Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1529 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 102  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: stř 25.11.2015 15:22 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6695
Bydliště: Dubai, UAE
Proto radim ten papirove slabsi motor XNova 4530 s 500KV.
Videl jsem ho letat a uplne slabsi mi nepripadal. Ale neletel jsem s nim.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: čtv 26.11.2015 7:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 16.2.2014
Příspěvky: 308
Tak je rozhodnuto bude to duo kontronik 160hv+xnova 4530/500.dakujem za nakopnutie .
Viem ze by som neskor menil setup a potom to vyjde drahsie .

_________________
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: pát 05.02.2016 19:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 16.2.2014
Příspěvky: 308
Tak je to doma
Příloha:
uploadfromtaptalk1454696477496.jpg
uploadfromtaptalk1454696477496.jpg
[ 49.57 KiB | Zobrazeno 2734 krát ]


_________________
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: pon 21.03.2016 8:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2011
Příspěvky: 625
Bydliště: Řečany nad Labem (Pardubice)
Zdravím :-) Tak po dvouch sezonach pauzy začíná opět intensivní tréning :-) Už se těším na teplo a sluníčko na letišti. Budu objednávat nové baterky 3 sady nějaké doporučení ? :-) Ale vidím to stále na 12s 5000 mAh :-)

_________________
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: pon 21.03.2016 12:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2011
Příspěvky: 382
Bydliště: Olomouc
Turnigy Graphen nebo Bolt?

_________________
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , TARANIS X9D+,Futaba T8FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: pon 21.03.2016 13:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2011
Příspěvky: 625
Bydliště: Řečany nad Labem (Pardubice)
Na HobbyKingu nejsou skladem sakryš. Když koukám na tu cenovku.... je to dost. Mě bez problémů funguje i 45-60 C

_________________
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: pon 21.03.2016 18:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2011
Příspěvky: 382
Bydliště: Olomouc
Graphen EU sklad.

_________________
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , TARANIS X9D+,Futaba T8FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: úte 22.03.2016 6:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2009
Příspěvky: 292
Bydliště: Senec, SK
Ja mam dobru skusenost s obycajnymi modrymi Turnigy, su za polovicnu cenu ako Graphene, neverim ze Graphene vydrzia 2x viac. Ja ale lietam len lahku acro ;-)

_________________
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: úte 22.03.2016 9:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2011
Příspěvky: 625
Bydliště: Řečany nad Labem (Pardubice)
objednal jsem přesně tyto modrý Turnigy 45-50 C. Chtěl jsem zkusit něco jiného ale jdu do odzkoušeného, otáčky mi s nima drzí v ticToc +- 50 ot. a v pohodě mi vydrží 2 sezony i víc. A za cenovku 49.80 Eur. za kus je hodně v pohodě :-)

_________________
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: sob 26.03.2016 23:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Panove, prosim o radu, GOBLIN 700, Kontronik JIVE 120HV a HV serva BL9180. Bude stacit CC BEC PRO, primo na 12S? Nebo je lepsi pripojit ho na 6s? Nebo dat 2S baterku? Nebo...?

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: ned 27.03.2016 9:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 8
Bydliště: Praha
CC tam nedávej, raději kup Gryphona apod.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: ned 27.03.2016 10:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
A je to jen z nějakých náboženských důvodů, nebo jsou s těmi CC BECy problémy, nebo je slabý?
Hmm, na 48V trvale jen 8A, to asi nebude úplně stačit, že? Zapojení na 6s se mi moc nezamlouvá, kvůli rozjíždění packů, takže je třeba hledat dál. Dá se něco z výše jmenovaných koupit i u nás?

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: ned 27.03.2016 11:45 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.7.2014
Příspěvky: 46
Ja som to tak lietal v raptorovi e700, ze bec isiel z jednej 6S a uplne v pohode . Ziadne zasadne rozchadzanie tam nehrozi. Ale ked som prechadzal na HV serva od savoxu, tak som presiel na 2S lipo (s 2S lipo lietam aj teraz v g630), kedze som narazil na niektorych forach na pripady ked to prave s mojimi servami ten bec nezvladol. Na g700 s hv servami by som ale urcite volil nejaky silnejsi bec.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: ned 27.03.2016 12:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Tak mala zmena, ten Kontronik je JIVE 120+ HV. Co tak koukam, ma docela suprovy BEC, nesel by pouzit interni BEC? Nekde pisou, ze ma jen 6V BEC, jinde ze az 8V, jak to je? Bylo vice verzi?
2S Lipo je taky moznost, ale neprojevuje se nejak moc klesajici napeti v prubehu vybijeni? To chce pri tom odberu aspon 2S 2Ah, ze?

EDIT : aha tak ted koukam, ze ten Kontronik, na ktery se divam je PRO, takze proto asi vyssi napeti a proud BECu

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sab goblin 700
PříspěvekNapsal: ned 27.03.2016 12:57 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 8
Bydliště: Praha
Na staré verzi je max 6V, pokud se nepletu a jde změnit jen kartou. Mně BEC CC a regulátor shořely, proto mi to nesmí do baráku. Jinak skoro všude používám interní BEC Kontronika a maximální spokojenost. U HV serv používám Gryphona na 12S má 20A.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1529 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 102  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz