RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://rcmania.cz/

DJI - Phantom 3
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=138&t=71789
Stránka 92 z 117

Autor:  tomas1987 [ ned 13.08.2017 10:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Caute pánové. Mám dotaz ohledně Phantoma. Teď koukám na bazary a p3standart je kolem 10ti. Vyplatí se za tuto cenu ? Chci to na blbnutí po polích, občas si něco natočit a zkusit i něco jiného. S copterama zkušenosti jsou (y6 s px, race, quad.... Nechce se mi vrazit víc jak 11( počítám ze bych ještě při koupil 2ks baterii ty nejsou v budgetu) zobrazovadlo buď iPhone 5s nebo ipad3. Co vy na to?


Sent from my iPad and I will remove the signature

Autor:  ota93 [ pon 14.08.2017 20:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Pokud byste někdo zvažovali tu levnou baterku z aliexpressu, tak zatím můžu doporučit. Lítal sem prozatím 2x a všechno v pořádku. Phantom vydržel ve vzduchu pokaždé 21 minut, což je dokonce víc než mi teď dá s originálním aku, ale ten už má skoro 100 cyklů. Všechno vypadá v podstatě stejně, jediné minus, kterého jsem si všiml je, že baterie je nepatrně větší a tak jde do Phantoma trošku hůř, ale není to žádný problém.

Autor:  rzboril [ pon 14.08.2017 23:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Může mi nekdo říct proč začal už podruhé nouzově přistávat ? Baterka má kolem 77 cyklů. http://app.airdata.com/main?share=oYNPbM
http://app.airdata.com/main?share=oYNPbM

Autor:  romko1 [ úte 15.08.2017 10:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Aj mne sa to stalo... Moja original bateria mala vtedy cca. 30 cyklov. V app.Airdate som nic nezistil.. Avsak pri druhom takom nudzovom pristavani som si vsimol v applikacii DJI Go, ze jeden clanok baterie sa dostal pod kriticku hodnotu 3.3V. Elektronika koptery to vyhodnotila ako chybu... Skus bateriu uplne vybit a znovu nabit.

Autor:  anhilator [ úte 15.08.2017 12:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Zdravím. Chtěl bych se Vás zeptat na dotaz ohledně střihu videa. Mám P3S a videa natáčím ve 2.7K/30frames. Samotný výstup (surová videa) v notebooku jsou v pohodě, ale pokud použiji k editaci videa například Pinnacle Studio 15 nebo i Vegas Pro 14.0, tak výstupní video při použití většiny videosouborů není to pravé ořechové. Přesněji rovné linie (například železniční trať, střechy budov) se jakoby chvějí a kmitají. Určitě to bude v nesprávném použití výstupního formátu, souboru a jeho nastavení. Jak toto tedy řešíte vy ostatní? Jaký používáte výstupní videosoubor při editaci videa nejlépe pravé v Pinnacle Studio? Děkuji.

Autor:  rzboril [ stř 16.08.2017 6:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

romko1 píše:
Aj mne sa to stalo... Moja original bateria mala vtedy cca. 30 cyklov. V app.Airdate som nic nezistil.. Avsak pri druhom takom nudzovom pristavani som si vsimol v applikacii DJI Go, ze jeden clanok baterie sa dostal pod kriticku hodnotu 3.3V. Elektronika koptery to vyhodnotila ako chybu... Skus bateriu uplne vybit a znovu nabit.

Máte pravdu. Napětí kleslo. A po 10 sekundách začal přistávat . Ale pilots mi toto neukázal.

Přílohy:
wp_ss_20170816_0001.png
wp_ss_20170816_0001.png
[ 276.28 KiB | Zobrazeno 1077 krát ]

wp_ss_20170816_0002.png
wp_ss_20170816_0002.png
[ 274.9 KiB | Zobrazeno 1077 krát ]


Autor:  ota93 [ stř 16.08.2017 22:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

http://www.dji.com/phantom-3-se
Pro mě novinka, že se něco takového vyrábí, lze jej objednat už i v některých našich e-shopech. Jak se vám líbí ? Pokud by někdo uvažoval o P3S přijde mi tohle jako lepší volba.

Autor:  romko1 [ stř 16.08.2017 23:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Zachytil som aktualizaciu FW koptery a aj RC radia...konkretne v.1.11.020. Cital som "vylepsenia" a nejako ma to neoslovilo. Prosim mate ho uz niekto nainstalovany? Spokojnost? Dakujem za odpoved.

Taktiez som si vsimol po aktualizacii najnovsej apl. Litchi 4.1.2, ze oneskorenie FPV (prenosu videa) oproti apl. DJI Go 3.1.10 je o nieco vacsie... Vsimol si to prosim niekto?
Dakujem za odpoved.

Autor:  rzboril [ čtv 17.08.2017 22:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Aktualizaci dělám vždy hned jak vyjde.Žádné změny nepozoruji až na zmizení moznosti připojit phantoma k PC. Psal jsem jim na podporu a zatim nic.

Autor:  tomas1987 [ čtv 17.08.2017 23:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Poradíte prosím? Phantom 3 advanced a iPad 2. Je nemožné to propojit přes dji go? Zkoušel jsem originál apple 40pin ale nechytne se. iPhone 5s se chytí ihned. Jenže ten na to ma malý displej, takže místo tlačítka na funkce vlevo dole mám minimapu.


Sent from my iPad and I will remove the signature

Autor:  petan79 [ pát 18.08.2017 14:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

tomas1987 píše:
Poradíte prosím? Phantom 3 advanced a iPad 2. Je nemožné to propojit přes dji go? Zkoušel jsem originál apple 40pin ale nechytne se. iPhone 5s se chytí ihned. Jenže ten na to ma malý displej, takže místo tlačítka na funkce vlevo dole mám minimapu.


Sent from my iPad and I will remove the signature


DJI GO Ti na iPADu 2 nepojede - nepodporuje ho. :(

Autor:  tomas1987 [ pon 21.08.2017 15:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Lze si na nějaké stránce (jako mají např. výrobci NTB) ověřit záruku na P3A, pokud je kupován v DE? Díky za info

Autor:  Letajici cestmir [ ned 27.08.2017 7:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

A je tu funkční zbraň proti dronům.

https://youtu.be/QmhM6PfFcts

Autor:  snoop69 [ ned 27.08.2017 11:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Tak nízko nelítám aby mě to ohrozilo :lol:

Autor:  tomas1987 [ ned 27.08.2017 21:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Pánové, projevuje se ta zakázaná zona tím zmenšeným dosahem? předpokládal jsem že mi to řekne že je tam zákaz, ale copter odstartuje, ale neletí dál než 50m a do výšky ne víc než 30m.na chalupě létá bez omezení

Stránka 92 z 117 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/