Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 948 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 28.12.2017 16:18 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 23
Bydliště: Uh. Hradiště
potřeboval bych popostrčit. Mám naze32 rev.6 , cleanflight, přijímač FS-R9B /flysky -PWM/
napadlo mně připojit LED ,takže potřebuji uvolnit piny, dal jsem mezi Naze a přijímač PWM/PPM enkodér:https://www.aliexpress.com/item/PWM-to-PPM-Encoder-for-Pixhawk-CC3D-MWC-Naze32-F3-Pirate-PPM-Encoder/32799897554.html?spm=2114.search0104.3.102.y9A0ti&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10152_5000015_10151_10065_10344_10068_10342_10343_51102_10340_10341_5130015_10084_10083_10304_10307_10302_10312_10059_10313_10314_10534_5790011_100031_10604_10103_10605_10594_5060015_10142,searchweb201603_6,ppcSwitch_5&algo_expid=25f4ae10-511a-4d3d-8ad3-10efe033200c-15&algo_pvid=25f4ae10-511a-4d3d-8ad3-10efe033200c&transAbTest=ae803_4&rmStoreLevelAB=5

Výsledek je, že všechny kanály v cleanflightu fungují /včetně přepínačů/ ale jakoby zakmitávají a hlavně, jak je zobrazení pozice koptéry , tak ta si rotuje kolem všech os.
Co tedy dělám špatně? Věděl by někdo? děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 10.04.2018 12:49 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 23
Bydliště: Uh. Hradiště
vyřešeno - byl vadný ten převodník


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 08.05.2018 14:24 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 15.5.2006
Příspěvky: 160
Bydliště: Dolní Benešov - Zábřeh (Opava)
Může mi prosím někdo poradit:
Mám desku Naze32 rev6, nastavuju v Cleanflight, používám přijmače Assan s Opticem 6. Vše fungovalo. Nějakou dobu jsem ale nelítal a teď po přehrání firmware mi vůbec nejde ovládat dron vysílačkou. V záložce vysílače v Cleanflight se ani nehýbou ukazatelé kanálu když hýbu pákama, jsou na neutrálu. Přijímač je normálně s vysílačem spárováný. Zkoušel jsem připojit k desce jiný přijímač a taky nešel (Oba přijimače jsem zkoušel v jiném modelu a tam jdou normálně). Na desce Naze32 svítí modrá dioda a oranžová bliká .Věděl by někdo co s tím? Možná je to jen nějaké nastavení v Cleanflight, které jsem přehlédl. Díky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 948 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz