Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 286 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: pon 02.01.2017 20:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 4.4.2015
Příspěvky: 84
A pri konfiguraci vysilace v gsc se ti ukazoval jako aktivni?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 7:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 23
Bydliště: Uh. Hradiště
v GCS je vidět pouze aktivita všech "kniplů" přepínače ne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 10:03 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 4.4.2015
Příspěvky: 84
Pokud vydis na vysilaci,ze je prepinac aktivni, zkus projit znovu konfiguraci tx. v gcs


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 10:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 23
Bydliště: Uh. Hradiště
Zkoušel jsem to několikrát, i komplet vymazat, přehrát librepilot a pořád to samé.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 12:12 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 4.4.2015
Příspěvky: 84
A kdyz si zobrazis vystupy na radiu tak se ti pri prepinani teplomer posouva? Jestli nemas spatne napajenej prepinac. U techto radii se to obcas stava...taky jsem s nim kdysi letal a musel jsem prepajet dva prepinace.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 16:06 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 23
Bydliště: Uh. Hradiště
Ano na radiu se teploměr posouvá, jen v GSC není aktivita u přepínače žádná.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 19:35 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 4.4.2015
Příspěvky: 84
A jaky pouzivas prijimac, zkus si na vystup, ktery mas na prepinani modu zapojit nejake servo nebo neco at poznas ze mas signal.Pokud ano, budes vedet, ze to mas pravdepodobne v nastaveni fc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 21:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 23
Bydliště: Uh. Hradiště
ok. zkusím něco vykuchat a servo vyzkoušet.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: stř 04.01.2017 12:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 23
Bydliště: Uh. Hradiště
vyřešeno, nefunkční příjímač /kanály5-8/ z důvodu podpětí - vadný stabilizátor. Nevím sice proč se to projevilo takto, ale už vše o.k.

děkuji za rady


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: stř 04.01.2017 22:40 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.10.2012
Příspěvky: 121
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 0
Zdravím, potřeboval bych trošku nakopnout. Flešnul jsem do originál CC3D betaflight, připojilo se mi to na port 11 a normálně to šlo nastavit. Pak se bez zjevného důvodu spojení přerušilo a teď ať udělám co udělám nepřipojím to přes port k PS. Jde jen ta záchrana či jak se to jmenuje. Nemá někdo nějaké odzkoušené kouzlo a stáhnuté soubory? Dík.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: čtv 05.01.2017 7:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.9.2014
Příspěvky: 414
Musíš jako první připojit napájení CC3D a potom USB, podívej se do správce zařízení, jestli se ti tam objeví v položce porty. pokud né musíš aktualizovat ovladač CP210x_Windows_Drivers.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: čtv 05.01.2017 9:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.10.2012
Příspěvky: 121
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 0
To jsem udělal, ale píše mi to Zařízení USB nebylo rozpoznáno.
Edit: tak už se mi podařilo flešnou a rozjet OP, ale když flešnu BF tat zase ta samá hláška.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: čtv 05.01.2017 13:44 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.10.2012
Příspěvky: 121
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 0
sampoalphascan píše:
To jsem udělal, ale píše mi to Zařízení USB nebylo rozpoznáno.
Edit: tak už se mi podařilo flešnou a rozjet OP, ale když flešnu BF tak zase ta samá hláška.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: pát 17.03.2017 14:30 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.3.2017
Příspěvky: 1
Zdravím pánové,

před dvěmi týdny jsem se vrhnul na stavbu kvadrokoptéry a trošku jsem narazil. Z konstrukčního hlediska vše funguje perfektně. Regulatory regulují, motory se točí, vítr kolem drona fouká. Problém ale spočívá v tom že nejde mi propojit Revolution desku s OpLink mini ground stanicí. Jedná se o librepilot platformu. Zkoušel jsem i starší verzi firmwaru 15.09 ale i tak nefungovala. Nevíte náhodou kde by mohl být problém? Na dronu jsme nastavil Coordinator ID, vysílací výkon na 100mW. Na straně OPlinku ground se pořád posílají data na Tx a na dronu se stále inkrementuje reset ukazatel.

Předem díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Problem s CC3D
PříspěvekNapsal: sob 17.03.2018 18:31 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.3.2018
Příspěvky: 5
Zdravim,

Dlouho jsem to tu jen procital, ale prisla chvile kdy bych potreboval taky poradit :)
Dotaz 1:
Mam dva drony na FPV litani, klasicke 250ky.
Oba jsou identicka stavba, s ridicima jednotkama CC3D, ktere jsem da se rict stejne nastavil v Librepilotu.
Problem nastal u jednoho drona po havarce v docela vetsi rychlosti. Kdyz visim rekneme metr nad zemi tak jeste ok, ale jak klesam a dron se mi dotkne zeme tak to udela nekontrolovatelne lopingy, jako by pustil plny plyn treba na predni motory. Trosku jsem upravil PID, je to lepsi, ale havarce se stejne nevyhnu.

Myslite ze je na case vymenit stare CC3D za neco noveho? Pripadne nejake overene doporuceni?

Dotaz 2:
Jelikoz litam na 3s a chtel jsem prehodit jednoho na 4s, tak jsem poridil nove regulatory DYS SN20A Oneshot125, Po napajeni a zapojeni jsem v librepilotu zase u frekvence motoru nastavil oneshot misto 490Hz. No nicmene se motory nerozbehly, ale naopak jeden regulator vyhorel :lol: Nicmene Hobbyking uznal ze byl asi spatny a poslal novy kus. :roll: Ale k otazce, muzu tyhle regualtory vubec pouzit, kdyz pouzivam asi 7 let stary modul Frsky a prijimac co umi jen PWM V8FR V1?

Diky :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 286 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz