Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 15.10.2016 17:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2004
Příspěvky: 132
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
Omluvte uplne lamovsky dotaz. Nedari se mi za-Armovat motory.

Postavil jsme si prvni kopteru - Peona, Naze, Clean FlightFW. K tomu futaba radio - propojeno pres S-Bus.
V CL konfiguratoru umim v menu Motors roztocit motory, v menu reciever vidim vsechny kanaly a chovaji se jak maji. 1-4 klasikaRoll-Pitch-Yaw-Throtle.

Aux1 nastaveny na ARM,
Aux 2 nastaveny Angle, Horizon..

V menu Mod vse ukazuje jak ma, ale ARM je stale sedivy (nezapnuty) i kdyz je ukazatel v definovanem rozsahu. Aux 2 a ostatni mody (Angle, horizon funguji jak maji)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 15.10.2016 18:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1502
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Zkus ve vysílačce zvětšit rozsah kanálu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 15.10.2016 19:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2004
Příspěvky: 132
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
Ano - to je ono - dekuji !


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 15.10.2016 20:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1502
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Netuším, proč je to tak udělané. Nejsi sám, kdo se na tom trochu zasekl.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 16.10.2016 9:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2004
Příspěvky: 132
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
Zda se ze zakladni nastaveni a jeden "zasek" mam za sebou (viz vedlejsi vlakno) ted uz zbyva jen nastavit PID parametry stabilizace. Na netu se toho da najit vicero, ale vse ke starsim verzim CF konfiguratoru a FW. Proto se radeji ptam zde.
Vim ze pak bude nutne dotunit, vim i jak obecne PID regulace funguje, jen nevim od ceho se "odrazit" Diky.

Proc se ptam: Treba tady:
http://www.coptergeist.com/cgx250-naze32-setup-guide/
jsou hodnoty slozky P ve formatu x.y (radove jednotky) a I slozky 0.0ab (radove setiny)

Zatimco v mem Clean Flight Configuratoru (ver 1.2.3) se vse nastavuje v radu desitek

Navic mi neni jasna polozka "PID Controller" kde muzu nastavit MultiWii (2.3); MultiWii(rewrite) a LuxFloat

Dekuji


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz