Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SP racing F3 + telemetrie na Jeti DC 16
PříspěvekNapsal: ned 26.03.2017 21:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.5.2009
Příspěvky: 345
Bydliště: Karlovy Vary
Ahoj zkusím se optat zda jste někdo neřešil podobnou věc.
Mám malého quada x 210 FC: sp racing acro F3 a Jeti Rsat2. Vše maká jak má jedu na serial Rx ExBus čili i s telemetrii.
Používám interní AD převodník naměření paku a telemetri mi funguje, jen bohužel netuším kde může být problém s úrovní. Prostě jednou zapnut je tam 16,4V po 20 sekundách třeba 12V prostě to hazí hausnumera :-( Netušíte kde bych mohl hledat problém? A je jedno zda mám kabel v UART2 či UART3
I když jsem si nastavil "měřítko" úrovní AD vs reálné napětí po nějaké době to zase hází špatné hodnoty.
Čerpal jsem z tohto webu https://www.drone-zone.de/anleitung-jet ... etaflight/
Díky za postřehy s pozdravem PV.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 27.03.2017 6:25 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5448
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
F3 by mela mit onboard flash. Tam se da zapnout Blackbox a logovat VBat

https://github.com/cleanflight/cleanfli ... lackbox.md

Nemyslím ze to je problems s Jeti,spis mas nějaký globální problem s měřením VBat

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 27.03.2017 19:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.5.2009
Příspěvky: 345
Bydliště: Karlovy Vary
Jasně že má bb a umí logovat, to ale neřeší ten problém že hodnoty napětí takhle kolísá.
Čili to vypadá na vadu desky respektive AD převodníku.
Mám ještě osd napětí v kameře a tam je všeo OK.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 22.04.2017 22:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.8.2015
Příspěvky: 213
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 5
Já mám dvě F3, normální a deluxe + frsky přijímač
Také měřím interním převodníkem baterku.

Po USB přímo s F3 je to OK - to odečítám přímo z desky.
Jakmile to dám po s-portu - blbne to :-) - ve vysílačce mám blbosti a v logu z vysílačky to také hází podobné hausnumera.

_________________
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz