Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: stř 08.03.2017 17:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 341
Bydliště: Slovensko
Mám Eachine racer 250. Dal som tam Betaflight. Našiel som doporučené PID pre odpichnutie:
P I D
Roll 1.2 0.026 15
Pitch 1.2 0.026 15
Yaw 4.2 0.040 10

V Betaflight konfigurátore sú ale default hodnoty rádovo iné. S default hodnotami koptérou trasie do nepríčetnosti.
Příloha:
pid.jpg
pid.jpg [ 20 KiB | Zobrazeno 1982 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: stř 08.03.2017 19:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5391
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
ty zisky co pises jsou jak pro APM

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: stř 08.03.2017 19:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 341
Bydliště: Slovensko
Je to z tohoto linku http://wikirotors.com/index.php?title=E ... r_250#PIDS
Dole nižšie je BF


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: stř 08.03.2017 20:40 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5391
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
BF jsem jeste nezkousel ale neni problem ve spatnem algoritmu ? Mas zaply nejaky s floatem ? Teda pokud to mas na desce s F3/4

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: stř 08.03.2017 21:29 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 2.9.2012
Příspěvky: 103
Bydliště: plzen
rozsahy PIDu se v prubehu vyvoje betaflightu dost menily
ty co jsou v tom odkazu zminovany jsou pro verzi 2.1.6,
takze s ni by mely byt v poradku
s dnesni 3.1.6 to ma pramalo spolecneho


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: stř 08.03.2017 21:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 341
Bydliště: Slovensko
nuku píše:
rozsahy PIDu se v prubehu vyvoje betaflightu dost menily
ty co jsou v tom odkazu zminovany jsou pro verzi 2.1.6,
takze s ni by mely byt v poradku
s dnesni 3.1.6 to ma pramalo spolecneho


A dá sa to nejak "preklopiť" do aktuálnej verzie?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: stř 08.03.2017 22:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5571
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Ty hodnoty jsou v pořádku.
Klepe se to na acro?
Jestl se to klepe na stabilizaci, tak sniž hodnoty pod tabulkou angle a Horizont na 25

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: čtv 09.03.2017 7:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.5.2007
Příspěvky: 480
Bydliště: Brno
Jeste napis co mas za FC a jak ji mas uchycenou. Treba takova LUX F3 ma problem s pevnym uchycenim a musi mit softmount. Jo a u BF sou defaultni PID docela dobre naladene. U nich je to horsi nebo lepsi?

_________________
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: čtv 09.03.2017 8:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 341
Bydliště: Slovensko
Je to EachineRacer250 s CC3D na pevno. Akurat oproti originalu mam tam teraz regulatory RaceStar RS20A V2. Skusal som s original PIDmi a tam to klepalo okolo ROLL. Tak som na ROLL znizil P zo 40 na 30 a ukludnilo sa. Viac som uz nestihal skusit a dnes prsi. Som chcel nejake odskusane hodnoty, od ktorych by som sa odpichol a nasiel som iba v tom starsom formate.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: čtv 09.03.2017 9:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5571
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Ppsat hodnoty někoho jiného není dobře.
Každá koptéra se ladí podle daného vybavení.
Dokonce 2 stejné koptéry nemusí být nalazené stejně.
Ty defaultní hodnoty musí fungovat.
Chybu máš jinde.
Třeba špatné nevyvážené vrtule.
Zkus snížit ty hodnoty co jsem popisoval.

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: čtv 09.03.2017 19:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 2016
Bydliště: Košice, SK
Len pre zaujímavosť - Ktorý BF tam máš a na koľko % je vyťažený procesor?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: čtv 09.03.2017 19:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 341
Bydliště: Slovensko
macil píše:
Len pre zaujímavosť - Ktorý BF tam máš a na koľko % je vyťažený procesor?

BF tam mám 2.9. Už som to nejak rozbehal a lieta to. Na ceste je nová CF.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight PIDs
PříspěvekNapsal: ned 11.02.2018 16:44 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 23.7.2010
Příspěvky: 41
Bydliště: Olomoucko
Zdravím, tak si to tu čtu (po delší době jsem dal do provozu Racera 250 s novou deskou) a mám úplně stejný problém......klepe....dal jsem jiné vrtulky (s velkým stoupáním) a je po problému.

_________________
Goblin 700, Goblin 500 sport, Trex 600 nitro, Geprc XL5, Race 250, Tiny Whoop, Stingrey 500


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz