px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 633 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 43  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 22:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Wormsnake píše:
... Kdyz s nazou pristanu a stahnu uplne plyn naza za 3 vteriny vypne motory to je me jasny.
Ale co udela naza jednotka kdyz z velmi vysoke vysky budu prudce klesat s plynouvou pakou stahnutou uplne dolu dele nez 3 vteriny?...Vypnou se motory i vzduchu? Nebo to jednotka jednotka nejak hlida, a muzu si to vrcet dolu a bez starosti ze kdyz budu chtit reakci na plyn budou matory vypnute?
Popis obou možných nastavení pro chování motorů u NAZA jednotky :

Immediately
In any control mode, once motors start and throttle stick is over 10%, motors will stop immediately when throttle stick is back under 10% again.In this case, if you push the throttle stick over 10% within 5 seconds after motors stop, motors will re-start. If you don’t push throttle stick after motors start in 3 seconds, motors will stop automatically.

Intelligent (nejčastěji používané nastavení)
In any control mode, only push both sticks to the left or right bottom can stop motors.In ATTI./GPS Mode, any one of following cases will stop motors.
(1)You don’t push throttle stick after motors start within 3 seconds.
(2)Throttle stick under 10%, and after landing 3 seconds.
(3)The slope angle of multi-rotor is over 70°, and throttle stick under 10%.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 23:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.11.2008
Příspěvky: 345
Bydliště: Chebsko
ananas píše:
http://rctimer.com/product-1250.html
Já používám toto a taky šikovné.. ;-) nesklopi se samo drží fest :-) a tyčinka je z uhlíku mas na výběr dvě délky


Tenhle drzak mam na DJI S800-Evo ... to zas RCTimer neco zkopcil :lol: Sam se tedy nesklopi, naopak jde tak z tuha, ze uz sem si nekolikrat skripl pazouru ... jak sem musel zabrat :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 23:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 14.4.2011
Příspěvky: 132
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 15
Jak dlouho Vam trva inicializace NAZA V2 po pripojeni baterky?
Myslim tim blikani zlute diody. Pripada mi, ze to trva docela dlouho, az minutu i dve. Pokud jsem to spravne pochopil, ceka se take na dostatecny pocet satelitu, aby si jednotka zapsala vychozi pozici pro pripadny failsafe - jeji zaznamenani oznami dlouhym zelenym zablikanim. Ale kdyz na tom samem miste delam druhy let, cekal bych, ze budu mit GPS fix uz rychle, ale zase to zluty blikani trva treba minutu.

_________________
Fascination, Rytmus mini, Fokker DVII, Wing-E, T-Rex450SE V2, Spitfire, NAZA M-LITE F550, MAVIC Pro


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2015 6:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2013
Příspěvky: 575
Bydliště: Krkonoše, řekněme :)
Obrázky: 93
Čas kolem 70 sekund je podle mne zcela běžný. Vezmu mouchu odpoledne ven a stopnu ti, jak dlouho to trvá u mne.

_________________
Q500 Multiwii 2.3 tištěný rám, Q666 Multiwii 2.2, Q750 Naza flash V2
TGY 9X, OSD, FPV


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2015 11:18 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3177
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
Já pořád nadávám na podporu svého systému od Feiyu-tech FY-DOS co mám na Discovery, ale v tomhle jsem naprosto v klidu, zapnu a do 20s zcela běžně 10 sat. a fix. :wink:

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2015 11:30 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 4375
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Pokud se nepletu, tak to žluté blikání je do té doby, dokud se NAZA nezahřeje. Takže když vytáhnu 450 z vyhřátého auta, tak se žluté blikání v podstatě nekoná. Když bych ji tahal kus v ruce, tak prochladne a pak to trvá dlouho.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2015 11:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
celestyn píše:
Jak dlouho Vam trva inicializace NAZA V2 po pripojeni baterky?
Při delší neletani (GPS cold start) to muze trvat dele (i par minut !), pri dalsich letech pote ale jiz pomerne rychle. Mj. musíš počkat na obe zelene sekvence...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2015 13:09 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 14.4.2011
Příspěvky: 132
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 15
jio píše:
Pokud se nepletu, tak to žluté blikání je do té doby, dokud se NAZA nezahřeje.

No tak to by odpovidalo. Lezela vymrzla v kufru v aute. Coz se podlednich par mesicu deje pravidelne ;-)
Ale urcite je tam asi i to cekani na minimalni pocet satelitu, protoze v mistnosti (i u okna) ta inicializace bezi porad.

_________________
Fascination, Rytmus mini, Fokker DVII, Wing-E, T-Rex450SE V2, Spitfire, NAZA M-LITE F550, MAVIC Pro


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2015 13:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2012
Příspěvky: 976
Bydliště: Holešov
Obrázky: 5
ST píše:
Já pořád nadávám na podporu svého systému od Feiyu-tech FY-DOS co mám na Discovery, ale v tomhle jsem naprosto v klidu, zapnu a do 20s zcela běžně 10 sat. a fix. :wink:

Pokud lítáš stále na stejném místě s dobrým výhledem na satelity, tak to nepoznáš. Já mám na Naze taky 10 sat během pár vtěřin, ale stačí zajet pár km mezi kopce a lesy a je to rázem jinak...Pak stačí popojít třeba zase jen pár metrů a je to tam.. :wink:

_________________
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2015 13:43 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 4375
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
celestyn píše:
Ale urcite je tam asi i to cekani na minimalni pocet satelitu, protoze v mistnosti (i u okna) ta inicializace bezi porad.

To je jiný proces. Čekání na satelity se projevuje červeným blikáním mezi zeleným.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2015 13:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 14.4.2011
Příspěvky: 132
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 15
No ja prave vcera delal po case test a nikdy to neprestalo blikat zlute. Cekal jsem 15 minut.
Jeste mne napadlo, jestli nemuze byt pricina v tom, ze nemam plyn (3.kanal) na nule, protoze to dela zluty dvojbliky.
Je mozne, ze inicializace se neukonci v pripade, ze nemam stazeny plyn?
(Napadlo mne to az ted, kdyz vidim radio lezet na stole s plynem na maximu)

_________________
Fascination, Rytmus mini, Fokker DVII, Wing-E, T-Rex450SE V2, Spitfire, NAZA M-LITE F550, MAVIC Pro


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 6:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1206
Bydliště: Šternberk, ČR
Ahoj
Jak udelam s nazou flip?
Predpokladam ze to pujde jen v manual modu plnym vychilenim prislusne paky.
A asi ji budu muset pak rucne srovnat pac v manual modu se asi sama nehodi do vodorovne polohy.
Kdyz se me ten flip nepovede a zustanu treba vrtulemi dolu a blizit se padu, zachrani me ati mod a naza se sama srovna?

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: úte 17.03.2015 10:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2012
Příspěvky: 976
Bydliště: Holešov
Obrázky: 5
Ve vlákně o Phantomech jsem slíbil, že sem dám odkaz na stažení českého návodu pro Naza M lite. Můžete si jej stáhnout tady.

_________________
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: úte 17.03.2015 11:01 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 14.4.2011
Příspěvky: 132
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 15
celestyn píše:
No ja prave vcera delal po case test a nikdy to neprestalo blikat zlute. Cekal jsem 15 minut.

Tak nakonec zjistena pricina. Mel jsem u vystupu OSD -> TV TX pripojen i zaporny pol tim padem se z vysilace napajelo vsechno "jeste jednou". A od te doby se to chovao divne. Po odpojeni zaporneho polu a ponechani jen "zluteho" vystupu bylo uz vse OK.

_________________
Fascination, Rytmus mini, Fokker DVII, Wing-E, T-Rex450SE V2, Spitfire, NAZA M-LITE F550, MAVIC Pro


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: úte 17.03.2015 11:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.7.2014
Příspěvky: 561
Bydliště: Moravský Krumlov
Obrázky: 3
zskal píše:
Ve vlákně o Phantomech jsem slíbil, že sem dám odkaz na stažení českého návodu pro Naza M lite. Můžete si jej stáhnout tady.



Díky za všechny. :wink:

_________________
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 633 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 43  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz