Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1393 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 89, 90, 91, 92, 93
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: pon 25.02.2019 23:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.1.2016
Příspěvky: 20
Poradíte jak nainstalovat funkční aplikaci DJI GO 4 do telefonu v češtině do Mavic Pro.Stáhl jsem si verzi Go4 4.1.22 a ta po spuštění padá ihned.Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.02.2019 10:24 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 93
předpokládám že si stáhnul patchnutou verzi? Jaký máš telefon? Chce to bohužel něco rychlejšího, procesor ideálně 8 jádro a víc snapdragon (ne mediatek) a alespoň 4GB paměti.
EDITa: tady je návod https://drive.google.com/file/d/1Q_Zmnt ... wheY-/view


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 27.02.2019 11:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 443
Bydliště: Trnava, SR
@Labrava: mam pripraveny sikovny smartfon na DJI GO4 a zakupenu verziu Litchi 4.11.0 s tymito parametrami:
Procesor: Qualcomm Snapdragon 800 (4× Krait 400, 2,2 GHz, 28nm)
Pamat: 16 GB, rozsiritelna s microSDHC (do 32 GB), RAM: 2 048 MB

OS: Android 5.1.

To mi prosim Ta nebude stacit? resp. stihat? Samozrejme telefon je po tovarenskom resete a budu tam len tie
dve aplikacie...ziadne ine veci....

Pozn. Ked som ho pouzival na DJI GO (pre Phantom 3) tak v pohode stihal a to som tam mal dalsich 30 aplikacii nainstalovanych a spustenych....

_________________
Each.H8mini+TX05,Leader130HM,Leader125HM,Thunder TigerXXT,Hydrotek F1+SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 27.02.2019 13:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 93
Romko, obávám se, že ti nebude stačit kvůli RAMce. Ale vyzkoušej patchnutou verzi 14 nebo 15 jestli ti poběží s FW v mavicu. Ta mi běhá celkem obstojně na tabletu s 2GB. Jinak Litchi 4.1.2 mi běžela i na pomalém čtyřjádru od Mediateku s 2GB RAMky. Ale novější verze jsem nezkoušel. Verzi 22 používám v bez problémů v xiaomi redmi note 4 - se snapdragonem a 4GB RAMky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 23:43 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.1.2016
Příspěvky: 20
je tu někdo s upraveným mavicem pro,chzěl bych s ním probrat svůj stroj.Střední Čechy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: ned 24.03.2019 10:10 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 93
Jaký úpravy máš na mysli?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 10:20 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.11.2018
Příspěvky: 10
Zdravím. Po měsíci jsem nastartoval drona MP1 s aplikaci od Borise a zmizela mi mapa, viz. screen:

Obrázek

Nevíte někdo v čem je problém?
Předem dík za info.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 11:07 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 93
a měl si mapu taky patchnutou viz. jeho manuál ? Offline mapy přestaly fungovat někdy loni na podzim když DJI vypršela licence u Heremaps. Mě po patchi mapy normálně fungujou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 11:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.11.2018
Příspěvky: 10
Toto jsem měl na ovládači 20.02.:

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 11:32 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 93
a sou to offline mapy? Neni to online google?

EDITa: toto si měl udělané? https://youtu.be/odY7s2QDRa0


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 11:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.11.2018
Příspěvky: 10
Labrava píše:
a sou to offline mapy? Neni to online google?

EDITa: toto si měl udělané? https://youtu.be/odY7s2QDRa0


Dík za info.
Mám v mobilu jenom google mapy + off line google Česko.
Stejně jsem to měl i toho 20.02.
Takže to na mapy od google nepojede?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 11:53 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 93
to ti neřeknu, já je nepoužívám :-) nemám telefon připojený k síti (mám dedikovaný jen na drona) a používám patchnuté offline Here maps.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 11:56 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.11.2018
Příspěvky: 10
i tak díky za info :idea: :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1393 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 89, 90, 91, 92, 93

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz