Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Průša slicerem
PříspěvekNapsal: úte 02.03.2021 19:27 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 6981
Bydliště: Písek, ČR
Tak vyřešeno!!!

Parametry, který to takto zabily, jsou:
"Maximální zrychlení Z" - byl 500, dal jsem 200
"Maximální ryv Z" (to je Jerk) - byl 0,2, dal jsem 0,08

"Rychlost Z jsem naopak zvýšil z defaultních 12 na 17 (tuto rychlost jsem dosud používal bez problémů. A možná že to snížím zpět na těch 12 podle Průši, protože tímto zrychlením zřejmě žádný čas nenaženu.

A už to tiskne jak má, tiše, rychle a krááásně :D
Uvidím jak se s PrusaSlicerem sžiju, myslím že to půjde a v tom případě bych ho asi používal jako hlavní a možná jediný. Líbí se mi ironing, který je v této verzi opravdu pěkný.

Jo a tisknul jsem rychlostí 60 mm/s a v průběhu tisku jsem přidával až na 80 a nepoznal jsem zhoršení kvality, takže rychlost tisku 80 by mohla být standardní (s PLA).

Děkuju všem za pomoc!!! :D
Příloha:
IMG_5473.JPG
IMG_5473.JPG
[ 118.19 KiB | Zobrazeno 1525 krát ]


_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Průša slicerem
PříspěvekNapsal: úte 02.03.2021 23:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 5095
Bydliště: CA
Woita píše:
Tak vyřešeno!!!


Ja to mám takto
Příloha:
Snímka93.PNG
Snímka93.PNG
[ 34.19 KiB | Zobrazeno 1480 krát ]


Tlačím bez večších problémov... Nastavenie bolo tuším v konfiguracii P. sliceru pre Ender 3.
Mám tam extruder Titan Aero s V6 He...

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Průša slicerem
PříspěvekNapsal: stř 03.03.2021 18:18 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 6981
Bydliště: Písek, ČR
Už je Průša naladěn,
zde je ukázka jak tiskne z hrnčířské hlíny: :lol:


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Průša slicerem
PříspěvekNapsal: stř 03.03.2021 18:40 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 4668
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Video není k dispozici.
Toto video je soukromé.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Průša slicerem
PříspěvekNapsal: stř 03.03.2021 18:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.11.2016
Příspěvky: 297
Bydliště: Český Těšín
Obrázky: 2
Woita píše:
Už je Průša naladěn,
zde je ukázka jak tiskne z hrnčířské hlíny: :lol:


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Toto video je soukromé.
Pokud vám vlastník k videu udělil přístup, přihlaste se prosím.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Průša slicerem
PříspěvekNapsal: stř 03.03.2021 18:56 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 6981
Bydliště: Písek, ČR
Už asi je dostupné, bylo čerstvě uploadované a ještě jsem neodkliknul zveřejnění.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz