Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1770 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 114, 115, 116, 117, 118
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 14.10.2019 7:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 230
Vyřešeno


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 01.11.2019 21:29 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 144
Zdravím. Mám velký problém. Nejde mi z ničeho nic rozjet aplikace dji go. Vždycky mi vše běželo v pořádku,teď se normálně prihlasim,jde mi i náhled do minulých letů,ale nejde mi zprovoznit kamera v živém zobrazení ani žádné živé data když připojím ovladač s telefonem.
Můžete mi někdo prosím poradit co s tim?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 03.11.2019 23:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 154
Bydliště: Česká Ves
Blog: Zobrazit blog (1)
No příčin může být hodně. Já bych to udělal jak u nového. Odinstalovat app, nainstalovat app. Pokud nepomůže tak spustit znovu párování vysílačky-koptéry.

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 04.11.2019 19:13 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 144
No ale vysílač je soarovany dobře s dronem. Jen apka nereaguje. Takže jak dál?:)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 04.11.2019 21:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 287
Bydliště: Moravany u Holic
Nedávno jsem řešil podobný problém.

Phantom přestal přenášet obraz a pak i telemetrii.

Problém byl v rozbitém modulu, který přenáší tyto informace a je součástí wifi modulu.

Vlivem přehřívání nebo dlouhou dobou nepoužívají se poškodí NAND paměť.

Řešení je buď koupit nivy modul, ktery je drahý nebo se ho pokusit opravit přeflešováním paměti.

Mě to vyšlo.

Čerpal jsem ZDE

Třeba ti to pomůže.

DJI tuto opravu nedělá protože nechce, chce prodávat nové stroje. Vím to protože jsem ho v servisu měl, byl v Německu a vyjádření bylo - Neopravitelné.

_________________
SIG Piper Clipped Wing - RIP Z-37A ve výstavběMeridian 10ccE-Flite TimberPrcek F3KOrca F3K


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 07.11.2019 20:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 144
Tak ještě jednou,smazala se mi apka. Teď ji stáhnu a nejde mi spustit. Kdo mi pomůže prosím???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 07.11.2019 21:19 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2008
Příspěvky: 6981
Bydliště: Moravský kras
Neporadím postup ale o problému vím, u win10 po kterémsi update vnucují windows jejich obecný driver usb sériového portu přes nepodepsaný driver od DJI. Appka vyžaduje ten jejich DJI, jinak nejede. Zagoogli, je to známý problém.

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 08.11.2019 5:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 230
Chce to vymazat data aplikace. I když apku smažeš zůstanou tam po ní nějaké zbytky a můžou dělat problem. Zkusil bych nainstalovat apk pak ve správci ji smazat data potom odinstalovat a z5 nainstalit. Když nepomůže tak reset telefonu do základního nastavení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 11.11.2019 0:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 230
Kde najdu prosim log letu v aplikaci Dji GO?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 11.11.2019 16:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 154
Bydliště: Česká Ves
Blog: Zobrazit blog (1)
Ve složce flight records a podrobnější jsou přímo ve fantomovi. Z něj se to dostane kabelem. Tam jsou i blbosti jako teploty rychlost větru atd.

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 12.11.2019 0:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 230
Já myslel aby vypadal nejak takto:
viewtopic.php?f=138&t=71789&start=1560#p1406318


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 13.11.2019 16:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 154
Bydliště: Česká Ves
Blog: Zobrazit blog (1)
Přesně takhle to přelouská online prohlížeč DAT souboru přímo z phantoma.
Připojíš ho kabelem a vytáhneš logy ve formátu dat. Pak se zaregistruješ u nějaké služby která ti to přelouská do čitelné podoby.
Jinak pokud chceš třeba jenom něco tak stačí obyč log z tabletu mobilu. Je tam toho taky dost, ale ne chyby pády atd.
Tady je příklad baterky:


Přílohy:
Baterka log.jpg
Baterka log.jpg
[ 110.9 KiB | Zobrazeno 588 krát ]


_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 24.11.2019 19:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 144
Tak sem dji go odinstalovat,znovu nainstaloval a pořád to nejede. Vysílač se spáruje s dronem dobře,dokonce jde i ovládat,ale vůbec nechce naskočit obraz ani telemetrie. A píše to červené hlášku controller signal Weak. Pomůže mi někdo??? Už půl roku sem kvůli tomu nevyletěl.:((


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 25.11.2019 9:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 230
Aplikace ti tedy funguje? Jen neukazuje obraz a telemetrii? Zkusil bych sehnat někoho s jiným rádiem a vyzkoušet jestli je chyba v něm nebo jinde.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 02.12.2019 10:54 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 144
Tak už sem tu chybu našel. Jednalo se o úplnou volnost. Vždycky,když sem připojil kabelem telefon tak se mě telefon zeptal jestli povolit aplikaci nebo použít jen nabíjení. Vždy sem dal povolit aplikaci a v tom byla ta chyba. Teď sem dal "jen nabít" a normálně se to rozjelo. Tak jen dávám typ kdyby náhodou to někomu nešlo. Děkuji všem za rady a pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1770 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 114, 115, 116, 117, 118

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz