Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Parrot Ar.Drone 2
PříspěvekNapsal: úte 20.08.2013 13:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12369
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
martin4 píše:
...Další věc, které nerozumím, je GPS Flight recorder, který nabízejí jako příslušenství. V propagačních materiálech ukazují plánování letové trasy přes stovky metrů vzdálené hory a doly s tím, že se Drone následně sám automaticky vrátí na místo vzletu, ale zároveň všude upozorňují na to, že systém funguje pouze v rámci dosahu WiFi signálu.

V diskusi na jiném serveru viz tento odkaz a viz citace níže píšou, že Ar.Drone může s Flight Recorderem létat i mimo dosah Wifi pokud je spuštěn letový plán QGround Control, ale nic bližšího k tomu nevím tj. přečti si to v té diskusi.

Citace:
Drone can fly outside of wifi range when executing a QGroundControl flight plan. QGC allows you to create flight plans and send them by wifi to the drone...

Zmínka o software QGround Control, který umožňuje vytvářet vlastní letové plány podle nichž může Ar.Drone automaticky létat je mimo jiné i na české verzi popisu Flight Recorderu viz tento odkaz.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Ar.Drone 2 - RC kit Mirumod ?
PříspěvekNapsal: sob 08.03.2014 8:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.6.2009
Příspěvky: 199
Bydliště: Děčín
Obrázky: 7
zskal píše:
Já jsem toto ovládání na RC kdysi měl. Ale nebylo to z ebay, stavěl jsem si to sám (Arduino). Samozřejmě to byl jiný level než ovládaní pomocí Androidu, ale i tak jsem to celé komplet prodal, protože jsem začal se stavbou copteru a popravdě k ArDrone bych se už ani nevracel. To řízení rádiem pomocí Mirumod ale bylo naprosto bezproblémové. Nevím jak je vyrobené to z ebay, ale pokud to nedělal nějaký fakt "fušer", tak s tím problém nebude....


Měl bych dotaz, pokud někdo máte zkušenosti s tím Mirumodem. Pokud ho "nacvaknu", vyřadí se z provozu ta různá čidla AR.Dronu nebo zůstanou v činnosti a dron bude i nadále ve vzduchu stabilní a odolný vůči pilotově neumu a pouze přibude přesnější ovládání páčkami?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Parrot Ar.Drone 2
PříspěvekNapsal: pon 04.08.2014 11:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.8.2014
Příspěvky: 6
Odporúčam tento kopter nekupovať - veľmi nekvalitný výrobok - slabá kamera, padá, vo vetre nestabilné, vydrží len pár minút.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Parrot Ar.Drone 2
PříspěvekNapsal: úte 25.11.2014 13:29 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2014
Příspěvky: 8
Bydliště: Mladá Boleslav
majklnajt píše:
Odporúčam tento kopter nekupovať - veľmi nekvalitný výrobok - slabá kamera, padá, vo vetre nestabilné, vydrží len pár minút.

Na základě čeho soudíš?

_________________
Zatím nevím...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: AR dron 2
PříspěvekNapsal: ned 29.09.2019 21:00 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.9.2019
Příspěvky: 2
Ahojte
Chcel by som sa spytat a poradit.
Mam si moznost kupit parrot AR drone 2.Predava ho kamaratou kolega z prace.Dron som si zobral domou na skusku a snazim sa k nemu pripojit.cez samsung J5.tablet lenovo,a aj huawei..Ani z jedneho zariadenia mi nejde pripojit sa na dron.na tablete ho sice vidim ale nepripojim sa.Kupujuci mi tvrdi ze to mam zle nastavene zariadenia.Moze to byt pravda,alebo ma len zavadza?
Ja si myslim ze z dronom nieco je.
Dakujem za akukolvek radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AR dron 2
PříspěvekNapsal: pon 30.09.2019 0:05 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 19.3.2009
Příspěvky: 27
Bydliště: Vrchlabí
Nejprve se odpoj od všech sití a pak se zkus spárovat z AR.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Parrot Ar.Drone 2
PříspěvekNapsal: pon 30.09.2019 17:15 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.9.2019
Příspěvky: 2
No to je ten problem ze ja ho vidim asi tak 5 sekund a potom mi uplne zmizne.Ale asi mam zly software v mobile.Vratim mu ho spet kedze so msa docital ze to ide iba na Iphonoch..Ja mam samsung galaxy J5 a tam mi ho vobec nenajde.Ak si stiahnem aplikaciu na vyhladavanie wifi sieti mi ho krasne najde ale nepripoji


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz