Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 QX
PříspěvekNapsal: pon 23.01.2017 13:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.5.2010
Příspěvky: 914
Bydliště: VSETÍN
Obrázky: 0
Zdravím, po delší době bez létání bych se k tomu zase rád vrátil a vyzkoušel nějak levně Fpv létání. Mám blade 200 QX v rakonheli kabátku a chci se zeptat, zda by to šlo osadit nějakou levnou variantou kamery a antény a taky nemám žádné videobrýle. Nechci do toho zase vrážet desítky tisíc korun, pokud by mě to nenadchlo, aby mě to pak tak finančně nebolelo. Přiznám se, že toho o Fpv létání mnoho nevím, vím že jsou zakázané nějaké frekvence a pak latence 25mw že je sice povolená, ale dosah mizerný. Pokud máte někdo tip čím to osadit, poradit jak na to, budu rád.

_________________
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 QX
PříspěvekNapsal: pon 23.01.2017 21:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2011
Příspěvky: 1700
Bydliště: Havířov
vylizplech píše:
Zdravím, po delší době bez létání bych se k tomu zase rád vrátil a vyzkoušel nějak levně Fpv létání. Mám blade 200 QX v rakonheli kabátku a chci se zeptat, zda by to šlo osadit nějakou levnou variantou kamery a antény a taky nemám žádné videobrýle. Nechci do toho zase vrážet desítky tisíc korun, pokud by mě to nenadchlo, aby mě to pak tak finančně nebolelo. Přiznám se, že toho o Fpv létání mnoho nevím, vím že jsou zakázané nějaké frekvence a pak latence 25mw že je sice povolená, ale dosah mizerný. Pokud máte někdo tip čím to osadit, poradit jak na to, budu rád.

Ahoj,
hoď na to tohle:
http://www.banggood.com/Eachine-TX02-Su ... mds=search

a třeba tyhle brýle:
http://www.banggood.com/Eachine-VR-D2-5 ... mds=search

a máš komplet FPV set bez jakéhokoliv nastavování ;-).

Nebo z ČR od kluků z Rotoramy: http://www.rotorama.cz/fpv :-)

_________________
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 QX
PříspěvekNapsal: pon 23.01.2017 23:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.5.2010
Příspěvky: 914
Bydliště: VSETÍN
Obrázky: 0
Díky Radku za doporučení setu, jaký to bude mít asi dosah? Vezmu to z Rotoramy, mají sice o něco vyšší cenu, ale budu mít záruku a nemusím se obávat že mi to stopnou na celnici a doplácet clo.

_________________
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 QX
PříspěvekNapsal: úte 24.01.2017 8:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2011
Příspěvky: 1700
Bydliště: Havířov
Není zač :-). Dosah bude dostatečný, papírově se píše až 1km, ale záleží na terénu a třeba i na vedení drátů VN, které to taky ruší. Každopádně si dávej bacha, aby si ho neztratil, protože pokud nemáš na quadovi "pípák" (buzzer přes kanál), což Blade QX200 nemá, tak ho můžeš mít problém najít po pádu i pár metrů od sebe!

Já mám na blbnutí i tohle: http://www.banggood.com/Tiny-QX90-90mm- ... mds=search (ale ne s integrovaným DSM2 přijímačem, ten je naprd, ale s klasickým satelitem vytaženým z krabičky: http://www.banggood.com/Redcon-2_4G-DSM ... mds=search) ... ale to už musíš mít trochu zkušenosti s nastavováním řídící jednotky přes CleanFlight Configurator (nebo BetaFlight).

... a výkon toho VTX (vysílače s kamerou) je pouze 25mW (mimochodem základ, pokud lítáš ve více lidech, aby jste se nerušili) a mrkni na kvalitu videa:
https://www.youtube.com/watch?v=aQDhfaYuryM ... takže i 25mW je úplně v pohodě :-).

_________________
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 QX
PříspěvekNapsal: úte 24.01.2017 9:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.5.2010
Příspěvky: 914
Bydliště: VSETÍN
Obrázky: 0
Tak s tím ztracením modelu mě to taky napadlo, myslím, že při pádu malinko vydává zvuky i 200 Qx. Jiné řešení pípáku než přes kanál není?

_________________
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 QX
PříspěvekNapsal: úte 24.01.2017 9:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2011
Příspěvky: 1700
Bydliště: Havířov
U 200QX nejde nastavit kromě režimů nic, takže ani pípák přes kanál na nějaký přepínač vysílače. Obecně u "klasických" Naze32 quadů je na desce výstup na pípák a pak si na něho můžeš nastavit jakoukoliv signalizaci (třeba i nízké napětí aku). A druhá záchrana je, že začnou pípat regly po nastavené době nečinnosti (to sice není tak nahlas, ale už to zachránilo hodně quadů).

Však uvidíš, jestli Tě to chytne a pak si stejně postavíš něco vlastního viz. foto a tam už to řešit nemusíš ;-).


Přílohy:
_Moje_210ka_03_08_2016.jpg
_Moje_210ka_03_08_2016.jpg
[ 378.4 KiB | Zobrazeno 477 krát ]


_________________
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz