Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1395 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 89, 90, 91, 92, 93
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: pon 25.02.2019 22:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.1.2016
Příspěvky: 20
Poradíte jak nainstalovat funkční aplikaci DJI GO 4 do telefonu v češtině do Mavic Pro.Stáhl jsem si verzi Go4 4.1.22 a ta po spuštění padá ihned.Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.02.2019 9:24 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 98
předpokládám že si stáhnul patchnutou verzi? Jaký máš telefon? Chce to bohužel něco rychlejšího, procesor ideálně 8 jádro a víc snapdragon (ne mediatek) a alespoň 4GB paměti.
EDITa: tady je návod https://drive.google.com/file/d/1Q_Zmnt ... wheY-/view


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 27.02.2019 10:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 451
Bydliště: Trnava, SR
@Labrava: mam pripraveny sikovny smartfon na DJI GO4 a zakupenu verziu Litchi 4.11.0 s tymito parametrami:
Procesor: Qualcomm Snapdragon 800 (4× Krait 400, 2,2 GHz, 28nm)
Pamat: 16 GB, rozsiritelna s microSDHC (do 32 GB), RAM: 2 048 MB

OS: Android 5.1.

To mi prosim Ta nebude stacit? resp. stihat? Samozrejme telefon je po tovarenskom resete a budu tam len tie
dve aplikacie...ziadne ine veci....

Pozn. Ked som ho pouzival na DJI GO (pre Phantom 3) tak v pohode stihal a to som tam mal dalsich 30 aplikacii nainstalovanych a spustenych....

_________________
H8mini+TX05,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 27.02.2019 12:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 98
Romko, obávám se, že ti nebude stačit kvůli RAMce. Ale vyzkoušej patchnutou verzi 14 nebo 15 jestli ti poběží s FW v mavicu. Ta mi běhá celkem obstojně na tabletu s 2GB. Jinak Litchi 4.1.2 mi běžela i na pomalém čtyřjádru od Mediateku s 2GB RAMky. Ale novější verze jsem nezkoušel. Verzi 22 používám v bez problémů v xiaomi redmi note 4 - se snapdragonem a 4GB RAMky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 22:43 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.1.2016
Příspěvky: 20
je tu někdo s upraveným mavicem pro,chzěl bych s ním probrat svůj stroj.Střední Čechy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: ned 24.03.2019 9:10 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 98
Jaký úpravy máš na mysli?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 9:20 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.11.2018
Příspěvky: 10
Zdravím. Po měsíci jsem nastartoval drona MP1 s aplikaci od Borise a zmizela mi mapa, viz. screen:

Obrázek

Nevíte někdo v čem je problém?
Předem dík za info.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 10:07 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 98
a měl si mapu taky patchnutou viz. jeho manuál ? Offline mapy přestaly fungovat někdy loni na podzim když DJI vypršela licence u Heremaps. Mě po patchi mapy normálně fungujou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 10:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.11.2018
Příspěvky: 10
Toto jsem měl na ovládači 20.02.:

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 10:32 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 98
a sou to offline mapy? Neni to online google?

EDITa: toto si měl udělané? https://youtu.be/odY7s2QDRa0


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 10:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.11.2018
Příspěvky: 10
Labrava píše:
a sou to offline mapy? Neni to online google?

EDITa: toto si měl udělané? https://youtu.be/odY7s2QDRa0


Dík za info.
Mám v mobilu jenom google mapy + off line google Česko.
Stejně jsem to měl i toho 20.02.
Takže to na mapy od google nepojede?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 10:53 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 98
to ti neřeknu, já je nepoužívám :-) nemám telefon připojený k síti (mám dedikovaný jen na drona) a používám patchnuté offline Here maps.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 10:56 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.11.2018
Příspěvky: 10
i tak díky za info :idea: :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: čtv 15.08.2019 13:59 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 21.11.2012
Příspěvky: 5
Ahojte, mám DJI Mavic 2 Zoom, a keď nechám nahrávať video, tak sa mi video nahraje len do telefónu cez aplikáciu DJI Go 4, ale nič sa mi nenahraje do drona na SD kartu. Hľadal som, kde nastaviť ukladanie, ale nenašiel som. Poradíte?

Dnes som ešte zistil, že niektoré videá sú nezaostrené. Niektoré sú nádherné ostré, a niektoré sú vyslovene rozmazané. Čím by to mohlo byť?

Ak by tu bol niekto z KE ochotný sa stretnúť a poradiť, tak by som bol rád.

Ďakujem.

EDIT: po zaplnení vnútornej pamäte sa videá začali nahrávať aj na SD kartu.

Potreboval by som ale stále poradiť, či to nie je vada drona - kamery, keď sú niektoré videá nahrané komplet rozmazané - nezaostrené. Ďakujem

_________________
DJI Mavic 2 Zoom


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: sob 17.08.2019 10:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.9.2016
Příspěvky: 25
Bydliště: Jizerky a Bavorsky les
V nastavení máš nastaveno nahrávání do interní paměti. Tu jsi zaplnil a proto to pak začalo psát na kartu.
Jdi do nastavení foťáku, pak nahoře vpravo ozubený kolečko a skroluj dolu kde maš výběr kam to má nahravat. (Karta/interní paměť)
S tou ostrostí to může být víc věcí. Nejdřív si zkontroluj nastavení autofokus/manualní fokus. Pokud umíš němčinu je výborný fórum na http://www.kopterforum.de kde se ledasco co se ostření týká dozvíš.
p.s.
příště to piš do fóra/vlákna "Dji mavic 2 zoom/pro" (viewtopic.php?f=138&t=84512)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1395 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 89, 90, 91, 92, 93

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz