px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 798 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 54  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 05.10.2014 15:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 811
Bydliště: Most
1) taky si myslím, že bude třeba zkontrolovat a poupravit vyosení
2) já taky používám jen ruce - ne tady klapky / výškovka, ale klapky / motor
3) mám křídla slepená dohromady

_________________
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: čtv 30.10.2014 10:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2013
Příspěvky: 87
Bydliště: Praha - Žižkov
Obrázky: 15
Zdravím, ted nedávno jsem si koupil Funcuba, doporučeno v jiném vlákně. A ted jsem zjistil, že SOP na zadní plátno kufru v autě se mi tam výškově nevejde :( Naštěstí mám stavebnici a ještě to nemám slepený. Je možnost to udělat sundávací? Pokud ano, tak je lepší to mít spojené VOP a SOP, nebo stačí, aby byla sundávací jen SOP? Sice další řešení je možnost dát do kufru, nebo na sedačku, jenže občas mám plný kufr a sebou děti. Je i možnost koupit větší auto, ale na to ted nemám. :D

Další věc je servo, našel jsem servo, na výškovku a směrovku, servo se mi zalíbilo, chci digitální s kovovýma převodama, jen jsem zjistil, že v délce je o 6 milimetrů kratší, vadí to na tom hodně? Tady je link na servo. Tu díru nemám problém to zadělat s EPP.

Dík za odpovědi.

_________________
Graupner MX-12 HoTT, Beta 1400, Funcub 1400, T-Rex 450Pro


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 16.11.2014 19:44 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.1.2014
Příspěvky: 52
Bydliště: Brno
Obrázky: 24
Citace:
Zdravím, ted nedávno jsem si koupil Funcuba, doporučeno v jiném vlákně. A ted jsem zjistil, že SOP na zadní plátno kufru v autě se mi tam výškově nevejde :( Naštěstí mám stavebnici a ještě to nemám slepený. Je možnost to udělat sundávací? Pokud ano, tak je lepší to mít spojené VOP a SOP, nebo stačí, aby byla sundávací jen SOP? Sice další řešení je možnost dát do kufru, nebo na sedačku, jenže občas mám plný kufr a sebou děti. Je i možnost koupit větší auto, ale na to ted nemám. :D


Zkus se podívat na rc-groups tady: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1209004&page=1483


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 16.11.2014 20:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5571
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
To už je snažší shodit křídla a někam to éro nacpat.
Jezdí k nám taky občas modeláři s krabičkama.
35min to rozdělává, pak začne foukat a 40min to skládá.
Nebo skládá a zjistí že stratil jeden šroubek, tak to zase rozdělává :-)
No nevím, šel bych cestou nejmenšího odporu.

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: čtv 01.01.2015 16:57 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.3.2013
Příspěvky: 96
Bydliště: Hostivice, Athény
Obrázky: 13
Včerejšího počasí nešlo nevyužít.... po dlouhé době super polítání!

Obrázek


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: čtv 01.01.2015 21:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 811
Bydliště: Most
Příloha:
DSCN1996.JPG
DSCN1996.JPG
[ 41.69 KiB | Zobrazeno 1559 krát ]



jooo, moje řeč :-)

_________________
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2015 10:20 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19410
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Vláken o FC je tu víc, použiji to nejčerstvější...
Můžete prosím někdo odměřit tyto rozměry motorového lože? Předem děkuji.
Příloha:
FC_loze.gif
FC_loze.gif
[ 19.63 KiB | Zobrazeno 1407 krát ]


_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2015 11:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.10.2012
Příspěvky: 39
Rozměry jsou následující.
Příloha:
FC_loze.gif
FC_loze.gif
[ 18.72 KiB | Zobrazeno 1383 krát ]



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2015 14:17 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19410
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
No tak tim si prave nejsem moc jisty. Kolega chce vyfrezovat novou a rozmer W1 nameril 52, z jinych pramenu to vypada na 53 tak zjistuju jestli to je 52,0 nebo treba 2" - tedy 53,4 ... 55 je uz dost vedle... Asi, teda...

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2015 14:57 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2009
Příspěvky: 19
jyrry píše:
No tak tim si prave nejsem moc jisty. Kolega chce vyfrezovat novou a rozmer W1 nameril 52, z jinych pramenu to vypada na 53 tak zjistuju jestli to je 52,0 nebo treba 2" - tedy 53,4 ... 55 je uz dost vedle... Asi, teda...



Právě oměřeno na originál přepážce z mé stavebnice Fun Cubu¨
W 1 = 54 mm
W 2 = 49 mm
H = 15 mm IAN


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2015 14:58 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2008
Příspěvky: 7101
Bydliště: Moravský kras
jyrry píše:
No tak tim si prave nejsem moc jisty. Kolega chce vyfrezovat novou a rozmer W1 nameril 52, z jinych pramenu to vypada na 53 tak zjistuju jestli to je 52,0 nebo treba 2" - tedy 53,4 ... 55 je uz dost vedle... Asi, teda...


Tím bych se až tak netrápil, šroub vede do plastového profilu který je nalepený na EPP, o milimetr to klidně propruží na tom EPPčku.

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2015 15:31 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.10.2012
Příspěvky: 39
Promiň sypu si popel na hlavu , Po vynulování posuvky (kdo by řek ,že je to důležité 8O ) a důkladnějším přeměření , opravdu H=15mm , W1=54mm , W2=49mm.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2015 15:58 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19410
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Pánové dík, tak já ještě kolegu přesvědčím že ne 52 ale 54.

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2015 16:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10080
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jen rada pro nezkušené, jak změřit přesně rozteč středů. Změřit menší rozměr na stěny otvorů, špičkama změřit na stěny otvorů větší rozměr, hodnoty sečíst a vydělit dvěma. Nemusí se pak počítat s průměrem otvorů které nemusí mít celou hodnotu. Ještě přesnější je dát si do otvorů kolíky.

Edit: Nemusí mít ani stejný průměr.


Přílohy:
Mereni.png
Mereni.png [ 2.51 KiB | Zobrazeno 1310 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2015 17:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2013
Příspěvky: 295
Bydliště: Břeclav
IAN píše:


Právě oměřeno na originál přepážce z mé stavebnice Fun Cubu¨
W 1 = 54 mm
W 2 = 49 mm
H = 15 mm IAN


W 1 mi na originální přepážce ukazuje 53,5 mm, tak i těch 54 je uřčitě v pohodě.
W 2 a H jsou shodné

_________________
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 798 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 54  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: ZS-Man a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz