Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 10.03.2017 17:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2011
Příspěvky: 126
Bydliště: liberecko, Jablonec nad Nisou
Blog: Zobrazit blog (3)
ještě k těm vrtulím, koupil jsem nějaké jiné, jen s dírou pro unašeč, jak se tam dociluje toho aby ta vrtule na tom motoru neprokluzovala?


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 10.03.2017 17:36 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 3594
Bydliště: Zvole u Prahy
Obrázky: 0
mraky píše:
ještě k těm vrtulím, koupil jsem nějaké jiné, jen s dírou pro unašeč, jak se tam dociluje toho aby ta vrtule na tom motoru neprokluzovala?


Nerozumím . Unašeč je to, co je našroubovaný na motoru a drží vrtuli a má to hřídelku se závitem.
U motorů pro coptery bývá součástí motoru.
A vrtule musí mít díru, aby se nasadila na tu hřídelku unašeče a utáhne se matkou .
Takže nechápu otázku . pošli nějaký foto

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 10.03.2017 17:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2011
Příspěvky: 126
Bydliště: liberecko, Jablonec nad Nisou
Blog: Zobrazit blog (3)
myslel jsem tu hřidélku, mám motory se závitem na hřidélce a zvažuju jestli bych mohl taky použít tu vrtuli s dírou, ale nevím jak se tam dociluje toho aby se vrtule na motoru neprotáčela.. na vrtuli je prostá kulatá díra...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 10.03.2017 17:54 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2011
Příspěvky: 126
Bydliště: liberecko, Jablonec nad Nisou
Blog: Zobrazit blog (3)
a když tam nasadíl vrtuli, tak už navíc není prostor na matku, třeba na tu samojistnou...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 10.03.2017 18:18 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 3594
Bydliště: Zvole u Prahy
Obrázky: 0
koukal jsem znovu na to video . Tys měl vrtule se závitem . A teď jsi koupil jiný a je krátkej závit motoru .
Takže teď chápu, ale neporadím. Pokud není závit dostatečně dlouhý na přitažení matkou , tak s tím nic neuděláš.
Buď jinou vrtuli (se závitem, nebo s menší výškou středu , aby se dala použít matička).

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 10.03.2017 18:40 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2011
Příspěvky: 126
Bydliště: liberecko, Jablonec nad Nisou
Blog: Zobrazit blog (3)
asi jsem našel potřebné vrtule, měly by to být tyto:
http://www.rc-levneji.cz/vrtule-a-listy/sada-vrtuli-8x4-5--8045--pro-dji-phantom--rct/
v deailu jde vidět že je díra není úplně kulatá, a přesně tak to mám já na motoru, pak by vrtule zapadla hlouběji a bylo by místo pro matku. a motor mám tento:
http://www.rc-levneji.cz/elektromory/stridavy-motor-pro-multirotory-sl2212-920kv-cw--28-26--320w/
2 cw a 2 ccw...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 10.03.2017 18:56 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 3594
Bydliště: Zvole u Prahy
Obrázky: 0
tak to jo , to by se dalo v té vrtuli asi i vydlábnout pájkou, nebo nahřátým malým šroubovákem.
Já mám tyhle motory .http://www.banggood.com/Emax-RS2205-230 ... 28793.html
Tam žádný úmyslný překážky nejsou :D

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 10.03.2017 19:11 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2011
Příspěvky: 126
Bydliště: liberecko, Jablonec nad Nisou
Blog: Zobrazit blog (3)
taky není špatnej, na 450 rám dobrej, zrovna včera jsem ty motory projížděl po webech, a tenhle jsem někde viděl, ale už nevím kde a za kolik..


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 07.05.2017 10:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2011
Příspěvky: 126
Bydliště: liberecko, Jablonec nad Nisou
Blog: Zobrazit blog (3)
Tak abych se vrátil k původnímu problému, to jedno rameno stále vynecháva, i na 60% kniplu, chvíli to lítá a pak to zavrávorá a spadne. Dnes jsem ho zkoušel doma, zatížil jsem ho cihlou a to rameno viditelně vynechávalo, prostě klesly otáčky až se motor zastavil. Když jsem přidal plyn, tak se to zas rozjelo, ale jak jsem klesnul pod 70% kniplu, tak už otáčky klesaly.Normálně od 50% už se všechny vrtule maj točit a zvedat model. Zkusil jsem prohodit motory a chyba se též prohodila. Prohřál jsem konektory na reglu, a nic. Takže bych to viděl na závadu regulátoru, jelikož mám doma nově ještě 250, a stejná ř.j., a nedělá to, normálně jsem s tou 250 už nalítal asi 3hodiny a nic.
Tam kde jsem kupoval motor, píšou že je pro něj vhodný regl 18A a tohle je 25A, nedokážu posoudit, co se stane když tam bude silnější, možná právě toto, jestli někdo má podobné zkušenosti pište... .-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 07.05.2017 10:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Podle toho, co píšeš, je na vině motor.
Silnější regulátor nemůže být na závadu.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 07.05.2017 10:55 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 3594
Bydliště: Zvole u Prahy
Obrázky: 0
mraky píše:
Zkusil jsem prohodit motory a chyba se též prohodila.


Motor s reglem, nebo jenom motor ?

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 07.05.2017 11:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2011
Příspěvky: 126
Bydliště: liberecko, Jablonec nad Nisou
Blog: Zobrazit blog (3)
abych to upřesnil, prohodil jsem kabely co vedou z regulátoru do motoru, zapojil jinej motor, no a blblo to furt na tom samém výstupu z reglu. Kdo toto vlákno nečetl celé, tak jen dodávám že mám kvadroregl, qbrain, tedy regulátor se 4 vystupy na motor.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz