Ahoj,
na prvním obrázku je, přesně jak píšeš, jen samotná tkanina. Použil jsem myslím tuhle tkaninu:
http://www.havel-composites.com/shop/36 ... html?pls=0Ta "keprová" vazba by se měla nechat líp tvarovat - jak je vidno, tvarovat jde dobře, ale normální typ "plátno" jsem nezkoušel, tak nevím, jestli by byl rozdíl.
Používám běžný epoxy L285, taky od Havla.
Přidávám ještě jeden obrázek, tam je vidět lehký odlesk na horní nástavbě, z toho je vidět, že tam opravdu něco je, polystyren by se takhle neleskl
I na hraně v zadní části, kde bude později ocasní trubka, je vidět, že to je oříznutý jen tak halabala.
Teď nevím, co myslíš modrýma okrajema, ale tam, kde ju výstup turbíny a tam, co píšu, kde později bude zadní kónická trubka, jsou žebra, která sloužila k tomu, abych při broušení neporušil kruhový tvar (teda spíš polokruhový

)
Sám jsem byl překvapený, že to šlo položit takhle v jednom kuse, nastříhnout jsem to musel jen u zadního konce horní nástavby, ale i ten přední zaoblený konec je z jednoho kusu.
Chce to tak akorát prosytit a pak přihlazovat stěrkou. V místě přechodu z "vajíčka" na horní nástavbu jsem udělal vryp, takže tkanina je tam vlastně vmáčklá do toho koutu a kout bude vytmelený. Kdybych nechal kout na polystyrenovým kopytu tak, jak by měl být, tkanina by mi tam vytvořila nějaký radius a toho bych se pak těžko zbavoval.
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit