RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://rcmania.cz/

SP racing F3
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=132&t=85639
Stránka 1 z 1

Autor:  Werner_Hynek [ ned 17.02.2019 14:40 ]
Předmět příspěvku:  SP racing F3

Ahoj, mam prosím problém s deskou cleanflight SP F3 https://blog.seidel-philipp.de/wp-content/uploads/2015/12/sp_racing_pro_f3_vorne.png

Nejde se na ní zaboha připojit, flashnout nic. Ozkoušeno snad vše, ovladače atd. Samotná deska svítí modře (power) zároveň však svítí červená led kontrolka (nebliká) Obrázek

Autor:  Blacksite [ ned 17.02.2019 20:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: SP racing F3

Vyzkratoval jsi boot piny? Jakozedobre? Nekdy proste nestaci jen kablik :D ja tovzdycky propajel a byl klid

Autor:  bookworm [ pon 18.02.2019 8:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: SP racing F3

Vyzkoušej ještě prográmek ImpulseRC. ( necháš desku připojenou na USB a spustíš program ) Ono to nějak dokáže opravit. A stáhni si novej BF ten co fungoval v Googlu už myslím není podporovanej.

Autor:  Blurcak [ pon 18.02.2019 11:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: SP racing F3

Mam pocit ze u tehle desky je potreba nastavit rychlost rozhrani manual/256000 pokud ji chces flashovat nebo tak nejak

Autor:  muznik [ úte 13.08.2019 13:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: SP racing F3

Zůstala mi tato deska v šuplíku. Uvažuji o použití na stabilizaci modelu. Mám připojen Sbus Frsky .
Komunikace s vysílačem je v pořádku. V BETAFLIGHT configuraci bych chtěl zvolit airplane kde jsou popsány výstupy na serva . Napájení 5V mám připojeno na jeden z pinů PWM1? odsud se dostává i na přijímač SBUS. Na ostatních výstupech podle popisu očekávám pohyb serv. Nic se však neděje . Je třeba v tomto modu něco odblokovat ? Zkoušel jsem ARM tak jako na kopteře ale bez efektu. Na internetu jsem hledal ( možná špatně :( ) bohužel bez nějakého většího úspěchu. Předpokládám že nejsem první kdo toto zkouší , ale stačilo by nakopnout , popř nějaký odkaz . Děkuji Mirek

Autor:  blembondo [ úte 13.08.2019 14:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: SP racing F3

https://blog.dronetrest.com/how-to-conf ... etaflight/
https://github.com/betaflight/betafligh ... g-Aircraft
Jinak pro plošník je lepší Inav.

Autor:  muznik [ úte 13.08.2019 15:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: SP racing F3

Děkuji za odkazy , ten první nic moc, ale druhý je lepší. Vypadá to že mě nakopne :) .
Vím že INAV je na plošníky , ale prozatím jsem s ním nedělal , ale zkusím . Vše je jednou poprvé :)

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/