Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 19:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Ahoj všem.Chlapci potřeboval bych pomoc.
Mám T-rex 600 a osadil sem ho motorem OS GT15HZ600 a origo laděným výfukem.
Dělá mi to,že když jdu do visu a sem v něm tak po náké chvilce si najednou přidá plyn a Heli jde na pravou stranu a přide mi že je neovladatelný.Ale to nevím z jistotou spíše se leknu a tak to nevím určitě.Motor je nový a zalétávám ho.Už se mi to ale stalo po druhé.Úplně ten samý problém.Po prvý jsem si myslel že mám rušení bud od svíčky nebo zapalování.Tak jsem Zapalování dal co nejdále (Ves spod pod Ližinama v zádu) fajfku jsem taky zajistl aby nevypadla,kabely jsem obalil do plastu a táhla na servech jsem dal do gumových hadiček.Příjímač jsem obalil do slabého alobalu.Myslel jsem že by to mělo pomoct a že to bude už v pohodě.Ale prd.Sem s toho neštastný a už nevím co stím.Je mi ještě divný,že když to testuju na zemi bez listů a vypálím i celou nádrž a jdu od toho i 100 až 150m tak to chodí jak má.Motor si sám nepřidá.Tak nasadím listy a jdu s jistotou do visu a ejhle problém je zas zpátky.Fakt to nechápu.Před tím jsem tam měl OS MAX 50Hyper a na ten sem lítal tři roky a bez problémů.
Rádio mám FrSky HORUS a přijímač s telemetrií kvůli čidlu na teplotu.
Chlapci budu rád za každou radu.Už jsem zničil dvoje listy.Musím na to přijít.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 21:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.5.2009
Příspěvky: 1077
Bydliště: Nelahozeves
A co tam máš za gyro, nebo je tam bezpádlo? Pokud bezpádlo tak vibrace.

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 21:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Ahoj Petře.Sem Honza od Ládi.
Sem rád že ses ozval.Je to pádlo.Gyro Futaba 401
A moc díky za rady a pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 21:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 212
Bydliště: České Budějovice
To vypadá na problém se statickou elektřinou , bez listů na zemi nic a s listy po odlepení se statickým nábojem nabije .

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 21:38 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Všem chci poděkovat za pomoc.
Ale co by to mohlo ještě rušit.Vše je zabaleno v plastu.Dokonce táhlo na plyn se uělal s uhliku.Bál jsem se jakýhokoliv kovového táhla.Jediný mám kovové táhlo na vrtulku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 21:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.5.2009
Příspěvky: 1077
Bydliště: Nelahozeves
A baterka od zapalování je zvlášť?

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 21:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Jediný co mě napadá,ještě vyměnit přijímač,ale myslím že to nepomůže.
Upřimně jsem s toho zoufalej.Nevěřil bych že stím bude takový problém.Je to můj první benzinák a nechci to vzdát.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 21:54 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Ano je.Mám jí pod nádrží.2s 1300 mAh.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 22:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Peggy píše:
..kabely jsem obalil do plastu a táhla na servech jsem dal do gumových hadiček.Příjímač jsem obalil do slabého alobalu.Myslel jsem že by to mělo pomoct a že to bude už v pohodě.


Na jakém principu by tato opatření měla pomoci? :?

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 22:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Myslel sem kvůli statické elektřině.
Možná že to mám blbě,ale čerpám informace z netu.
Když mi porádíte,jak to opatřit lépe budu štastný za každou radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 22:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
V první řadě bych zkusil dát jiný přijímač. Motor má nějaký governor?

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 22:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.5.2009
Příspěvky: 1077
Bydliště: Nelahozeves
Jde o to co to způsobuje, bud rušení,a přijímač pošle servům blbost, nebo výpadek napájení.
Pokud rušení, vyměnil bych ložiska v gripech, ty začnou být namáhána až s listama a bez listů to nedělá.

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 22:34 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Governor nemám.
Ložiska jsem také měnil.Při té výměně motoru jsem dělal kompletní údržbu i s výměnou ložisek.
Jinak ten příjímač mě taky napadl vyměnit.Mám tu jen netelemetrický,ale to nevadí.Teplotu můžu skontrolovat infra teploměrem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 22:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Serva jsou HV nebo je tam BEC? Jaký? Baterie je nabitá?

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 22:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 165
Je tam BEC. Serva 4xSavox Digital,Jen na plyn Hitec Analog a baterie jak k zapalování,tak i pro serva nabitá.
Já vždycky musím mít nákou záhadu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz