Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 633 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 43  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: úte 17.03.2015 12:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 7404
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Wormsnake píše:
Ahoj
Jak udelam s nazou flip?
Predpokladam ze to pujde jen v manual modu plnym vychilenim prislusne paky.
A asi ji budu muset pak rucne srovnat pac v manual modu se asi sama nehodi do vodorovne polohy.
Kdyz se me ten flip nepovede a zustanu treba vrtulemi dolu a blizit se padu, zachrani me ati mod a naza se sama srovna?


Myslím,že z invertu se ti samo rozhodně nesrovná.
Na FPV srazu lítal jeden pán (lítal neskutečně!!!) s hexou a Nazou. Akrobatil s tím neuvěřitelně.
http://www.pina.cz/2014/07/11/fpv-sraz- ... otografie/

Když oslovíš kluky co to organizovali..určitě ti dají kontakt na borce co líta o deset levelů jinde než všichni tam přítomní (myslím s kopterama)

http://rc-fpvmilan.svet-stranek.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: úte 17.03.2015 19:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.12.2007
Příspěvky: 192
Bydliště: Kladruby
Přesně tenhle problém jsem měl i já,létal jsem obraty a akro v manual modu a zkusil jsem zachranu do ati,v manualu jsem otočil vzhuru nohama a přepl do ati,kopter se okamzite otočil do vodorovné polohy,takze to fungovalo dobře.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: stř 18.03.2015 9:15 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 21.2.2015
Příspěvky: 79
Bydliště: Příbramsko
Obrázky: 12
zskal píše:
Ve vlákně o Phantomech jsem slíbil, že sem dám odkaz na stažení českého návodu pro Naza M lite. Můžete si jej stáhnout tady.


Díky moc!


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: stř 18.03.2015 10:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1206
Bydliště: Šternberk, ČR
Tak jsem presel z TGY 9x na Taranis Plus (uzasne radio, i 40A cidlo sem rozchodil dle intuice vicemene bez navodu).
-asi 18-19A na 4S ve visu


Ale mam ted problem se ziskama treba kdyz prudce klesam a pak to vosolim tak se kopter zatoci (otoci se kolem svisle osy) proti smeru hodinovejch rucicek.

Muze mi nekdo prelozit ty pojmy?
Popsat co ktery nastavuje?

Pitch Roll Yaw Vertical

Basic

Amplitude Adjust



Ja tohle cele 200 strankove vlakno precet jeste nez mel F550 doma a vim ze to tu bylo uz popsano, ale byl rad vedel jak co nastavit tak abych mohl sam delat upravy abych vedel co vlastne menim.

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: stř 18.03.2015 15:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 192
Ahoj všem.
Obracím se na Vás opět s problémem :(
Mám F550ku osazenou Zenmusem, FPV a Datalinkem(nová verze s E300). Odlítáno s touto sestavou cca 10 letů. Asi po 4.letu jsem přepnul model do F/S(návrat). Vše ok, ale když model přiletěl nad místo vzletu, tak nesečkal a začal hned klesat(docela rychle) a cca 5m nad zemí už šel fakt dost rychle a ač jsem měl plynovou páku až nahoře a přenuto zpět do ručního řízení, šla koptéra natvrdo na zem. Naštěstí to odnesl jen podvozek. Tehdy jsem si všiml, že NAZA měla jen 6 satelitů a přisuzoval jsem to své chybě související s malým počtem satelitů. Ovšem včera jsem lítal na Atti cca po 6i minutách jsem šel na přistání z cca 30m(plynovou páku jsem měl lehce v záporu) a když jsem byl zase cca ve výšce okolo 4-5m , tak model začal nekontrolovatelně klesat a ač jsem přidal plyn, tak šel k zemi a opět podvozek v jeteli a sedřené Gopročko.
Měl by jste někdo nějaký typ. Obávám se, že když to pošlu na reklamaci, tak mi řekno"bylo s tím praštěno, reklamace se neuznává" :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: stř 18.03.2015 16:37 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2005
Příspěvky: 1202
Bydliště: Hlučín, CZ
Akumulátor?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: stř 18.03.2015 16:40 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 192
dt píše:
Akumulátor?

indikátor byl zelený a palubní elektronika taky hlásila dost.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: stř 18.03.2015 17:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Datalink je aktivní ? Před časem na RCG někdo popisoval své neustálé pády s NAZA a Datalinkem na palubě. Myslím, že pomohl upgrade FW všech komponentů...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: stř 18.03.2015 17:18 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 192
zapnutý byl, jelikož je napájení z PMU, ale nebyl aktivní


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 19.03.2015 17:40 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 192
Tak nikdo nic? :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2015 22:08 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 15.3.2014
Příspěvky: 65
Příloha:
36674.jpg
36674.jpg
[ 238.8 KiB | Zobrazeno 3065 krát ]

ahoj ...doufam ze sem tu dobre ...mam NAZA LITE novou..chci ji dat na x580..ale mam regl Qbrain 4-1..bude to fungovat/?dik Lada


Přílohy:
36674.jpg
36674.jpg
[ 238.8 KiB | Zobrazeno 3074 krát ]



Naposledy upravil vladislav kvapil dne pát 27.03.2015 23:59, celkově upraveno 3
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2015 23:15 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.11.2011
Příspěvky: 6
Ahoj všem,
pořídil jsem si NAZU LITE V2 do klonu TBS Discovery. Při spuštění proběhne 2x série červená, zelená a žlutá(oranžová), a pouze 3x zelená a začne blikat oranžová. Pro módy manuál a GPS bliká oranžová v jednom kuse a pro Atti dvě bliknutí oranžové, pauza a poté 2x oranžová pauza a toto se opakuje celou dobu. Jediný mód v kterým letí je Atti, v GPS se nespustí motory. Všechny regulátory mají odpojen plus vodič a z přijímače mimo jeden na jeho napájení také.Nevíte někdo co znamená to čtvrté zelené bliknutí nazy ? Nevíte čím může být způsobené blikání oranžová led ? Díky.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2015 23:22 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2008
Příspěvky: 7093
Bydliště: Moravský kras
bjx píše:
Ahoj všem,
pořídil jsem si NAZU LITE V2 do klonu TBS Discovery. Při spuštění proběhne 2x série červená, zelená a žlutá(oranžová), a pouze 3x zelená a začne blikat oranžová. Pro módy manuál a GPS bliká oranžová v jednom kuse a pro Atti dvě bliknutí oranžové, pauza a poté 2x oranžová pauza a toto se opakuje celou dobu. Jediný mód v kterým letí je Atti, v GPS se nespustí motory. Všechny regulátory mají odpojen plus vodič a z přijímače mimo jeden na jeho napájení také.Nevíte někdo co znamená to čtvrté zelené bliknutí nazy ? Nevíte čím může být způsobené blikání oranžová led ? Díky.

Máš blbě nastavený přepínání módů.

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2015 23:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.11.2011
Příspěvky: 6
Co bych tam měl zkontrolovat?
Na jeden třípolohový přepínač manuál/Atti/GPS v kanálu U a na druhý třípolohový přepínač IOC do x2.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování
PříspěvekNapsal: stř 25.03.2015 0:14 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2008
Příspěvky: 7093
Bydliště: Moravský kras
bjx píše:
Co bych tam měl zkontrolovat?
Na jeden třípolohový přepínač manuál/Atti/GPS v kanálu U a na druhý třípolohový přepínač IOC do x2.


v asistentovi na stránce Basic otevři záložku RC a dole se podívej jestli ti ukazatel Control Mode Switch jezdí jak má podle přepínače režimů. Jestli ne, nastav si v rádiu dorazy serva kanálu toho přepínače tak, aby to bylo správně. Failsafe na tom kanálu nastav tak, aby při vypnutí rádia byl ukazatel někde v poloze pro failsafe. Občas neuškodí nahlídnout do manuálu, tím bych možná začal...

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 633 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 43  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz