To první éro, s tou pistolkou, bylo v obchoďáku/řetězci, čte se to asi ,,ekšn,,. Zboží v těchto obchodech je dost podobné. Byl jsem v něm v Mistelbachu (A), Břeclavi (CZ) a v Ružomberku (SK), ale bylo to jen v tom posledním. Dost mne to překvapilo, ale dneska už to je možná ve všech.
To druhé éro je z číňáku v Liptovském Hrádku. Dnes jsem ho donesl. Zajímalo mne především jak bude vypadat za šera. Mohu vám seriózně říct, že kdybych vnuka postavil vedle dokonalého modelu stíhačky co má vrtuli, že by dospělému utrhla jajka, že ho to zaujme. Ale z tohoto bude úplně a nefalšovaně nadšený. To svítí jak sto čertú. A aby to nbylo málo, tak to má zabudované i další dva módy blikání. To bude vypadat jako když vyhodíš do vzduchu vánoční stromeček.
A to všechno za 3,-EURa chacha, cheche, chichi.
Zítra koupím v OBI nějakou delší lištu, nebo hranolek. Na konec zašroubuju očko, do toho pár metrú gumy. Krom toho alespoň ještě jedno éro a do nich vlečné háčky. A večer pokud bude alespoň trochu počasí, pújde se na hřiště. Dám vám tady pro představu nějaké né moc kvalitní fotky.
Příloha:
5.jpg
[ 37.92 KiB | Zobrazeno 219 krát ]
Příloha:
6.jpg
[ 29.91 KiB | Zobrazeno 219 krát ]
Tak to totiž dopadá, když se potká nefotograf s mobilaparátem co má megapixlí plnou tašku, ale menu delší než volební program vedoucí strany.
Poznámka pro puntičkáře, křídla jsou zasunuta jen tak trochu, kvúli focení.