Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 18.09.2014 22:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.6.2014
Příspěvky: 15
Mám tam dva. Teď s nainstalovanou páčkou a prostě to nemůžu rozchodit... Ani boha...


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 18.09.2014 22:54 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.6.2014
Příspěvky: 15
Takže další poznatek. Ve vysílači sedmý kanál funguje. Vysílač jsem připojil k PC a X1 normálně chodí. Ale pokud připojím Phantoma, tak tam položka X1 není. Jakmile ho připojím, tak X1 zmizí. Nějaké nápady, jak jí tam dostat zpět? :D Díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 18.09.2014 23:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
surfis píše:
Takže další poznatek. Ve vysílači sedmý kanál funguje. Vysílač jsem připojil k PC a X1 normálně chodí. Ale pokud připojím Phantoma, tak tam položka X1 není. Jakmile ho připojím, tak X1 zmizí. Nějaké nápady, jak jí tam dostat zpět? :D Díky

No. Mal som to ako ty, ale gimbal reagoval. Netusim, kde by mohol byt problem. Este raz skus skontrolovat kabelaz. Lebo mne to fungovalo na prvy krat. Aj ked som stale nevyriesil problem s tym, ze mi kamera urobi 100% otocenie už po 50% pohybu packou :(


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 19.09.2014 8:02 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.6.2014
Příspěvky: 15
Tak už mi to funguje. Musel jsem stáhnout Phantom Tool a Phantoma přepnout z Visiona na normálního Phantoma. 2 hodiny jsem googlil a hledal, než jsem našel jeden topic, kde o tom píšou. Pak se objevila položka X1 v Naze a hotovo. Vision má 7 kanál zakázaný...

Díky za rady :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 06.11.2014 14:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.8.2014
Příspěvky: 15
Ahojte. Potřeboval bych poradit jestli musím tarrot nějak zapojit do Phantoma abych gimbal mohl ovládat dálkově nebo něco dokoupit. Vůbec nevím jak mám dálkového ovládání gimbalu dosáhnout.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2014 1:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
Jakub Lakatoš píše:
Ahojte. Potřeboval bych poradit jestli musím tarrot nějak zapojit do Phantoma abych gimbal mohl ovládat dálkově nebo něco dokoupit. Vůbec nevím jak mám dálkového ovládání gimbalu dosáhnout.

http://www.riot.ch/tarot-t-2d-gimbal-co ... i-phantom/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2014 14:52 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.8.2014
Příspěvky: 15
Ale musím dokoupit nějaký propojovací kabel s coptrem nebo je součástí balení? :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 07.11.2014 16:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
Jakub Lakatoš píše:
Ale musím dokoupit nějaký propojovací kabel s coptrem nebo je součástí balení? :)

:) Tak toto, si uz naozaj nepamatam. Ale myslim si, ze tam nejake droty boli :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 11.11.2014 15:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.11.2014
Příspěvky: 40
nazdar je tu vela info tak som sa moc nedocital ale keby chcem tento gimbal z hobbykingu: https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=58018 v kombinacii s multiwii pro tak k tomu este neico potrebujem? lebo niesom si isty ale ked chcem aby bola stabilizacia kamery potrebujem aj dosku na stabilizaciu obrazu ci to je uz v tom? diky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 11.11.2014 18:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
lajco888 píše:
nazdar je tu vela info tak som sa moc nedocital ale keby chcem tento gimbal z hobbykingu: https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=58018 v kombinacii s multiwii pro tak k tomu este neico potrebujem? lebo niesom si isty ale ked chcem aby bola stabilizacia kamery potrebujem aj dosku na stabilizaciu obrazu ci to je uz v tom? diky

Gimbal ma gyro aj na sebe. To znamená, ze sa da pouzit aj na motorkovej helme :) Ja mam Phantoma a tam su v zasade 2 moznosti. Riadit gimbal s phantoma, alebo tarotom. Neodporucam riadenie obidvoma naraz :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 03.02.2015 14:22 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.4.2010
Příspěvky: 11
Prosím o pomoc, nemožem spojazdnit tento gimbal.Kupoval som ho v čine a stale sa trasie aj po kalibrácii. Kalibroval som podla navodu na YT.
Tu je odkaz čo mi to stvára https://www.youtube.com/watch?v=q4qR3pM ... e=youtu.be
firmware som skušal aj v1.3 1.4 aj 1.5 stale rovnako sa to sprava. Je to vadný kus alebo robím niečo zle? Dakujem za rady


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 03.02.2015 17:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
maico píše:
Prosím o pomoc, nemožem spojazdnit tento gimbal.Kupoval som ho v čine a stale sa trasie aj po kalibrácii. Kalibroval som podla navodu na YT.
Tu je odkaz čo mi to stvára https://www.youtube.com/watch?v=q4qR3pM ... e=youtu.be
firmware som skušal aj v1.3 1.4 aj 1.5 stale rovnako sa to sprava. Je to vadný kus alebo robím niečo zle? Dakujem za rady

Ahoj.
Toto mi robil tiez. Urob firmware upgrade aj na motoroch aj na doske. Ked spustis kalibraciu, tak vychodzia poloha na kalibraciu gimbalu je vodorovne - objektivom dohora :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 03.02.2015 19:45 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.4.2010
Příspěvky: 11
Ahoj to som robil a stale rovnaké :-(


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 03.02.2015 21:48 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 31
maico píše:
Ahoj to som robil a stale rovnaké :-(

Hmm. Tak to je divne. Samozrejme je tu aj moznost, ze je posahana riadiaca doska. Ale skus s tym normalne zbehnut do modelarskeho obchodu. Ak predavaju quadcoptery, tak by ti vedeli pomoct. Alebo aspon ti nejako poradit. Mne pomohli vela krat :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 26.03.2015 20:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.10.2013
Příspěvky: 137
Bydliště: Těšínské Slezsko
... :?: ...

_________________
DJI Ph1->do 450 H.A.L;FPV,h.made ekobrýle-5"monitor,GB Tarot T-2D


Naposledy upravil hadrák dne ned 12.07.2015 16:48, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz