim,ale tohle na něj zabírá.Nebo bych ještě zkusil znovu spárovat vysílač s přijímačem,protože v návodu je napsáno,že když blikají led n-h,tak to má špatnej signál z přijímače.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Reset MikroBeastu
PříspěvekNapsal: ned 19.02.2017 10:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1861
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
tak odpojení kablíku serv nepomohlo. Spárované mám dobře skoušel jsem s klasika přijímačem i pouze na satelit :( Ještě když zmáčknu jednou svítí D a bliká fialová Další zmáčknutí svítí B C H a bliká modrá při dalším svítí A I nesvítí kontrolka

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz