px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2020 9:25 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.6.2009
Příspěvky: 46
Baterie ve vysílači se nabije, ale asi po 10 minutách začne vysílač pípat. Zkoušeli jste někdo baterii vyměnit? DJI to posílá do Německa, ale je to nehorázně drahé....


Naposledy upravil vladimirek dne úte 28.04.2020 10:50, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna aku ve vysílači
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2020 10:39 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10942
Bydliště: Břeclav
vladimirek píše:
Baterie ve vysílači se nabije, ale asi po 10 minutách začne vysílač pípat. Zkoušeli jste někdo baterii vyměnit? DJI to posílá do Německa, ale je to nehorázně drahé....


Dotaz pěkný, ale to základní chybí - jaký vysílač, jaké accu...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2020 18:51 
Mazák
Mazák

Registrován: 21.9.2015
Příspěvky: 1076
vladimirek píše:
Baterie ve vysílači se nabije, ale asi po 10 minutách začne vysílač pípat. Zkoušeli jste někdo baterii vyměnit? DJI to posílá do Německa, ale je to nehorázně drahé....


a nevies aku vybrat von, na nejakej lepsej nabijacke uplne vybit a potom uplne nabit kolko energie absorbovala?

ze ci je problem aku alebo vysielac....


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 29.04.2020 7:00 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.6.2009
Příspěvky: 46
sky59 píše:

a nevies aku vybrat von, na nejakej lepsej nabijacke uplne vybit a potom uplne nabit kolko energie absorbovala?

ze ci je problem aku alebo vysielac....

Vzhledem ke stáří dronu 4 roky to vidím spíš na ten aku. Odcházejí ve vysílači i základní desky, ale výměna stojí 7.500,-. Do vysílače se navíc nemohu dostat, jsou tam speciální šrouby...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna aku ve vysílači
PříspěvekNapsal: stř 29.04.2020 16:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2011
Příspěvky: 168
Bydliště: Heřm. Městec
zdzd píše:

Dotaz pěkný, ale to základní chybí - jaký vysílač, jaké accu...


Je to v nadpisu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 29.04.2020 17:20 
Mazák
Mazák

Registrován: 10.1.2011
Příspěvky: 557
Bydliště: Žebrák
předpokládám že i speciální šroub se nechá povolit........


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna aku ve vysílači
PříspěvekNapsal: stř 29.04.2020 17:33 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.6.2009
Příspěvky: 46
kudr píše:

Je to v nadpisu.

už ano, ale nebylo to tam :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výměna aku ve vysílači
PříspěvekNapsal: pát 01.05.2020 21:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2011
Příspěvky: 168
Bydliště: Heřm. Městec
vladimirek píše:
už ano, ale nebylo to tam :-)


V tom případě se omlouvám.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz