Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 08.02.2017 9:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 286
Bydliště: Kutná Hora
Ahoj,
mám první ZMR250 s NAZE32 rev6 DOF

Na stole vše fungovalo super, ale vždy jsem měl připojenu jednotku do počítače. Jak jsem to namontoval do rámu, tak jsem to vyzkoušel i bez připojené PC. ESC odpípají, přijímač svítí, mohu přepínat mody Horizontal/Acro. Ale buď se mi nedaří odarmovat, nebo prostě NAZE32 nejede bez připojení k PC.

Jak připojím k PC, odpípá, odarmuji, funguje.

12V u všech ESC ok, 5V si beru z rozvodné desky. 5V od ESC nemám připojeno (říkal jsem si, že 5V jako 5V)

Rozvodnice tato: http://www.ebay.com/itm/172166185712?_t ... EBIDX%3AIT
Rám tento: http://www.ebay.com/itm/361497012038?_t ... EBIDX%3AIT
Naze tato: http://www.ebay.com/itm/282136795625?_t ... EBIDX%3AIT
ESC tyto: http://www.ebay.com/itm/111732758265?_t ... EBIDX%3AIT

S připojeným PC se mi bude létat blbě :-(
Google mi nic rozumného nevyhodil, nebo se špatně ptám.

_________________
LionE, 5" Mefisto, 3" Meffie, Taranis T9, X7


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 08.02.2017 14:13 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 696
Bydliště: Plzeň
jak máš nastavení ARM? přes aux a nebo páčkou,

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.02.2017 14:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 286
Bydliště: Kutná Hora
Páčkou
Když je připojené USB, tak to fachá, když ne, tak neodarmuju.

_________________
LionE, 5" Mefisto, 3" Meffie, Taranis T9, X7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.02.2017 15:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Nemělo by to být spíš naopak? Při připojeném PC by to mělo blokovat odarmování motorů. Nemám ale tuto desku, tak jen hádám.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.02.2017 18:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 286
Bydliště: Kutná Hora
No je tam někde nějaký průser a nechápu to.

_________________
LionE, 5" Mefisto, 3" Meffie, Taranis T9, X7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.02.2017 20:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.8.2015
Příspěvky: 213
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 5
Zdar,
mám sice F3, ale měl jsem podobný problém s odarmováním - byl nedostatečný rozsah kanálů, při plné výchylce byla hodnota kanálu nedostatečná pro odarmování
Jinak při připojeném PC mi šlo odarmovat.

Mladej si to ale pletl, tak jsem dal odarmování na přepínač, je to i jednodušší a mám to tak i na letadlech.

_________________
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.02.2017 22:25 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 15.12.2010
Příspěvky: 3227
Bydliště: Havířov-město zaslíbené
Obrázky: 45
Máš nastavené správně rozsahy kanálů ? Můžeš dát screen záložky rádio ?

_________________
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.02.2017 8:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 286
Bydliště: Kutná Hora
Tak už mi to jede, nevím co pomohlo. Aktualizoval jsem firmware. Byl k dispozici o desetinku novější. Vzal jsem s kompletním přemazáním flash.
A armování předělal na spínač.

Ještě mám problém s jedním ESC, točí více než ostatní, kalibraci jsem už zkoušel. Ale to snad nějak doženu.

_________________
LionE, 5" Mefisto, 3" Meffie, Taranis T9, X7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.02.2017 16:00 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 15.12.2010
Příspěvky: 3227
Bydliště: Havířov-město zaslíbené
Obrázky: 45
Co tam mas za regly. Pokud chces, napis mi na facebook. Rene Štefánik.

_________________
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.02.2017 17:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 286
Bydliště: Kutná Hora
Máš zprávu...

_________________
LionE, 5" Mefisto, 3" Meffie, Taranis T9, X7


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz