RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://rcmania.cz/

Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=16&t=78793
Stránka 1 z 1

Autor:  feeder1111 [ čtv 13.10.2016 6:22 ]
Předmět příspěvku:  Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

Zdravim vsechny,mam problem ze sparovanim,radio spektrum dx5e a prijimac orange 610v2.Kompatibilita je v poradku(podle vyrobce) ale prijimac stale blika a nechce se chytnout...zkousel jsem i jine prijimace a vysledek je stejny.

Autor:  mikymik [ čtv 13.10.2016 8:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

A děláš to takto?



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Autor:  czpredseda [ čtv 13.10.2016 9:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

Špatnej přijímač, úmrtnost 610 byla docela vysoká. Případně máš v DX5e nový VF modul pouze DSMX

Autor:  feeder1111 [ čtv 13.10.2016 9:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

Mam i original prijimac pro dx5e a stejne se to nesparuje...
Ted jsem se docetl ze i baterie do radia musi byt nabite,muze to byt mozna pricina ze se to nechytne?
Ale radio pipa a sviti...tak nevim co je spatne,novy regulator,novy motor,novy prijimac a nedari se mi to sparovat...nechapu to...

Autor:  fokker1 [ čtv 13.10.2016 10:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

Vysílač musí samozřejmě fungovat, párovat mrtvý vysílač je nesmysl. Pokud naběhne a zapípá, nemá napětí baterky žádný vliv.

Autor:  feeder1111 [ čtv 13.10.2016 10:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

Neni mozny aby byli tri prijimace spatny...a to jsem ty dva dostal vcera...jeden je original a dva jsou orange 610v2...

Autor:  HLA [ čtv 13.10.2016 10:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

Už se mi stalo, že při napájení z jednoho regulátoru (byl ze setu ME109 stejnosměrný motor) nešlo spárovat přijímač orange.
Stačilo přijímač připojit na samostatný zdroj - používám externí BEC, a spárování bylo v pořádku.

Autor:  feeder1111 [ čtv 13.10.2016 20:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

Zitra jedu pro zdroj na parovani a snad to uz pujde.
Dekuji vsem za reakce...
Dam vedet jak to dopadlo...

Autor:  feeder1111 [ stř 09.11.2016 17:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

Takze parovani nefunguje ani pres externi baterii... Uz fakt nevim co s tim...

Autor:  ecoone [ pát 11.11.2016 23:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

kontrola zapojenia napajania

Přílohy:
DSC_0479.JPG
DSC_0479.JPG
[ 47.01 KiB | Zobrazeno 1247 krát ]

DSC_0480.JPG
DSC_0480.JPG
[ 49.64 KiB | Zobrazeno 1247 krát ]

DSC_0481.JPG
DSC_0481.JPG
[ 51.38 KiB | Zobrazeno 1247 krát ]

DSC_0483.JPG
DSC_0483.JPG
[ 55.05 KiB | Zobrazeno 1247 krát ]


Autor:  Qressor [ stř 08.02.2017 9:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

Neni mozny aby byli tri prijimace spatny...a to jsem ty dva dostal vcera...jeden je original a dva jsou orange 610v2...

Autor:  ecoone [ stř 08.02.2017 21:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spárování spektrum dx5e s orange příjimačem

no netusime ako to skoncilo .) mozno ma pokazeny vysielaci modul alebo odtrhnutu antenu
alebo spaleny regulator 3.3V pre vysielaci modul,
netusime co vsteko robil s vysielacom novy alebo predosli majitel, co vstetko ponastavovali na vysielaci
mozno ma Len DSMX vysielac, nemame presny model DX5e (vzadu je oznacenie)
mame malo info od majitela, takze tazko presne poradit
mohol aj nechtiac vyskratovat prijimac ak zapichol konektor z regulatoru naopak
vela ludi si neskontroluje ako ma byt spravne otoceny konektor (niektore prijimace to preziju niektore nie)
Poznam troch ludi ktory si tak vyskratovali prijimace, 1x novy Turnigy, 1x Futaba a 1x Spektrum/orange
po vyskratovani sa Turnigy a Orange nechcel nabindovat, Futaba sa uz nezapol

jeho prijimac:
OrangeRx R610 a 610v2 je iba DSM2 (aky mal spektrum original netusim)
https://hobbyking.com/en_us/dsm2-6ch-wi ... -cert.html

takze predpokladam ze ta DX5 je len DSMX dokoca existuju as iba DSM alebo neaake MD2
https://www.spektrumrc.com/Products/Def ... Id=SPM5510
vsetko zalezi od čisla na zadnej strany vysielača SPM5510 SPM5520 SPMR55201

este prave pozeram manual DX5e tak sa da vypnut zapnut DSM2 a DSMX manual strana 6 DSMX ON / DSM2 ON
http://www.astramodel.cz/manualy/spektr ... ual_EN.pdf

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/