Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1675 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 112  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 28.05.2017 20:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.5.2017
Příspěvky: 2
Pokud tam chceš mít zvuk tak jedině tak,že si zapneš nahrávání zvuku v mobilu a pak to tam v editačním programu přimícháš.Tato možnost podle mě je nejlevnější a máš to v reálu i se zvukem koptéry a okolnímy zvuky.A druhá možnost je přimíchat jakýkoliv zvuk při zpracování nahrávky.Pokud nemáš TV v UHD a chceš si to potom pouštět v TV tak jestli natáčíš v rozlišení 2.7K stejně to musíš upravit tak není problém tam zvuk vložit.
Já si kupoval tv na vánoce a UHD jsem nechtěl,protože nic v tom nevysílají a o nějaké kameře s vysokým rozlišením jsem taky neuvažoval.No a nyní mám nového phantoma 3S a jednu kamerku 4K a nemohu to na tv přehrát tak to musím zpracovávat do full HD nebo točit jen fullHD


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 12.06.2017 14:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 108
Bydliště: mezi Pce a HK
Obrázky: 6
Nemate tip na stínící kryt na 10" tablet ? Na 7" jsem si pořídil toto, ale na 10" se mi to nedaří najít
Obrázek


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 12.06.2017 15:54 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 7.4.2017
Příspěvky: 13
Bydliště: Uherský Brod
ahoj, nějaké odkazy jsem našel zde:
http://www.phantompilots.com/threads/sun-shade-recommendation-for-ipad-air-9-7-tablet.73307/

nebo vyhledat na youtube nějaký návod a ubastlit svůj model ...

_________________
O beata solitudo,
o sola beatitudo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: DJI Phantom 3 - náhrada baterií
PříspěvekNapsal: čtv 29.06.2017 13:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.2.2007
Příspěvky: 106
Ahoj,
řešil někdo možnost náhrady baterií u Phantoma za levnější ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 30.06.2017 20:39 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 7.4.2017
Příspěvky: 13
Bydliště: Uherský Brod
Zatím jsem nové baterie nekupoval, ale domnívám se, že použití nějaké alternativy by se mohlo při špatné shodě okolností stát příčinou havárie poměrně drahého stroje.

Nevím to jistě, ale je zde navíc určitá pravděpodobnost, že 'obslužný software' neoriginální baterii odmítne.

Jedna z možností, které bych v případě nutnosti pořízení nové baterie s jistou mírou obezřetnosti využil, je bazarová koupě, jako např:

https://elektro.bazos.cz/inzerat/76749274/Originalni-baterie-DJI-Phantom-3.php
https://www.sbazar.cz/marecek.musil/detail/21764873-dji-phantom-3-standard

_________________
O beata solitudo,
o sola beatitudo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: sob 01.07.2017 9:57 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 108
Bydliště: mezi Pce a HK
Obrázky: 6
Já před rokem kupoval dvě zde a zatím bez problémů
https://www.banggood.com/4500mAh-15_2V-4S-Intelligent-Flight-Battery-For-DJI-Phantom-3-Phantom-3-Standard-p-1027251.html?rmmds=category


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 03.07.2017 21:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.7.2016
Příspěvky: 294
Bydliště: Brno-venkov, Jih.
Pro zajímavost nebo pro odvážné.

https://ru.aliexpress.com/item/PRE-SALE ... BLUOHX&s=p

_________________
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 07.07.2017 12:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 123
Bydliště: Česká Ves
Blog: Zobrazit blog (1)
Chápu to tak že za 95$ přemontuji moji jednotku, motory, hlavní kameru a mám mavica ? A co spodní kamera a ultrazvukové čidlo ?
Aha už to vidím kamerka i ultrazvuk se přemontovávají také. Akorát je to takový zvětšený mavic a zmenšený phantom.
Teď už zbývá jen otázka síly signálu, protože p3 má hodně velkých antén a v jedné noze i kompas.

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 11.07.2017 21:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.8.2007
Příspěvky: 443
Bydliště: východní/střední čechy
ahoj všem,
něco je asi blbě
Mám P3A s HDMI modulem,
brýle Skyzone SKY02S V+ 3D
https://www.rotorama.cz/fpv/skyzone-fpv-bryle-3d
bohužel při propojení HDMI kabelem je v brýlých pouze 8 barevných pruhů, HDMI na vstupu rozpoznají, ale nic víc...
Zkoušel jsem různé stíněné HDMI kabely, spec 1.4, docela drahý HDMI s micro koncovkou na jedné straně a redukcí mini HDMI na straně druhé a nic.
Nemáte někdo prosím odzkoušené řešen včetně přechodek?
Z modulu jde mini HDMI, do brejlí pak micro HDMI
Nebo je blbě něco jiného?
Kabely v připojení modulu jsem konroloval
dík
M


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 12.07.2017 22:31 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 123
Bydliště: Česká Ves
Blog: Zobrazit blog (1)
Pokud se něco zobrazuje tak to kabelem nebude. Není to nastavením příliš vysokého rozlišení? pokud to tedy jde NĚJAK NASTAVIT.

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 13.07.2017 8:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2014
Příspěvky: 450
Bydliště: Brno
Obrázky: 10
Nedávno, před pár měsíci, jsem taky řešil problémy s HDMI modulem.
Sestava v podstatě totožná, co máš ty.

Doporučuji postupovat vylučovací metodou, jinak se k spolehlivému zjištění kde je chyba, nedobereš.

1) Pokud máš nějaké zobrazovací zařízení s HDMI vstupem (televize, tablet a podobně), připoj k němu HDMI modul.
- Pokud bude obraz v pořádku, je chyba na straně brýlí. Teď si nejsem jistý, je to už jestli se v brýlích nemusí nastavit patřičný vstup.
- Pokud obraz nebude, nebo bude stejný jako v brýlích, je navině HDMI modul, nebo kabel.

2) Pokud v je v jiném zobrazovacím zařízení obraz jak má být a v brýlích ne, je chyba na straně brýlí.
Skoro zbytečné to rozepisovat, je to jasné už z bodu jedna, ale jen pro pořádek...
- Zkontroluj to nastavení vstupu v brýlích, opravdu si už nejsem jistý, jestli se tam muselo něco nastavovat.
Pokud je nastavení v brýlích (tedy jestli je to vůbec nutné), v pořádku a na jiném zařízení se obraz z modulu zobrazuje správně, je to prokázaná vada brýlí - reklamovat.

Podle ohlasů, teré jsem zaznamenal a vlastních zkušeností, bych to typoval spíše na vadný HDMI modul, než na brýle..
Poslední dobou jsem četl nemálo stížností na kvalitu HDMI modulu. Hodně lidí ho měnilo, protože "už z výroby" byl vadný.
Servis DJI moduly obratem mění, s tím problémy nejsou.
Bohužel jsem také už četl o případu, kdy i v servisu vyměněný modul, byl vadný. :(

_________________
Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce".
http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 13.07.2017 9:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.7.2016
Příspěvky: 294
Bydliště: Brno-venkov, Jih.
Zajímalo by mě jestli se vám už někdy stalo u phantoma 3, že by se za letu rozletěla vrtule a stroj spadl??

_________________
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 13.07.2017 16:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.8.2007
Příspěvky: 443
Bydliště: východní/střední čechy
díky VSC, ,
už se s tím peru dlouho.
na televizi to jede bez problémů, modul tedy asi cajk
Při prvním spuštění HDMI po update FW ve vysílači šlo hned OK i v brýlých
Při druhém zapojení jen pruhy, tak jsem koupil nejlevnější kabel HDMI na micro konektor, jiný zrovna neměli....
Hned to zase šlapalo, jen ten micro HDMI nešel ze zásuvky brýlí vytáhnout, tři měsíce jsem to provozoval s pohupujícím se kabelem, až jsem na druhý konec při FPV race šlápnul a vytrhnul HDMI i se zásuvkou...
Honza Mittner mi sehnal novou HDMI desku, brýle jsou od Rotorama.
Po zapojení nic, jen pruhy, ale reklamace nepadá v úvahu, rejpal jsem v tom:(
Tak zkusím znovu zapojit můj favoritní kabel a uvidíme.
Ale ještě projdu konektory v brýlích po výměně HDMI desky
NA brejlích se zřejmě neladí nic, samo si to detekuje HDMI
dík
Mirek


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 25.07.2017 16:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.7.2017
Příspěvky: 12
Bydliště: Přerov
Zdravím,
potřeboval bych poradit s takovým specifickým problémem u mojí P3A. Kupoval jsem ji loni na podzim a samozřejmě plný nadšení jsem ji musel rychle vyzkoušet, i když jsem návod prostudoval jen zběžně, díky tomu se mi povedla drobná havárka - pád coptéry z asi 20 cm na nerovnu plochu, coptéra se převrátila a chvilku ještě jely motory, než jsem je vypul. Měl jsem štěstí a se strojem se i nic nestalo, od té doby už jsem nalítal hromadu hodin bez potíží.
Teď jsem se rozhodl koupit batoh na přepravu, jenže je potřeba, aby byly v batohu sundány vrtule. Ty ale drží, myslím si, že kvůli té havárii jako přibyté a nedaří se mi je odšroubovat.
Netušíte někdo, jak by je mohlo jít nějak citlivě odstranit ? Samozřejmě počítám, že vrtule se zničí, jde mi hlavně o to, abych nepoškodil coptéru.
Díky moc za nápady. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: přenos videa
PříspěvekNapsal: pát 04.08.2017 23:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 26.9.2016
Příspěvky: 10
Bydliště: Mariánské Lázně
Zdravím,
po aktualizaci firmwaru na nejnovější 1.11.20 se mi seká přenos videa. Nevíte někdo co s tím?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1675 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 112  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz