RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://rcmania.cz/

SP Racing F3 deluxe/pro/ 10dof
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=136&t=84392
Stránka 1 z 1

Autor:  Blacksite [ pon 06.08.2018 6:53 ]
Předmět příspěvku:  SP Racing F3 deluxe/pro/ 10dof

Zdavim panove, mam v supliku hromadu zasob, rikam si, postavim trikopteru, nekde mam i desku, zacnu kompletovat a zjistim ze pin pro motor 1 a pin 4 pro servo nefungujou signaly. Tak si rikam, ze ve vsech tech verzich betaflightu apod musi bejt nejakej remap, no...vzhledem k tomu, ze tam chci INAV a tam tahle funkce nefunguje, tak jsem v pytli.
Je nejaka moznost treba signalni kablik pripajet placnu treba primo na nozicku procesoru, pokud samozrejme budu vedet na kterou? Nebo celkove, je nejaka moznost jak to zprovoznit? Prvni pin nevykazuje znamky poskozeni, ale nefunguje, ctvrtej je spalenej celej a i cesty pro napajeni byly vypalene ( ne, uz si opravdu nepamatuji co se tehdy stalo, ta deska je stara mozna 2-3 roky )
8O :lol:

Autor:  malé zvíře [ pon 06.08.2018 7:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: SP Racing F3 deluxe/pro/ 10dof

Přemapování jde, pokud si dobře pamatuju, přes CLI.
Pokud ta deska prošla nějakým větším crashem, tak je klidně možné, že ty nefungující piny byly při crashi zkratované (což by odpovídalo i tomu že tam jsou spálené cesty) tak můžou být mrtvé i v procesoru a to už nikdo nikdy nespraví - leda výměnou procesoru :mrgreen:

Autor:  Blacksite [ pon 06.08.2018 8:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: SP Racing F3 deluxe/pro/ 10dof

no v CLI to jde v betaflightu, ale INAv to ma zakazane a z popisu jsem persne nepochopil proc, umel to, ale uz neumi. 8)

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/