Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SP F3 + Fly Sky T6
PříspěvekNapsal: čtv 08.10.2020 22:27 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.10.2020
Příspěvky: 5
Bydliště: Pardubice :)
Ahoj řeším problém že se mi nedaří v betaflight rozchodit nastavení Fly sky FS T6 společně s deskou. V kolonce ES/Motor features jsem nastavil PWM, ale v položce reciever když vyberu PWM RX input tak se mi po tom co dám tlačítko save and reboot hodnota vrátí zpět na PPM. ASi to proto nejde nenapadá někoho co s tím ? Díky... :)
Někde jsem četl že budu možná muset koupit nové radio že není kompatibilní s touto deskou tak nevím....


Přílohy:
Beta flight foto.jpg
Beta flight foto.jpg
[ 82.19 KiB | Zobrazeno 853 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: SP F3 + Fly Sky T6
PříspěvekNapsal: pát 09.10.2020 9:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.5.2007
Příspěvky: 521
Bydliště: Brno
https://github.com/betaflight/betaflight/issues/7951

PWM bylo pravdepodobne zariznuto

Takze je potreba minimalne PPM.

Vypln si aspon mesto.

_________________
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP F3 + Fly Sky T6
PříspěvekNapsal: ned 11.10.2020 21:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.10.2020
Příspěvky: 5
Bydliště: Pardubice :)
Blurcak píše:
https://github.com/betaflight/betaflight/issues/7951

PWM bylo pravdepodobne zariznuto

Takze je potreba minimalne PPM.

Vypln si aspon mesto.



Potřeboval bych tedy asi sehnat starší verzi betaflight ... snažil jsem se googlit ale nikde to nemůžu najít tak starou ...
4.0.6 nebo starší ke stažení netušíte někdo kde je ke stažení ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP F3 + Fly Sky T6
PříspěvekNapsal: ned 11.10.2020 23:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 1044
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
Starší verze jsou tady ale jen zdrojové kody.
https://github.com/betaflight/betafligh ... ter=v3.2.2
Jináč to jde obejít převodníkem Pwm na PPM nebo Sbus ovšem ideál to není.Co je to za přijímač?
https://oscarliang.com/build-pwm-ppm-co ... -receiver/
Hledej PWM to CPPM encoder.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP F3 + Fly Sky T6
PříspěvekNapsal: pon 12.10.2020 20:03 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.10.2020
Příspěvky: 5
Bydliště: Pardubice :)
blembondo píše:
Starší verze jsou tady ale jen zdrojové kody.
https://github.com/betaflight/betafligh ... ter=v3.2.2
Jináč to jde obejít převodníkem Pwm na PPM nebo Sbus ovšem ideál to není.Co je to za přijímač?
https://oscarliang.com/build-pwm-ppm-co ... -receiver/
Hledej PWM to CPPM encoder.


Stojím před tím zda kupovat nové rádio jedná se o FlySky FS-t6. Koukal jsem že tam jsou jen zdrojové kody a nikde instalačka např. co by někdo měl po staru schovanou ... To mě docela štve že ukončí podporu tohoto staršího systému a člověk si pak musí koupit nové rádio.... Bojím se pak koupit si takové rádio aby bylo co nejvíc univerzální a vydrželo delší dobu aby mělo např. sbus. Za futabu se mi utrácet nechce. Říkal jsem si koupit FrSky Taranis Q X7 ACCESS 2.4GHz s telemetrií abych viděl na obrazovce hodnoty. Ale přijde mi to jako škoda co s tím starým rádiem ...

Díky moc za komentáře.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP F3 + Fly Sky T6
PříspěvekNapsal: pon 12.10.2020 22:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 1044
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
Ještě je tu možnost prověřit Cleanflight nebo Emuflight.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP F3 + Fly Sky T6
PříspěvekNapsal: úte 13.10.2020 17:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.10.2020
Příspěvky: 5
Bydliště: Pardubice :)
blembondo píše:
Ještě je tu možnost prověřit Cleanflight nebo Emuflight.


Ahoj díky to je dobrý nápad, cleanflight to samé změní zpět na ppm z pwm emu flight ani neznám zkusím najít


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP F3 + Fly Sky T6
PříspěvekNapsal: pát 16.10.2020 21:46 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.10.2020
Příspěvky: 5
Bydliště: Pardubice :)
blembondo píše:
Ještě je tu možnost prověřit Cleanflight nebo Emuflight.


Tak bouhužel neuspěl jsem ani u jedhono. Taky to nejde ještě nějaké nápady ? :) Asi budu muset fakt koupit nové rádio.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP F3 + Fly Sky T6
PříspěvekNapsal: čtv 22.10.2020 18:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 1044
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
Tak jinak.Jakou nejstarší verzí firmware Beatflight máš pro tu SP3?
Tady je na přímo ke stažení 3.3.0. https://github.com/betaflight/betafligh ... F3-RC1.hex
3.2.2 https://github.com/betaflight/betafligh ... CINGF3.hex
3.2.0 https://github.com/betaflight/betafligh ... CINGF3.hex


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz