Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 990 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 66  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: pát 11.03.2016 15:05 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.9.2015
Příspěvky: 18
A na P3 se dá změnit to nastavení z CE na FCC ?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: pát 11.03.2016 15:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Normálně ne, dle DJI se tak děje automaticky podle GPS polohy...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: pát 11.03.2016 15:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.9.2015
Příspěvky: 18
Dík za informaci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: pát 11.03.2016 21:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2014
Příspěvky: 517
manuál pro P4:
http://www.phantompilots.com/attachments/phantom-4-user-manual-pdf.46672/

_________________
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 15.03.2016 22:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Jedno další demonstrační video od Richarda (HPIGUY) s testy sense avoid system a Active Track - Tap Fly


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 15.03.2016 22:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2014
Příspěvky: 517
no když P4 couvá při trackování tak je celkem asi zapotřebí hlídat aby do něčeho nevrazila neboť senzory jsou jen pro dopředný let....

_________________
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 15.03.2016 22:47 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.8.2014
Příspěvky: 946
Obrázky: 0
Po havárií..
Edit: Vraj sa mu koptérka sama vybrala strmo k zemi ...

"Drone malfunctioned, the pro split into two mid air. drone came flying towards the ground - full speed"


..ale, vymenili mu za novú bez problémov :)


Přílohy:
10363717_10153812966581273_4979806279934473105_n.jpg
10363717_10153812966581273_4979806279934473105_n.jpg
[ 42.49 KiB | Zobrazeno 4872 krát ]

11228031_10153812966531273_7604050940297409101_n.jpg
11228031_10153812966531273_7604050940297409101_n.jpg
[ 59.13 KiB | Zobrazeno 4872 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 15.03.2016 23:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
texmur píše:
no když P4 couvá při trackování tak je celkem asi zapotřebí hlídat aby do něčeho nevrazila neboť senzory jsou jen pro dopředný let....
No nejsou Tome, stejná stereoskopická kamera je i dole, vedle inovovaného ultrazvukového systému VPS.
Ale je jasné, že při couvání se sledováním objektu bude potřeba pozor, bude to ale asi výjimečný pohyb v tomto režimu...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: stř 16.03.2016 0:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
DominikVF píše:
Po havárií.. Edit: Vraj sa mu koptérka sama vybrala strmo k zemi ...
To je dobře ulomené rameno, to jsem u P1 či P2 nikdy neviděl (a to jsem nějaké pády již viděl), to vypadá dost křehce, nebo to musela rána jako prase přímo na beton, je divné, že to vrtule nezmírnila, a takto se to ulomilo... 8O

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: stř 16.03.2016 23:03 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.8.2014
Příspěvky: 946
Obrázky: 0
Petr: Asi trochu šetrili na plastoch tentokrát :) aby čo najviac ubrali z váhy koptéry..

Pravdepodobne vyhýbanie sa prekážkam funguje len za denného svetla, resp. nefunguje za tmy, šera, pod umelým osvetlením - pouličnými lampami.. menej než 300 luxov (ale áno, podstatné je, že to funguje za normálneho denného svetla, veď kto by lietal v noci.. ) Informácia je zo skupiny P4 na fb..

"Guys I learned something extremely sad last night! The active track and obstacle avoidance.... Well it's 100% useless at night! Even with streetlights on, the thing does not work! At all! Brutal!!! Il be testing it in woods today where it is inherently darker with tree cover to see if it even works there... I guess in the product videos they were all in great sunlight Also! When it does work in daylight, the drone does not move at a fast speed... It actually moves quite slow, I think to keep up with the processing Maybe il get some recording for you guys"


Edit: a dokonca ani pri nie veľmi silnom slnku! viac než 10 000 luxov

Well it doesn't work in bright sunlight nor does it work well with tree coverage... You pretty much need the best lighting possible, where even a rookie pilot wouldn't hit an object in front of it


Aby to bolo spoľahlivé, chce to zrejme aj ideálne podmienky počas lietania..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: stř 16.03.2016 23:27 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.8.2014
Příspěvky: 946
Obrázky: 0
A aby nebolo toho veľa zlého, tak jedno video pridávam z testov P4 na Slovensku.



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: čtv 17.03.2016 1:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.7.2013
Příspěvky: 136
Nevite prosim da se s tim litat s FPV brylema anebo je to jen klikaca na tabletu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: čtv 17.03.2016 9:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Dá, ale musíš do LB modulu doplnit desku s HDMI výstupem, mnohokráte jsme o tom v tématu P3 psali. Stojí cca 100 EUR. Tedy pro HD brýle s HDMI konektivitou...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: čtv 17.03.2016 19:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
pepavich píše:
Nelze, vysílač má v sobě GPS a na základě lokace se sám přepne.
Tak jsem to znovu proveroval (viz ma předchozí reakce na pepavich), a není zadna informace, ze by drobet modifikovany kontroler-vysilac P4ky, mel mit v sobe GPS, jako ma chytrejsi (a vyrazne drazsi) kontroler od Inspire 1. Informace o poloze i nadále bere z GPSky v pripojenem tabletu/smartphone, stejne jakou P3ky...
Ale brzy se to dozvim, za par dni ho snad budu mit na chvili v ruce :D

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 15:29 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2013
Příspěvky: 329
Bydliště: Letná
Příloha:
ImageUploadedByTapatalk1458307791.637175.jpg
ImageUploadedByTapatalk1458307791.637175.jpg
[ 40.31 KiB | Zobrazeno 4599 krát ]


jen tak cvičně zakázané zóny, P4 fakt nemohu


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 990 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 66  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz