RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://rcmania.cz/

DJI - Phantom 3
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=138&t=71789
Stránka 94 z 117

Autor:  rzboril [ úte 17.10.2017 8:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Mrkni do logu.

Autor:  lojzeg [ čtv 19.10.2017 20:54 ]
Předmět příspěvku:  Ztráta signálu

Dobrý den přeji
Pořídil jsem před cca týdnem nového Dji Phantom 3 standard.Po třech dnech obav,nastavování,stahování a čtení návodu jsem vzlétnul.Letí ALE.Jako úplný laik v copterách létám v "Beginer Mode" Pohoda.Ale stává se mi že se mi ztrácí signál.A to se mi zdá divné když"Beginer Mode"mě pustí jen 30m kolem mě a 30m nahoru.Létám na obyčejné louce s mírným náklonem,rybníkem a cca 200 m od místa vzletu je z jedné strany les.Samozřejmě že předstartovní proceduru provádím přesně podle návodu včetně kalibrace kompasu před každým vzletem.Ta ztráta signálu se nejvice projevuje při automatickém "Návratu domu" kdy dron vyletí do 30 m.Nemáte s tím někdo prosím zkušenosti?Něco v nastavení?

Autor:  snoop69 [ pát 20.10.2017 11:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Chtěl jsem se dnes podívat jak vysoko je mlha a coptéra mě nechce pustit výš jak do 30m. Takto to zlobí po poslední aktualizaci. Limit mám v aplikaci vypnutý a i když ho zapnu a nastavím 50m pustí mě jen do 30m :?

Autor:  Arcicorsa [ pát 20.10.2017 12:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ztráta signálu

Podívej se na video jak správně směrovat antény vysílače..



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Autor:  tomas1987 [ pát 20.10.2017 12:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

první zapni ovladač, pak zapni copter, násedně se přesvěč že aplikace neběží a připoj zařízení a poletí to.

Autor:  snoop69 [ pát 20.10.2017 12:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Jsem blb :roll: Sice jsem aktualizoval fw , ale už se nepodíval na verzi aplikace takže problém vyřešila aktualizace DJI GO :D

Autor:  lojzeg [ pát 20.10.2017 21:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ztráta signálu

Díky moc. Ale natočením antény (mam jednu) to asi nebude.Dneska jsem byl lítal o kousek dál a signál byl.Ale zas to v aplikaci svítilo cervene a psalo něco jako "IMAGE......"A více už si nepamatuji. Musím na to mrknout zítra.

Autor:  snoop69 [ pát 20.10.2017 21:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ztráta signálu

Tipuju, že ti to psalo No image transmission signal

Autor:  lojzeg [ pát 20.10.2017 22:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ztráta signálu

No nejsem si úplne jisty.Myslím ze tam bylo něco jako "weak".Jsem sklerotik

Autor:  snoop69 [ pát 20.10.2017 22:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ztráta signálu

No pokud seš si jistý slovama Image nebo Weak tak to bude asi
Weak Image Transmission signal
Remote Controller Signal Weak
Weak RC Signal

Autor:  lojzeg [ pát 20.10.2017 22:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ztráta signálu

Myslím že "B" je správně. Co to vlastně znamenat? A ta první hláška? Jaky ta ma význam? Jo a ještě bych Vas chtěl poprosit o radu jak se dostat do Follow me.Postupují podle navodu a nic.Tu nabídku tam nemám. Předem děkuji.

Autor:  tomas1987 [ sob 21.10.2017 9:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

na ovladači se musíš přepnout do chytrého režimu (to je ten spínač nahoře), mít připojeno zařízení s GPSkou a pak teprve to funguje. sleduje to ovladač, ne tebe. Co se týče dosahu, P3S je na tom úplně nejhůř ze všech. Chce to přimou viditelnos a antenu vodorovne s nozickama coptery ( v těch je antena) více SZ

Autor:  Fafa999 [ pon 23.10.2017 7:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

vodorovně určitě ne, asi myslíš rovnoběžně, ale to není taky správně to platí jen když je phantom nízko, správně je to dle obrázku - anténa kolmo k phantomu.
https://phantompilots.com/attachments/2ikwjub-jpg.51317/

Autor:  rzboril [ stř 08.11.2017 7:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

tomas1987 píše:
na ovladači se musíš přepnout do chytrého režimu (to je ten spínač nahoře), mít připojeno zařízení s GPSkou a pak teprve to funguje. sleduje to ovladač, ne tebe....

Pokud postupuje podle návodu tak to nejspíš udělal. Jen jestli to není tím že má třeba zaplý začátečnický režim.

Autor:  phantom3aaadvanced [ sob 11.11.2017 9:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Zdravim. Chci poradit. Jaky ma vliv stav baterie ve vysilaci na realny dosah phantomu 3 advanced? Dekuji moc za odpoved.

Stránka 94 z 117 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/