Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: eachine wizard x220
PříspěvekNapsal: pon 20.11.2017 14:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1337
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Protože neměl nastavený failsafe, tak se mu údajně (nebyl jsem zrovna tehdy u toho, ale nemám důvod nevěřit) roztočil na zemi vrtulník a pak se převrátil. Takových případů bylo. Pokud nemá přijímač nebo řídící jednotka tuto funkci, tak může být problém. Mně, než se mi odporoučela Dx6i, tak tohle neuměla ani přes původní řídící desku (Openpilot). Prostě při vypnutí vysílačky motory zvyšovaly otáčky - ideální na ulítnutí koptéry. Naštěstí pak při těchto testech vysílačka zdechla (odešel VF modul) a problém byl vyřešen nákupem Taranise. Nedej bože se mi to stát v době, kdy jsem měl větší vrtulníky - 500, 700...
Edit: jinak s tímto mají 2 kamarádi s 250 koptérama co lítáme problém. Prostě jim to nepodporuje ani přijímač, ani si s tím neporadí Betaflight deska. A je to úplně základní věc, vysílačku zapínat jako první a vypínat jako poslední.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine wizard x220
PříspěvekNapsal: ned 24.12.2017 15:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.8.2017
Příspěvky: 54
Bydliště: Nejdek
Qwak píše:
kodynejdek
tak uz jsem na to přišel. Nevím přesně co pomohlo ale udělal jsem tohle a ted je to uplně super:
Upgrade FW betaflight. Bangood mi do toho nahral v 2.9.1. Postupoval jsem podle navodu tady: https://www.youtube.com/watch?v=YIVMnwydt-A
V radiu jsem nastavil krivku cca X^2 viz obrazek.
Upgrade všech ESC na posledni FW. Ted to je pecka uplně něco jinyho
Co si osobně nejvíc myslím, že pomohlo tak je to, že v betaflight jsem nemel jinou moznost komunikačního protokolu nez ONESHOT. Po upgrade mi tam přibyly možnosti pro DSHOT. Dal jsem tam DSHOT600.
Podle mě, ti tam dali stejně starou verzi když jsme to kupovali na stejnym mistě :-)





No asi jo vyzkousim to od piki nastavit nekde ten pes zakopanej bude. Hele a co ta Taraniska je dobra vysilacka? Ja koupil Radiolink at9s a ted si trosku skubu vlasi :(

_________________
Pelikan F4u, q450 copter, samokřídlo 750, walkera V200DQ01, wizard x220


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz