Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 1:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.6.2005
Příspěvky: 659
Bydliště: Broumov/Praha
už se mi povedlo vytvořit toto
http://maps.google.com/maps/user?uid=11 ... =cs&ptab=2
ale i tak nevím, jak to dostat do vaší mapy...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 2:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 396
Bydliště: Praha
Do mapy "RCMapy.com" muzes vkladat pokud mas ucet u googlu, mapa je otevrena ke spolupraci vsem. Mapa "rcserver" je uzavrena, upravovat ji mohou pouze spolupracovnici Vzduchoplavce, napis jim k mape komentar.

_________________
Mini Corado, Blizzard(RIP), Mustang P51D (SAD), Hacker Extra 330sc, Vespid - Futaba T8FG
---
Nejčastěji létám tady http://rcmapy.com/?locid=300


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 2:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 396
Bydliště: Praha
Broumov jsem přidal, je tady http://rcmapy.com/?map=1&lat=50.5605596 ... =15&type=1

_________________
Mini Corado, Blizzard(RIP), Mustang P51D (SAD), Hacker Extra 330sc, Vespid - Futaba T8FG
---
Nejčastěji létám tady http://rcmapy.com/?locid=300


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 3:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.6.2005
Příspěvky: 659
Bydliště: Broumov/Praha
ok!
Jen takový dotaz, proč jsou dvě podobné, ne však stejné mapy? Nejde to nějak jednoduše sjednotit? Že by se používala jedna? :?:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 10:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2006
Příspěvky: 3544
Bydliště: Velke Prilepy - Praha Zapad
valajda: To vzniklo tak, ze ja jsem netusil, ze existuje uz ta mapa od happy_cz a vyrobil vlastni - ta vychazela (stejne jako ta happyho) z mapy kdysi vytvorene ZDZD. Mapu "RC serveru" jsme pak dale rozsirili a starame se o ni. Happy_cz se zase stara o tu svou. Je na kazdem, kterou si vybere.

Svah Sonov II jsem opravil - diky za upozorneni!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 10:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2005
Příspěvky: 1205
Bydliště: Liberec
IMHO:
vzhledem k tomu, že RCmapy je méně "aktuální", bylo by vhodné, aby se autor domluvil se správci http://mapy.rcserver.cz/ na nějaké spolupráci a svůj projekt ukončil...
Moderovaný způsob přidávání ploch považuji za méně živelný a lépe kontrolovatelný...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 10:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.8.2007
Příspěvky: 428
Bydliště: Holice v Čechách
Ještě k tomu proč je mapa na RCServeru "uzavřená" : Chceme aby popisky v mapě měli nějakou štábní kulturu, například u svahů o které se starám já, by vždy mělo být jasné kam se kouknout na směr větru, kde je poznámka o nejbižším orientačním městě apod.

U svahů je i mým tajným cílem (uvidíme zda se zadaří) pomalu je všechny objet a napsat svůj amaterský pohled na svah. Popřípadně udělat něco jaku u svahu Pitkovice.

Není v tom žádný zlý úmysl, jen je nám jasné, že pokud budou moci do mapy zasahovat všichni, vznikne neodvratně časem chaos, nebo někdo "omylem" něco smaže.

Takže "uzavřenost" berte prosím jako naši snahu o zachování čistoty databáze.

Pokud nám zašlete info co má přijít do mapy, vždy danou lokalitu neodkladně přidáme.

svahy směřujte na mne vasin@seznam.cz

_________________
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 10:58 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2007
Příspěvky: 4283
Bydliště: Praha-východ (Měšice)
Myslím, že tú uzavrenosť je v poriadku, pomáha to udržať mapu v dobrom stave. To je aj dovod, prečo ju beriem ako zdroj modelárskych ploch pre navigáciu TomTom na POI.cz:
www.poi.cz

_________________
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 11:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.8.2007
Příspěvky: 428
Bydliště: Holice v Čechách
Jako ze to prevedes na Poi.CZ ? To by bylo Good to bych to snad i jak pak nejak dostal do IGO :o)

_________________
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 11:19 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2007
Příspěvky: 4283
Bydliště: Praha-východ (Měšice)
vasin:
Na POI.cz to už je od začiatku :-) Sem-tam to aktualizujem, keď sú pridané nové plochy. Primárne je to pre TomTom, ale nie je problém z tých dat (RSS XML) urobiť POI pre iGo navigáciu. Pozri sem, tam je XSL šablóna, ktorá ti urobí prevod z RSS -> iGo KML formát:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... c&start=90

Ak by si mal problém, daj vedieť. Ja sa na to pozriem, prípadne urobím aktuálnu verziu model. ploch pre iGo pomocou tejto šablony.

_________________
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 12:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 396
Bydliště: Praha
uff chlapi, zejmena powdere - tve reakci nerozumim 8O
Pouzivejte si co chcete, jak chcete, s cim chcete a kdy chcete, ja vas prece k nicemu nenutim :roll: Mate na vyber, zalezi prece na vas :idea:
BTW Mapu si muzete v kombu zvolit :wink:
PS: Jinak je to presne tak, jak pise Vzduchoplavec.

_________________
Mini Corado, Blizzard(RIP), Mustang P51D (SAD), Hacker Extra 330sc, Vespid - Futaba T8FG
---
Nejčastěji létám tady http://rcmapy.com/?locid=300


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2008 21:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2005
Příspěvky: 1205
Bydliště: Liberec
happy_cz píše:
powder píše:
IMHO:
vzhledem k tomu, že RCmapy je méně "aktuální", bylo by vhodné, aby se autor domluvil se správci http://mapy.rcserver.cz/ na nějaké spolupráci a svůj projekt ukončil...
...

uff chlapi, zejmena powdere - tve reakci nerozumim 8O


Omlouvám se, pokud moje poznámka vyzněla zaujatě vůči Tvému projektu.
Jen se bojím, aby zůstala zachována vzrůstající kvalita databáze míst vhodných k polétání... RCmapy nenabízí z mého pohledu nic navíc - tedy pouze duplikuje "nabídku" a může v důsledku znamenat zhoršení kvality (obsahu) obou projektů...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 08.11.2008 0:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 396
Bydliště: Praha
powdere, ty porad nechapes jednu vec, nemas se totiz ceho bat. Zkus treba popremyslet o tom, jestli te take nedesi, ze napr. mimo rcmanie existuje diskuze na mojehobby, pripadne ze si sam muzes vubec vybrat ... ale to uz zaciname byt dost offtopic

_________________
Mini Corado, Blizzard(RIP), Mustang P51D (SAD), Hacker Extra 330sc, Vespid - Futaba T8FG
---
Nejčastěji létám tady http://rcmapy.com/?locid=300


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 08.11.2008 0:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2005
Příspěvky: 1205
Bydliště: Liberec
8O ... :lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 08.11.2008 18:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2006
Příspěvky: 3544
Bydliště: Velke Prilepy - Praha Zapad
Je to stejne jako se servery na predpovidani pocasi. Pocasi je take porad to same, ale predpoved pocasi si clovek muze precist na 150ti mistech. A je na kazdem tom miste, aby se snazilo prilakat sve ctenare napriklad komfortnejsim ovladanim, hezcima ikonkama atp.

Druha vec je, ze happy_cz umoznuje nahled i do te nasi mapy. Takze kvalita je minimalne stejna - pokud se mu tedy podari vychytat to, ze se tam nezobrazi vsechny body... :?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz