Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2018 21:04 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 22.3.2018
Příspěvky: 1
Zdravím,
mám také tento Gimbal. S PC se spojí, přes SimpleBGC jde flashnout, zobrazuje LiveData atd. Ale nejde mi zkalibrovat.
Začne sebou cukat a to je vše. Zkoušel jsem různě prohodit nastavení Axis atd., ale ve výsledku pořád to samé.
Chvíli jde nakalibrovat tak, že se drží v horizontální rovině, ale to je tak vše, pak zase začne blbnout.

Nechcete někdo udělat nějakej podrobnější návod a nasdílet funkční Profil pro SimpleBGC? Nebo mám jenom smůlu na kus a je prostě KO?

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: úte 10.04.2018 12:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 23
Bydliště: Uh. Hradiště
po dlouhé době jsem se k tomu zase dostal..a dělá mi to úplně přesně to co uživateli "matesmc"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2018 18:36 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 11
Bydliště: Studénka - NJ - severní morava
Zdravím, tak se přidávám do klubu těch, kteří zatím jenom třepou :) Přišel někdo na něco? Díky za info. M.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: stř 18.04.2018 8:01 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2018
Příspěvky: 8
Zdar všem.
Zkusím napsat postřehy a postupy jak jsem to nastavoval já.
Ale neslibuji že to bude dnes nebo zítra.
Času je málo :-(

Michal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: pát 04.05.2018 13:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2018
Příspěvky: 8
Nipper píše:
Zdravím, tak se přidávám do klubu těch, kteří zatím jenom třepou :) Přišel někdo na něco? Díky za info. M.


Děkuji za připomenutí :-)

Ani to nebylo časem - prostě jsem zapomněl :-(

mám to natavené na mobil - takže při konfiguraci jako je na obrázku

je konfigurační profil zde: http://www.uschovna.cz/zasilka/YOLL6KHG75E7VGEK-LYG/

Doporučuji ale hned na začátku udělat 6-bodovou kalibraci senzoru např zde: https://www.youtube.com/watch?v=fNrUNJOb4tY

Jde to udělat i bez rozebírání jednotky.....

Hezký den Michal


Přílohy:
IMG_0437.JPG
IMG_0437.JPG [ 50.74 KiB | Zobrazeno 800 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: ned 03.06.2018 8:55 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.6.2018
Příspěvky: 2
Prosím je možné profil uložit ještě jednou ? Uschovna píše o propadnutí zásilky.
Moc díky
Jara


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: pát 22.06.2018 18:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.6.2018
Příspěvky: 2
Dobrý den,
prosím je někdo úspěšný s nastavením tohoto gimbalu ?
Je možné ukázat nahrané nastavení SimpleBGC ?
Díky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz