Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1000 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 63, 64, 65, 66, 67
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2016 7:48 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5376
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
je to verze na obrazku cislo 1 tj. onboard MPU as second IMU

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 04.10.2016 9:34 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 28.5.2014
Příspěvky: 97
Bydliště: okr. Praha-Východ
Jaký podle vás nejlepší 3axis gimbal pro GOPRO? Díky (krom Zenmuse H3-3D)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 04.10.2016 10:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.11.2012
Příspěvky: 1028
Bydliště: Vizovice
Obrázky: 70
Feiyutech Mini 3D Pro
http://feiyu-tech.com/products/28/


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Gimbal
PříspěvekNapsal: pát 24.03.2017 23:38 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.7.2014
Příspěvky: 114
Dá se v Čr koupit elektronika pro 3 osy gimbal pro gopro postavená na arduinu a deska Alexmos originál ?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 25.07.2017 19:57 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.7.2012
Příspěvky: 9
Úspešne sa mi podarilo nainštalovať na DJI0121-09 - F450 + Naza-M Lite + GPS gimbal Turnigy Mobius 2-Axis Gimbal s tarotovým ovládačom a AX2206 motormi, kamerku stabilizuje v poriadku. Naučil som sa používať aj software nastavovania ZYX-BMGC-EN_V1.5. Nikde sa nemôžem dopátrať ako zapojím tarotový ovládač aby som mohol gimbal ovládať z vysielača Aurora 9 vo zvyslej osy tilt a zároveň mi to stabilizovalo gimbal. Za dobrú radu vopred ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 30.07.2017 8:57 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5376
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Jaký presne mas ten tarrot a jak mas vedeny signal do Nazy ? Základní řešení je protazeni prislusneho signálu z prijimace na vstup tarrot jednotky asi označeny jako Pitch

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 31.07.2017 8:57 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.7.2012
Příspěvky: 9
Tarot ZYZ22 GOPRO. Pripojené je to z prímača. Zadefinoval som si konál č. 6 na ktorom mám otočný ovládač a ten mám naostro pripojený na Tarot je zo zbernica 9 tich pinov a volá sa to Receiver And Camera Contror Connector. Myslím že tam niekde by sa to mylo pripoji. Okolo toho je ešte viacej úkonov len nieviem aké, aj čosi viem len v tom mám hokej.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 31.07.2017 9:37 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5376
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Pitch by mel jit do toho horniho, zeleneho, konektoru

Obrázek

ale pak to budes muset asi nastavit v konfigu

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 12.08.2017 19:55 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.7.2012
Příspěvky: 9
Nemohol som sa hneď ozvať bol som na dovolenke, ale k veci. Po zapojení kanála do zeleného konektoru to funguje. Ale namiesto pohybu kamery hore dolu sa preklápa z boku na bok. Ešte to by chcelo akosi nastaviť. Hľadal som v nastaveniach, ale nič som nenašiel.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 05.03.2018 19:41 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 470
Bydliště: Dudince
Zdravim.
Mate niekto tento gimbal?
https://www.hobby-wing.com/arris-zhaoyu ... imbal.html
Zaujimalo by ma niekolko veci.
1.Ako napr. zaistim aby sa gimbal po zapnuti napajania dostal do predom nastavenej polohy? Myslim YAW os. Myslel som ze ked skalibrujem acc a gyro v polohe ktoru chcem mat po zapnuti napajania vzdy po zapnuti sa do tej polohy nastavi sam ale bud robim nieco zle [myslim kalibraciu] alebo to tak proste nie je a vzdy sa mi otoci Yaw cca o 180 stupnov dozadu. Neviem ho protste donutit aby po zapnuti ostal otoceny kamerou dopredu hovorim o angle mode.
2.Taktiez by som si predstavoval ze ked ho prepnem zo speed modu do angle modu tak sa vrati do vychodzej polohy alebo teda do polohy definovanej lavym sliderom ktorym os YAW ovladam z vysielaca. Tak napr. gimbal je v speed mode sliderom ho ovladam a toci sa dookola o 360 stupnov dam slider do strednej polohy YAW sa zastavi a prepnem gimbal do angle modu ale YAW zostane stat v polohe v ktorej som ho zastavil v speed mode a moja predstava je ze sa vrati do vychodzej polohy tz. kamerou dopredu.
Zaujimave je ze s osou PITCH [naklon kamery] to presne podla mojich poziadaviek funguje na osi YAW vsak nie. :|

_________________
Iron Man 650 HKPilot32
Tricopter APM 2.6
https://www.youtube.com/channel/UCl_-j2aWjzq2lcgJ1Yuwy7g


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1000 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 63, 64, 65, 66, 67

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz