Pisal som to uz asi 2x ale skusim este raz
Chcel som poradit s kit kopterou ,ci je ta co som postoval vhodna, pripadne poradit nejaku lepsiu ale v podobnom style.
Chcem sa naucit (skor zapajat a nastavit - mechanicka stranka zvladnem) stavbu pomocou kitu aby to pre zaciatok nebolo moc zlozite.
Elektriku do lietadiel si robim, ale koptery maju svoje specifika...
Predstavoval som si kopteru s letovou hmotnostou tak 500-1000g , kludne polietanie , skor v style Long Range.
NEMUSI mat FPV ale MUSI byt moznost to FPV dorobit neskor , po tyzdni ci po roku, podla chuti.
Dostatok miesta na rozne baterie ci pridavne vybavenie typu FPV, GPS, KOMPAS,OSVETLENIE a pod..
Hrackarsku kopteru doma mam , takze zaklady ovladania mam. Dalsia hotova vyssej kvality (s FPV a GPS, dosah ovladania a obrazu do 3km) je na ceste.
Takze zhanam ten kopter kit naozaj len na ucenie stavby a samozrejme potom s hranim sa pri rozsirovani moznosti a polietanie s niecim "postavenym". A ako som uz tiez pisal - prijimace 2,4ghz mam, rozne vysielace aj s multimodulom , 2.4ghz ,moznost aj modul 900mhz mam tiez , takisto desiatky baterii roznych typov a kapacit.
Ale nemam skusenosti so stavbou dronu,nastavovanim riadiacej jednotky , neviem typy konektorov ktore sa pouzivaju na prepajanie ani nedokazem zapojit FPV ci pripadne okuliare k tomu. A chcem sa to naucit. Nemusi to byt hned , preto chcem ist postupne od zakladov

, ale nie tak ze postavim 50g kopterku a potom ju hodim do kosa lebo ju nebudem pouzivat.
Nech je z toho casom nieco pouzitelne a vyuzivatelne dlhsiu dobu.
A dakujem za rady , myslel som si ze som to dostatocne vysvetlil v mojom prvom prispevku co chcem ale asi nie