Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Eachine H8 a DEVO7E+ACRO
PříspěvekNapsal: sob 12.03.2016 9:43 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.2.2015
Příspěvky: 117
Nazdar kluci, provozuje někdo tuto sestavu? Já ano, s DEVO7E je řízení mnohem příjemnější a přesnější. Bohužel, ale nějak mi nejde nastavit FLIP (přemet). Mšl by se provést aktivací 6-tého kanálu, Zkůšam, zkůšam ale pořád nic :-(
Jinak na DEVO7E se dá taky nahodit (s příslušným modulem) i DX-10. Řízení taky paráda.
POZOR!!! Pro ty co by chtěli EACHINE H8 mini flashnout na ACRO, tak to jde jen u starší desky (zelený plošňák). Nyní se na Bangood prodávají už s modrou deskou a ta má jen 16kB flash, takže smůla. Možná kdyby jste napsali při koupi, že chcete zelenou, tak ještě nějaká bude. Zbytky zelených desek se dají koupit zvlášť kolem 200,-Kč, což je dost.
M


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine H8 a DEVO7E+ACRO
PříspěvekNapsal: pon 14.03.2016 21:06 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.2.2016
Příspěvky: 12
Mám za to, že acro firmware nepodporuje auto flip. Já jsem na zkoušku objednal 29.2 kdy už desky měli být modré a přišel normálně se zelenou deskou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine H8 a DEVO7E+ACRO
PříspěvekNapsal: pon 14.03.2016 23:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.2.2015
Příspěvky: 117
No jelikoz mam modrou desku, tak nemam acro. Tzn.flip by mel normalne jit ;-)
L.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine H8 a DEVO7E+ACRO
PříspěvekNapsal: stř 07.09.2016 22:13 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.8.2016
Příspěvky: 1
Sakra, dneska jsem jí objednal a chtěl jsem acro :x . Škoda, že jsem si to nepřečetl dříve ten dodatek o desce.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine H8 a DEVO7E+ACRO
PříspěvekNapsal: čtv 08.09.2016 13:52 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.2.2016
Příspěvky: 12
Modrá deska už flashnout jde, jen postup je trochu jinej viz: http://www.rcgroups.com/forums/showthre ... st35501995


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine H8 a DEVO7E+ACRO
PříspěvekNapsal: ned 06.05.2018 21:09 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.2.2015
Příspěvky: 117
Jj pravda, pravda. Flashnuto a funguje v acro super ;-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz