Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 14:55 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2016
Příspěvky: 99
Bydliště: LMK Krásná
Jirkapohl píše:
Ten Acer jsem měl.Na něm mi to nešlo nikdy.Ani obraz nešel.Tenkrát to ale nemělo ještě podporu DJI.


Prosím? Mohl bys srozumitelně vysvětlit co píšeš?
Pokud píšeš Acer uváděj prosím přesný typ, aby to mělo přínos i pro ostatní a nebylo zavádějící. Ten typ tabletu-Acer Iconia One 8 s 8-mi jádrovým procesorem, na který posílám link výše je 100% funkční s minimálně 2ks P3A o kterých prokazatelně vím, že na něm chodí ve všech režimech a nemá žádné kompromisy!

_________________
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 15:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
Když jsem koupil Phantoma 3,nikdo v ČR ho ještě neměl.Acer Iconia One 8 na tom prostě měsíc nešel.Až po první aktualizaci.Nešel na tom ani Ipad 2 mini.Čekla jsem měsíc na první aktualizaci.Toho Acera jsem kvůli tomu tenkrát prodal kamarádovi.Mohu ho vyzkoušet,ještě ho má a je možné,že teď fungovat bude.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 15:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
Tenkrát mi podpora DJI odpověděla,že Acer není podporován,ale pracují na zlepšení.Tak jsem koupil na jejich doporučení Apple a nešlo to taky.Měsíc jsem se na koptéru doma jen díval :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 16:20 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2016
Příspěvky: 99
Bydliště: LMK Krásná
Jirkapohl píše:
Acer Iconia One 8 na tom prostě měsíc nešel.Až po první aktualizaci....Toho Acera jsem kvůli tomu tenkrát prodal kamarádovi.Mohu ho vyzkoušet,ještě ho má a je možné,že teď fungovat bude.

pokud jede na 4 jádrovém Atomu, tak se bude kousat zcela jistě.

Jirkapohl píše:
Nešel na tom ani Ipad 2 mini.

To by bylo na další reklamaci. iPad mini 2 je přímo podporované zařízení u DJI. Co ti napsali, že ti nejede iPad mini 2?

_________________
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 19:48 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
Tak mám zásadní info.Vrátil jsem se od kamaráda,který má naprosto stejný Phantom.Můj tablet mu na jeho P3A jede nádherně plynule.On má Samsung Galaxy a jde mu taky krásně.Pokud si však od něj půjčím Samsung,nebo na svůj P3A napojím tablet,tak se obraz kouše,trhá,nebo úplně zastaví.Kde je tedy chyba? V tabletu ani v telefonu evidentně ne.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2016 12:20 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
Tak jsem se vrátil z autorizovaného servisu v Pardubicích.Phantom prostě po aktualizaci umřel.Jediná možnost odeslat ho do Německa.DJI totiž do Phantomů dává rozdílné součástky,aniž by o tom informovali.No a pak se stane,že nový firmware s některou součástkou nespolupracuje a po aktualizaci koptéra "umře".


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 18.07.2016 11:03 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 151
Bydliště: Česká Ves
Blog: Zobrazit blog (1)
Na YouTube je video návodů hodně. Já si vybral jeden návod přímo pro Adobe premiere pro cc.

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 23.08.2016 12:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 935
Bydliště: SK
Trochu mi to pride blbe ponukaju jeden fw napriklad pre jeden model phantoma 3 a vkladaju rozne verzie hardweru.

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 03.09.2016 11:09 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2015
Příspěvky: 11
Bydliště: Liberec
rzboril píše:
Na YouTube je video návodů hodně. Já si vybral jeden návod přímo pro Adobe premiere pro cc.


Mel by jsi prosim odkaz? Diky


Sent from my iPhone and I will remove the signature


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 03.09.2016 13:29 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.2.2016
Příspěvky: 51
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 8
rada nad zlato, na YT je fůra návodů...
no , já to mám nastavené takto...
velikost videa - 1920*1080, 48fps. Obraz se mi zdál vyblitý, tak jsem tam dal v nabídce Color položku Vivid. oživilo to barvy. Ve Style jsem si dal svoje, zvýšil jsem ostrost, kontrast...
U fotek HDR, formát 16:9, formát JPG+RAW, Style a Color jako u videa...
neříkám že je to nejlepší, ale mě to vyhovuje . tady je třeba jedno video


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
na zemi REELY Carbon Fighter 4WD
ve vzduchu DJI Phantom 4 Pro + P4


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.09.2016 18:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.7.2016
Příspěvky: 294
Bydliště: Brno-venkov, Jih.
Ještě doporučuju na kameru nějaký ten filtr. Třeba z aliexpressu za 11 doláčů CPL filtr. Ten je fakt dobrej základ. Jde koupit i nasazovací bez závitu, který jde nasadit i na standarta.

_________________
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 27.09.2016 8:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 447
Bydliště: Trnava, SR
Letajici cestmir píše:
Ještě doporučuju na kameru nějaký ten filtr. Třeba z aliexpressu za 11 doláčů CPL filtr. Ten je fakt dobrej základ. Jde koupit i nasazovací bez závitu, který jde nasadit i na standarta.


Existuje CPL filter ktory sa skrutkuje na origo kameru? Tiez mam ten nasadzaci CPL filter, avsak zbytocne pretazujem gimbal. Dakujem.

_________________
H8mini+TX05,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 27.09.2016 13:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 151
Bydliště: Česká Ves
Blog: Zobrazit blog (1)
pp1976 píše:
rada nad zlato, na YT je fůra návodů...
no , já to mám nastavené takto...
velikost videa - 1920*1080, 48f

Vždyť jsem mu poradil. Pokud to někdo nepochopil tak ještě jednou. zadám na youtube do pole hledání camera setting dji phantom 3 a za to ještě adobe premiere. A pokud ani toto nezvládne tak to udělám za něj : https://youtu.be/mmompiGEtO8?t=8m

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 27.09.2016 17:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.7.2016
Příspěvky: 294
Bydliště: Brno-venkov, Jih.
romko1 píše:

Existuje CPL filter ktory sa skrutkuje na origo kameru? Tiez mam ten nasadzaci CPL filter, avsak zbytocne pretazujem gimbal. Dakujem.


Třeba zde
https://pt.aliexpress.com/item/MC-UV-Ca ... 262.Kvz6Am

Nebo můžeš to samý koupit z domácího é šopu za cca 900kč.

A zde něco pro hračičky

https://pt.aliexpress.com/item/DJI-Phan ... 525.L1rN5q

Toho nasazovacího se neboj, víc se zatěžuje gimbal s clonou proti slunci, nebo když létáš ve větru. Ale i tak, ty motory mají dost síly.

_________________
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 07.10.2016 9:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 447
Bydliště: Trnava, SR
Zdravim,

tiez som sa pohral s nastavenim kamery/fotoaparatu na P3Adv. v aplikacii DJI Go.
Rozlisenie videa - 1920*1080, 50fps. Obraz sa mi taktiez zdal "fadny", nevyrazne farby (ak som nepouzil ziadny filter na objektiv), tak v ponuke Color som z povodneho D-Log vybral None, moznost Vivid sa mi zdali farby zase az moc vyrazne, Style None, White Balance AWB.
U fotiek format 16:9, format JPG a style a color ako u videa.
Nehovorim ze je to dokonale, ale mne to vyhovuje.

Samozrejme podla pocasia a okoliteho svetla to kombinujem s filtrami na objektiv. Napr. pri slnecnom pocasi pouzivam ND4ku filter, podla mna na nasu geograficku polohu uplne postacujuci. Pri prelete napr. nad vodnou hladinou pouzivam CPL filter, avsak nastavujem jeho spravnu polohu, aby boli farby co najrealnejsie.
Po zapade slnka nepouzivam ziadny filter, ale vyuzivam nastavenie vid. vyssie.

_________________
H8mini+TX05,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz