Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 28.08.2014 20:43 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
Jakub Lakatoš píše:
Nemáte někdo nějaké video nebo návod jak přidělat tento gimbal na phantoma v1? Nevím si s tím rady. Díky

Skus toto, alebo nejake podobne :) Tarot T-2D Brushless Gimbal. How to Build , Setup.: http://youtu.be/Mbh9RUHsNBI


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 30.08.2014 22:52 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.8.2014
Příspěvky: 15
Zapojím konce drátků z tarotu do baterie a rozsvítí se oranžově. Trvá mu celkem dlouho než se rozsvítí modře. Když se konečně zapne tak při různých pohybech cuká do leva (jako by to ten motor neměl sílu udržet gopro v rovině). Je to tím že na drátkách z gumbalu není přidělaný konektor? Nějaká rada prosím? :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 30.08.2014 23:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Samotná absence konektoru nemůže být problém. Ale napájení musí být "kvalitní".

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 30.08.2014 23:13 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
Motorom nesmie nic zavadzat. Je presne vyvazeny na vahu gopro. Ale moze byt aj problem s kalibraciou.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 01.09.2014 11:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.8.2014
Příspěvky: 15
Nevíte proč se mi tarot někdy strašně dlouho zapíná? Vůbec se nechce rozjet a když ho zapojím znovu tak se rozběhne během chvilky. V čem to vázne mi není jasné.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 01.09.2014 11:45 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
Jakub Lakatoš píše:
Nevíte proč se mi tarot někdy strašně dlouho zapíná? Vůbec se nechce rozjet a když ho zapojím znovu tak se rozběhne během chvilky. V čem to vázne mi není jasné.

Made in China :) mne tiez niekedy nabehne az po druhom restarte :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 17.09.2014 17:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.6.2014
Příspěvky: 15
Ahoj,

prosím o radu, už laboruju týden a bez úspěchu.

Phantom 2 Vision
Tarot T-2D V1.5

Pročetl jsem stohy topiců a nevím si rady. Gimbal si po připojení dělá co chce. Klepe se, různě se otáčí. Když přišel a složil jsem ho, tak krásně stabilizoval. Nahrál jsem verzi 1.5 (původní byla 1.4) a od té doby neposlouchá. Nepomohl ani downgrade na starou verzi. Zajímavé je, že senzor zkalibruji, ale foťák na obrázku po zahýbání s gimbalem ujíždí do stran. Pokud ho vrátím na zkalibrovanou pozici, tak je foťák na obrázku vychýlený.

Díky za rady... :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 17.09.2014 18:17 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
surfis píše:
Ahoj,

prosím o radu, už laboruju týden a bez úspěchu.

Phantom 2 Vision
Tarot T-2D V1.5

Pročetl jsem stohy topiců a nevím si rady. Gimbal si po připojení dělá co chce. Klepe se, různě se otáčí. Když přišel a složil jsem ho, tak krásně stabilizoval. Nahrál jsem verzi 1.5 (původní byla 1.4) a od té doby neposlouchá. Nepomohl ani downgrade na starou verzi. Zajímavé je, že senzor zkalibruji, ale foťák na obrázku po zahýbání s gimbalem ujíždí do stran. Pokud ho vrátím na zkalibrovanou pozici, tak je foťák na obrázku vychýlený.

Díky za rady... :)

Mne toto tarot robil po upgrade z 1.3 na 1.4. Musel som upgrade aj na motory a kalibroval som ho asi na 10x, kym ho prestalo metat dokola. Ale nakoniec som prisiel na polohu v ktorej ho treba kalibrovat, vodorovne-objektivom dohora a zacal posluchat :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 17.09.2014 18:57 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.6.2014
Příspěvky: 15
rosko píše:
Mne toto tarot robil po upgrade z 1.3 na 1.4. Musel som upgrade aj na motory a kalibroval som ho asi na 10x, kym ho prestalo metat dokola. Ale nakoniec som prisiel na polohu v ktorej ho treba kalibrovat, vodorovne-objektivom dohora a zacal posluchat :)



Chlape máš u mě panáka... To by mě nenapadlo kalibrovat objektivem nahoru. Díky už to funguje :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 17.09.2014 22:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
surfis píše:
[quote="rosko"]Mne toto tarot robil po upgrade z 1.3 na 1.4. Musel som upgrade aj na motory a kalibroval som ho asi na 10x, kym ho prestalo metat dokola. Ale nakoniec som prisiel na polohu v ktorej ho treba kalibrovat, vodorovne-objektivom dohora a zacal posluchat :)



Chlape máš u mě panáka... To by mě nenapadlo kalibrovat objektivem nahoru. Díky už to funguje :)[/quote]
Som rad, ze ti to pomohlo :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 18.09.2014 0:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.6.2014
Příspěvky: 15
Jeste jeden dotaz. Da se pripojit GoPro na stavajici FPV u Visiona? Koukal jsem na origo kameru a vysilac je pravdepodobne jeji soucast. Tak jestli to nekdo dokazal pripojit na GoPro. Diky :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 18.09.2014 17:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.6.2014
Příspěvky: 15
Tak ještě jeden post :D

Opět googlim a nevím... :(

Našel jsem bezpočet odkazů na zapojení 7 kanálu, ale prostě to nemůžu rozchodit. Gimbal připojen v Naze na F2 a nedokážu s gimbalem hýbat. Jen stabilizuje. Zkoušel jsem gimbal pomocí jiné vysílačky a přijímače a tam reaguje krásně.

Díky za jakoukoliv radu. Už z toho trochu rostu...

Gimbal mám připojen podle odkazu (pouze F2 a kostru):

http://www.riot.ch/tarot-t-2d-gimbal-co ... i-phantom/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 18.09.2014 19:49 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
Hmm. Tento navod som pouzil aj ja a funguje. Raz sa mi ho podarilo dostat do stavu, ze nereagoval, ked som robil update fimware na radiu. Ale cez kalibraciu sa mi podarilo znova tu packu nakalibrovat. A teraz si uz nepamatam, ale mam taky pocit, ze na kalibraciu tej packy je dalsi sw od DJI. Skus popozerat na utube, ci tam neni navod na update a kalibraciu radia :) model radia je zo spodu na nalepke.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 18.09.2014 22:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.6.2014
Příspěvky: 15
Právě že ve Vision Assistant nemám položku X1. Pouze X2. Rádio je model PVT581 a vysílá na 5GHz. Sem z toho jelen...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 18.09.2014 23:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
surfis píše:
Právě že ve Vision Assistant nemám položku X1. Pouze X2. Rádio je model PVT581 a vysílá na 5GHz. Sem z toho jelen...

Obrázek

Tak to je divne. Ja som tam mal aj x1, aj x2. A potenciometre vo vnutri mas dva ?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz