Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 109 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA Lite - IOC módy
PříspěvekNapsal: sob 06.09.2014 14:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
No jasně, zase to přesuňte do stostránkového vlákna. Tady se už nikdo na nic nesmí zeptat , aniž by ho někdo "nesjel". Pokud vidím konkrétní otázku a myslím, že na ni znám odpověď, tak odpovím, poradím (když to není podesáté stejná otázka). Ale už mě to baví čím dál míň. Dám si teď radši s radami pauzu, nikomu chybět nebudou. To už není na moje nervy.. :?

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA Lite - IOC módy
PříspěvekNapsal: sob 06.09.2014 16:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2013
Příspěvky: 575
Bydliště: Krkonoše, řekněme :)
Obrázky: 93
gardenroute píše:
Máme tady vlákno DJI NAZA pokračování, kde je toto všechno řešeno a k tomu určeno, a bylo by asi vhodné diskuzi přesunout tam. Věci jako IOC a letové režimy jsou již mnohokrát diskutované...

Ano, umím číst. Obě ta vlákna jsou absolutně nepřehledná, navíc míchají standardní a Lite provedení. V tomto souhlasím s předřečníkem.

_________________
Q500 Multiwii 2.3 tištěný rám, Q666 Multiwii 2.2, Q750 Naza flash V2
TGY 9X, OSD, FPV


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA Lite - IOC módy
PříspěvekNapsal: sob 06.09.2014 19:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
OK, v tom, ze je hlavni vlakno NAZA velke souhlasim, ale je asi zbytecne věci které jsou zcela stejne a spolecne pro obe verze nacinat nekde znova.... Bylo to mysleno v dobrem :? .

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA Lite - IOC módy
PříspěvekNapsal: ned 07.09.2014 6:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2011
Příspěvky: 217
Bydliště: Hrádek nad Nisou
Muj nazor je take vice srozumitelnych vlaken co maji hlavu a patu,nez-li jedno chaoticke.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA Lite - IOC módy
PříspěvekNapsal: ned 07.09.2014 7:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2013
Příspěvky: 575
Bydliště: Krkonoše, řekněme :)
Obrázky: 93
Mír :) Ono obojí má svá pozitiva - to dlouhé, na dvě menší vlákna rozštěpené óbrvlákno je výborné, pokud si člověk chce něco o tématu přečíst globálně a zvážit plusy a mínusy. Když jsem se rozhodoval, jestli z MultiWii přejít na nové koptéře na NAZA, dost mi pomohlo a troufám si říct, že jsem ho pročetl poctivě. Pokud už ale řešíte nějakou konkrétnost, strašně blbě se to hledá, podle mne je na to lepší založit samostatné téma, při jen trochu rozumné volbě jeho názvu to pak hodně usnadní hledání a řešení dalším.
---
Vypadá to, že dneska bude krásně, jdem lítat :)

_________________
Q500 Multiwii 2.3 tištěný rám, Q666 Multiwii 2.2, Q750 Naza flash V2
TGY 9X, OSD, FPV


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: naza-m Lite instalace ovladače
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 19:34 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 19.1.2016
Příspěvky: 107
Pánové nevíte někdo proč nejde nainstalovat ovladač na pc pro naza m lite? když se ho snažím nainstalovat tak mi to napíše instalace neprovedena, aplikace funguje ale s tou nazou se vůbec nespojuje....?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: naza-m Lite instalace ovladače
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 20:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 19.1.2016
Příspěvky: 107
ještě doplním, mám Windows 8 pro - 64bitový. Spojil jsem naza přes SBUS s příjmačem FrSky ale tam problém nebude protože vysílač s deskou komunikují a pří odpojení pc bliká 2x žlutá 3x červená takže asi vyhledává satelity a po vypnutí vysílače frsky začne blikat žlutá (ztráta signálu), software jsem stáhnul ze stránek dji přesně podle návodu ale když spustím tu aplikaci nenačte se až potom co dám "skip" se otevře a nijak s deskou nekomunikuje.... v tom levém dolním rohu je co se mi ukáže když chci nainstalovat ovladač.... měl někdo podobný problém???


Přílohy:
Snímek obrazovky (1).png
Snímek obrazovky (1).png
[ 605.1 KiB | Zobrazeno 3039 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: naza-m Lite instalace ovladače
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 21:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Zkus toto:

Starý ovladač napřed odinstaluj. Potom spusť instalačku bez připojeného USB.


Přílohy:
DJI_WIN_Driver_Installer.zip [905.01 KiB]
65 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: naza-m Lite instalace ovladače
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 21:18 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 19.1.2016
Příspěvky: 107
vyzkoušel jsem to a úplně stejné chování, při instalaci bez zastrčení usb do desky píše zařízení nevyžadováno takže se to nenainstaluje :( je možné že ta deska je nějak vadná? už se to někdy někomu stalo? i když je pravda že se to víc tváří jako problém instalátoru, navíc mi to strašně zpomalilo počítač.... a to jsem doufal že naza bude propracovnější :((((
i tak děkuju


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: naza-m Lite instalace ovladače
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 21:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 19.1.2016
Příspěvky: 107
vyzkoušel jsem to a úplně stejné chování, při instalaci bez zastrčení usb do desky píše zařízení nevyžadováno takže se to nenainstaluje :( je možné že ta deska je nějak vadná? už se to někdy někomu stalo? i když je pravda že se to víc tváří jako problém instalátoru, navíc mi to strašně zpomalilo počítač.... a to jsem doufal že naza bude propracovnější :((((
i tak děkuju


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: naza-m Lite instalace ovladače
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 21:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Je to už dlouho, co jsem to instaloval, ale fungovalo to na W7 i na W8.1. Myslím, že musí být ovladač přímo pro naza-lite (ten, co jsem uložil ale nevím, jaký je, ten originál už nemám).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: naza-m Lite instalace ovladače
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 21:38 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 19.1.2016
Příspěvky: 107
ten ovladač je stejný jako jsem stáhl ze serveru dji a je tam napsáno naza-m lite takže by to mělo být ono.... už jenom dopracovat se k tomu ovladači byl problém, veliké zklamání od takové firmy... všechno špatně. zítra to půjdu vrátit do obchodu jako nepoužitelné


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: naza-m Lite instalace ovladače
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 21:44 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5448
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Zkus toto :

- vyndej usbcko
- prave tlacitko mysi na Muj pocitac
- Spravovat
- Spravce zarizeni (nebo jak je to v cestine, v eng je to Device Manager)
- pak do Zobrazit/View (treti polozka menu nahore v okne)
- tam vybrat zobrazeni skrytych zarizeni (Show Hidden devices)

To ti ukaze i drivery od zarizeni ktera nejsou pripojena. Projed to zda se ti tam nebude ukazovat neco k Naze a pokud ano tak prave tlacitko a odinstalovat. Pak restart a opakovat postup s instalaci noveho driveru.

A vzhledem k tomu ze 64bit - ma Naza ty drivery korektne podepsane ?

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: naza-m Lite instalace ovladače
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 21:55 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 19.1.2016
Příspěvky: 107
tak jsem to zkoušel a žádný ovladač k naza jsem nenašel což mě přivedlo k myšlence že možná naza nemá ty ovladače podepsané a proto je Windows nenainstaluje..... ale nevím jak to pc donutit aby ten ovladač vzal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: naza-m Lite instalace ovladače
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 22:25 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5448
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
http://10rem.net/blog/2013/01/07/instal ... nk-working

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 109 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz