Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 106 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 18.06.2017 14:36 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1947
Bydliště: Havířov
Že se motory točí jako o závod, ale mají potřebné otáčky, V 4koptérách se moc nevyznám, ale mám doma vrtulníky a nebude to určitě tak daleko od sebe. Podle sluchu to to člověk kolikrát nepozná.
Příklad: Vzletové otáčky jsou plácnu 5000/min. Při 4800 už se ale kvadra neodlepí od země. Podle sluchu to člověk už nepozná. Lepší je to zkontrolovat otáčkoměrem.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 18.06.2017 14:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.6.2016
Příspěvky: 28
já si mohu zisk nastavit klidně na 300 procent, ale vrtule se můžou zbláznit, písek bordel lítá všude kolem, ale jak kdyby byla přilepená k zemi..
Standartně zisk býval okolo 130 na pitch roll yaw

_________________
Quanum XJ470 - Jiyi P2 Pro
Tarot 680 Pro - Naza M V2
250 naza m lite


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.06.2017 14:56 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5447
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
hele je dobre ze je mas krizem ale mas je na spravnych motorech ?

Zisky maj vliv na stabilizaci a nikoliv na to zda se zvedne od zeme. Zkus dat manual, vzit to do ruky a zkusit zda fouka vzduch dolu a zda ucejtis ze se odhlehcuje.

Podle mne to bude nejaka kravina - N Lite lita na krivej pohled a k nastaveni to skoro nic nema. Zkontroloval bych znova :

- smer otacek
- kalibraci esc pokud je potreba
- zmeril kolik zere z aku kdyz se to pokousi o vzlet. Staci ze aku spadne s napetim a uz se nezvednes presto ze to vypada ze ano

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.06.2017 15:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.6.2016
Příspěvky: 28
... naprostá kravina, prohodil jsem vrtule a lítáme:)))
..ale je to mazec, měl jsem je dole už tolikrát a vždy je nasadil stejně, až teď ne..:)

díky moc Ampere

PS: ještě mám problém s hexou, na jiyi P2 Pro (levná alternativa k naze má osd, umí follow me, circle a hlavně ground station)
létala krásně i s telemetrii, osadil jsem osd a už nevzlétnu, následně ani po odpojeném osd ( které funguje normálně, přenáší video i data)
(která také ukazují normální údaje)
pokaždé se má snahu jen překotit na záda ve všech režimech
též vše překalibrováno, i když by asi nemělo být potřeba,když se na hexe nic neměnilo, jen přidalo...

_________________
Quanum XJ470 - Jiyi P2 Pro
Tarot 680 Pro - Naza M V2
250 naza m lite


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.06.2017 16:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5447
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
zkontroluj :

- kalibraci RC - jednou me jedna (jina) jednotka z nejakeho duvodu zapsala do konfigurace posunuty stred ovladani takze si to myslelo ze mam paku pritazenou i kdyz jsem nemel
- level - kdyz ji postavis na rovnou plochu a podivas se telemetrii - ukazuje ze je v rovine ? Videl jsem wookonga kteremu obcas jeblo v guli a myslel si ze je o 2 stupne posunutej vuci rovine. Takze se snazil ty 2 stupne dorovnat az hodil zada. Tam pomohl reset jednotky po pripojenem napajeni (nejak se zblbal kdyz se cela koptera zapinala). Ale nevim presne duvod a jak to dopadlo, nebyl to muj stroj
- pozice jednotky - zkontroluj zda kdyz s ni hejbes tak telemetrie ukazuej ze hybes spravne a nemysli si ze je jednotka treba otocena


ad "jenom pridat OSD" - hafo dnesnich OSD s jednotkama ruzne komunikuje a nejen data cte ale i posila. Takze to OSD klidne mohlo neco udelat v konfiguraci te jednotky.

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 20.06.2017 15:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.6.2016
Příspěvky: 28
toto jsou údaje na osd před vzletem na rovném povrchu, standarně 7-12 satelitů
vždy hodí salto,

momentálně čekám na nový držák na motor://
Příloha:
20170620_162929.jpg
20170620_162929.jpg
[ 68.86 KiB | Zobrazeno 2153 krát ]


_________________
Quanum XJ470 - Jiyi P2 Pro
Tarot 680 Pro - Naza M V2
250 naza m lite


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 20.06.2017 16:10 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5447
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Podle OSD to vypada na 0 satelitu a nelezi 100% rovne (i kdyz to je asi v limitu)

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 20.06.2017 16:22 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.6.2016
Příspěvky: 28
foceno doma na stole, venku chytá do minuty těch 7 sat minimálně, chtěl jsem, aby byly vidět zbylé hodnoty, které se nemění,

..je tam ublox m8n

salto hodí i na manual..

neleží na rovině ? .. ty 2 stupně by přeci neměly hrát roli.. a při rychlém vzletu už vůbec ne..

průběh už bohužel ted nenantocim, protože jsem včera asi při 15tém pokusu ulomil držák motoru.

ale chová se následovně:

motory nastartují, reagují na kniply, ale při cca 35procentech plynu tesne nez se má odlepit hodí prudce salto a nepomůže ani okamžité sundání plynu, jakoby ihned po
pokusu o vznesení se zblázní hodí na záda kmitá, nejde odarmovat, po 5s přestane.

_________________
Quanum XJ470 - Jiyi P2 Pro
Tarot 680 Pro - Naza M V2
250 naza m lite


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 20.06.2017 16:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5447
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
hmm, tak to ti neporadim. Tu jednotku neznam

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 20.06.2017 16:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.6.2016
Příspěvky: 28
..i tak dík, nemám se s kým poradit, málo kdo v cz má tuto jednotku a na zahraničních forech jsem tento problém nenasel..

zkusim ji dát na qadru a prohodit s nazou, jestli nejsou v háji na hexe regly nebo já už nevim, ..

akorát mě doslova sere, že je musim obě rozebírat, když už je tak mám hezky polazené vizuálně..

_________________
Quanum XJ470 - Jiyi P2 Pro
Tarot 680 Pro - Naza M V2
250 naza m lite


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 20.06.2017 20:12 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 17.4.2014
Příspěvky: 70
Bydliště: Tůně- Nechanice
Obrázky: 1
Toto mi dělala 250, když jsem v nastavení měl prohozene motory. Nerozhodila se ti konfigurace?

Odesláno z mého Redmi Note 4 a podpis odstraním


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 11.08.2017 20:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 277
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Mám NAZA M lite a s touto FC jsem nováček. Zaregistroval jsem se u DJI, stáhnul Asistant. Dbal jsem doporučení vypnout antivirus a firewall, přesto tato malá tabulka, která má být online je jaksi mrtvá, ty diody vlevo dole se nerozsvítí. posuvníky se nepohybují. Mám W 10 a připojení na COM 3 v pořádku. V info se mi moje emailová adresa objeví. Pokud je USB připojeno LED modul svítí zeleně, odpojím-li usb kabel rozbliká se silným oranžovým světlem. Vysílač Hitec Aurora, přijímač Optima 9.
Prosil bych o radu. Díky, Plha.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 11.08.2017 22:15 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2008
Příspěvky: 1387
Bydliště: Pelhřimov
Obrázky: 1
Chyba bývá v instalaci toho jejich DJI driveru, vnutit ho do win10 není sranda. Na toto téma se dá vyguglit mraky odkazů, nedávno jsem si tím taky prošel a pomohlo mi že jsem se držel při instalaci postupu jako je např. tady na videu, ale třeba se ti to bude dělat líp podle jinýho návodu spíš napsanýho než natočenýho na video. Nějak jsem to nakonec dal, ale stejně v tom poradit neumím a z hlavy jsem peripetie s instalací už vytěsnil! :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=YxE6fEBaCaY


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 11.08.2017 23:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 277
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Dík za info, tu stránku na Youtube jsem našel ještě před Tvou info. Jsou tam úkony v příliš rychlém sledu a těžko to pobrat. Výsledkem je virtuální ovladač a všechno se otevře.
Kontaktoval jsem technický support DJI, technik mi neustále opakoval co je v návodu, že ale mají špatný ovladač pro W 10 se nepřiznal.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 12.08.2017 12:43 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2008
Příspěvky: 1387
Bydliště: Pelhřimov
Obrázky: 1
Ovladač ale funkční je, to jen instalace driveru není blbuvzdorná. Už nevím jak jsem se tím prokousával, ale asi jsem si video pauzoval a ještě to konzultoval s nějakým jiným vygugleným odkazem, kde to bylo popsáno písemně a asi i s obrázky obrazovek (naše počeštěný w10 vypadají teda lehce jinak nebo se mi to možná jen zdálo). Nenech se tou zdánlivou složitostí odradit, návod potřeba sice je a musel jsem postupovat krok po kroku, ale jinak je to jen na asi 10 minut práce!


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 106 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz