RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://rcmania.cz/

KDS Agile 5.5
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=108&t=61208
Stránka 23 z 24

Autor:  Lada1 [ pon 06.04.2015 12:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

na 6S jsou levnejsi. Ty potrebujes velky proud. Ja bych zvolil asi Edge 200

Autor:  Junker83 [ úte 07.04.2015 8:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

Tak já tedy půjdu do toho EDGE 200.

Autor:  Elcobre2 [ stř 03.06.2015 20:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

zkoušel někdo lítat Agile s 520mm listy?

Autor:  helipali [ úte 09.06.2015 22:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

Na co? Zapadavaju ti otacky? Ale ty predsa mozes vyskusat. Mensie listy, vacsie otacky. Urcite sa da. Podla mna ten vrtulnik ma moc velku hmotnost na 520 mm-ove listy.
Tiez laborujem s listamy. A prisiel som na vec, ze kazdy vrtulnik ma svoju optimalnu dlzku lopat. A to treba trafit.

Autor:  Junker83 [ stř 01.07.2015 17:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

Zdarec chlapi, kdyby náhodou tak i ženy :) ,

nevíte náhodou, co by mohlo způsobovat tyto vibrace???

Přílohy:
7000.png
7000.png [ 26.09 KiB | Zobrazeno 2699 krát ]

Autor:  vasylp [ stř 01.07.2015 20:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

napiš na fórum
http://www.spirit-system.com/phpBB3/viewforum.php?f=14
Tomaš ti určitě poradi

Autor:  pkotatko [ čtv 02.07.2015 7:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

Kdyz si v PC po mereni najedes na tu spicku kurzorem, tak ti to ukaze primo otacky.

Autor:  Junker83 [ čtv 02.07.2015 7:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

Je to kolem 7000 otáček, tak to vypadá na hřídel převodovky. Vyměním ložiska a pak se uvidí.

Autor:  OPR [ čtv 02.07.2015 7:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

Pokud je to 7000 ot/min pak by to mohla být i záležitost vrtulky ....

Autor:  Junker83 [ sob 11.07.2015 17:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

Nazdar, nemáte někdo na Agile Spirita se zapnutým governorem? Potřeboval bych radu ohledně jeho nastavení. Nevím, jaké tam mám dát max. otáčky hlavního rotoru.

Autor:  obadal.rada [ stř 25.11.2015 19:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

zdravím, nemá tu někdo agilku s V(K)barem 5.3.4 PRO??? potřeboval bych nějaké poznatky ohledně nastavení.

Děkuji

Autor:  Filip [ čtv 03.12.2015 23:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

obadal.rada píše:
zdravím, nemá tu někdo agilku s V(K)barem 5.3.4 PRO??? potřeboval bych nějaké poznatky ohledně nastavení.

Ano já.

Děkuji

Autor:  Junker83 [ úte 16.02.2016 13:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

Nazdar chlapy, co používáte za regl, můj mi bohužel odešel a koukám po novém. Koukal jsem na Hobbywing 100A V3 cena je suprová, ale nevím jestli to bude stačit. Míval jsem špičky i kolem 165A. Mám motor KDE550XF-1200-G3, ten si pápne, tak jsem na vážkách. Pak už je tam asi jen Phoenix Edge 130A, ale ten stojí o něco víc :). Lítate někdo toho Hobbáče?

Autor:  obadal.rada [ úte 16.02.2016 15:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

mám YEP 150

Autor:  Junker83 [ úte 16.02.2016 21:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: KDS Agile 5.5

Zatím jsem tam vrzl Phoenix Edge 160HV s ventilátorem, který mám nachystaný do 7.2, ale vypadá to obludně. Všiml jsem si na bazaru, že je na prodej YGE 120LVK, to by snad mohlo stačit? Nevíte někdo, jestli by na programování fungovala karta z YEP? Doma se mi jedna valí.

Stránka 23 z 24 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/