Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chci se zeptat
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 10:04 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2006
Příspěvky: 6
Chci se zeptat na motor rady 600 jaky potrebuji regulator kolikati amperovi. no proste nejakej levnejsi regulator na letadlo, aby to utahlo sestistovku. dekuji za odpoved :D


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Chci se zeptat
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 11:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8973
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
micgal píše:
Chci se zeptat na motor rady 600 jaky potrebuji regulator kolikati amperovi. no proste nejakej levnejsi regulator na letadlo, aby to utahlo sestistovku. dekuji za odpoved :D

Ak sa nemýlim tak šesťstovka ťahá okolo 12-14A, takže regulátor do 20A (jednosmerný) ti bude stačiť


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chci se zeptat
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 11:14 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.1.2006
Příspěvky: 2212
LV píše:
micgal píše:
Chci se zeptat na motor rady 600 jaky potrebuji regulator kolikati amperovi. no proste nejakej levnejsi regulator na letadlo, aby to utahlo sestistovku. dekuji za odpoved :D

Ak sa nemýlim tak šesťstovka ťahá okolo 12-14A, takže regulátor do 20A (jednosmerný) ti bude stačiť


na megamotor.cz pisou max stalej odber cca 20-22A (jaka je realita netusim), takze bych se priklanel spis k reglu 25A.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 11:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 4.5.2006
Příspěvky: 313
Bydliště: Brno
Kup si MD30DCR, je jednosměrný, ale dá přeprogramovat na obousměrný.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chci se zeptat
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 12:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.1.2006
Příspěvky: 1657
LV píše:
micgal píše:
Chci se zeptat na motor rady 600 jaky potrebuji regulator kolikati amperovi. no proste nejakej levnejsi regulator na letadlo, aby to utahlo sestistovku. dekuji za odpoved :D

Ak sa nemýlim tak šesťstovka ťahá okolo 12-14A, takže regulátor do 20A (jednosmerný) ti bude stačiť

To skôr Päťstovka.
Šesťstovka pracuje skôr pri prúdoch okolo 18 A, aj keď záleží samozrejme od prevodu a vrtule. My sme kúpili regulátory JETI 30. Radšej :wink:

MICGAL: koukni na můj web a s táhni si tabulky pro MIG 600 a tam najdeš podle vrtule a převodu, kolik ti to bude z jaké baterky žrát.

_________________
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chci se zeptat
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 13:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8973
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
dusi píše:
LV píše:
micgal píše:
Chci se zeptat na motor rady 600 jaky potrebuji regulator kolikati amperovi. no proste nejakej levnejsi regulator na letadlo, aby to utahlo sestistovku. dekuji za odpoved :D

Ak sa nemýlim tak šesťstovka ťahá okolo 12-14A, takže regulátor do 20A (jednosmerný) ti bude stačiť

To skôr Päťstovka.
Šesťstovka pracuje skôr pri prúdoch okolo 18 A, aj keď záleží samozrejme od prevodu a vrtule. My sme kúpili regulátory JETI 30. Radšej :wink:

MICGAL: koukni na můj web a s táhni si tabulky pro MIG 600 a tam najdeš podle vrtule a převodu, kolik ti to bude z jaké baterky žrát.

Ja som to len odhadoval, lebo som mal 500vku s prevodom a v špičke brala 10A :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 15:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.9.2006
Příspěvky: 410
Bydliště: Brandýsek-okr. Kladno
Ja mel 6stovku s s Jes 30

_________________
Moje modely :-)
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=44


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 15:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.8.2005
Příspěvky: 2420
Bydliště: letiště Točná, Praha
já na 600 mám regul 30 A odběr myslim okolo 22 A

_________________
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná a modeláři Lipence.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 15:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 16.12.2006
Příspěvky: 79
Bydliště: BOHNICE
Myslím, že stačí JES 030, já ho na 6-ti stovku používal a v poho :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chci se zeptat
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 18:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.6.2006
Příspěvky: 923
Bydliště: Vsetín
micgal píše:
Chci se zeptat na motor rady 600 jaky potrebuji regulator kolikati amperovi. no proste nejakej levnejsi regulator na letadlo, aby to utahlo sestistovku. dekuji za odpoved :D
Přístě prosím napiš vstižnější název vlákna - díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 19:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 2.9.2006
Příspěvky: 494
20A-motor 480 / 25A-je pro 600 moc na hraně / 30A-motor 600 je O.K.
Doporučil bych JES 30......... :wink: :wink: :wink: Ale pozor záleží i na vrtuli


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.02.2007 21:52 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.8.2006
Příspěvky: 1294
Bydliště: Mělník
Už dlouho mám vyzkoušený JES 25 a v pohodě. Ani se nezahřeje...

_________________
Spíš lítač než stavěč...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz