RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://rcmania.cz/

Návod na Optic 6 Sport
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=16&t=8104
Stránka 1 z 2

Autor:  Mirek12 [ sob 13.10.2007 18:45 ]
Předmět příspěvku:  Návod na Optic 6 Sport

Mám tedka Optic 6 Sport a potřebuji česky návod, nevíte kde sehnat ?? nebo někdo oskenuje??? díky :?

Autor:  Abu [ sob 13.10.2007 18:50 ]
Předmět příspěvku: 

Pokud jsi ho kupoval novyho v cechach, tak prodejce ma POVINNOST ti k tomu dat ceskej navod, kdyztak se obrat na nej a nesetri ho. Pokud ho mas z druhy ruky nebo ze zahranici, tak je to horsi...

Autor:  Death [ sob 13.10.2007 18:58 ]
Předmět příspěvku: 

Abu píše:
Pokud jsi ho kupoval novyho v cechach, tak prodejce ma POVINNOST ti k tomu dat ceskej navod, kdyztak se obrat na nej a nesetri ho. Pokud ho mas z druhy ruky nebo ze zahranici, tak je to horsi...

Přesně tak, cokoliv co prodejce prodává zde v ČR tak je jeho povinost přikládat k jakémukoliv zboží přikládat česky srozumitelný manuál... pokud je to z druhe ruky, je to horsi, ja bych ti mohl poskytnou manuál k normálnímu opticovi... někde sem ho viděl na netu... pohledal bych.. ale ten by ti byl v podstatě nanic....

Autor:  Mirek12 [ sob 13.10.2007 20:24 ]
Předmět příspěvku: 

jj hm, já mu potom řeknu, ale stejně to bude nadlouho, jinak oproti Opticu to nebude takovej rozdíl, ne??

jinak kolik nabíjet do toho opticu baterky, nabíjím tedka 0,3A aby to nebylo hrr správně???

do letadla 7 články sem nabíjel 1A (1100mAh a 900mAh) správně??

Autor:  jakas [ sob 13.10.2007 20:58 ]
Předmět příspěvku: 

vysilacove baterie se nabijeji 1/10C.Takže při kapacite aku 1300mAh se nabiji 130mA min 10h u nabijeni tak malym proudem prebijeni moc nevadi.

Autor:  Mirek12 [ sob 13.10.2007 21:07 ]
Předmět příspěvku: 

jakas píše:
vysilacove baterie se nabijeji 1/10C.Takže při kapacite aku 1300mAh se nabiji 130mA min 10h u nabijeni tak malym proudem prebijeni moc nevadi.


ano je to 1300mAh 6tičlánek takže 1C by jim nemělo ublížit, přebíjení nebude nabíječka to vypne

Autor:  jakas [ sob 13.10.2007 21:25 ]
Předmět příspěvku: 

jestli myslis delta peak tak pri nabijeni tak malymi proudy moc nefunguje

Autor:  Abu [ sob 13.10.2007 22:15 ]
Předmět příspěvku: 

Mirek12 píše:
ano je to 1300mAh 6tičlánek takže 1C by jim nemělo ublížit, přebíjení nebude nabíječka to vypne

NE, to je spatne !! Nikoli 1C ale 1/10C, takze 130mA po dobu zhruba 12h, kdyz to bude 150-160mA, tak se nic nestane, ale vic radeji ne.

Proboha lidi, proc si neco neprectete o tom, jak se k baterkam chovat, kazdej typ baterky vyzaduje trochu jiny zachazeni, vsechno je to celkem pekne popsany treba tady -
http://www.mojehobby.cz/magazin/detail.php?idclanku=25

Tenhle odkaz sem davam v posledni dobe uz poctvrty... kolikrat jeste ???
:roll:

Autor:  Mirek12 [ sob 13.10.2007 23:05 ]
Předmět příspěvku: 

Abu píše:
Mirek12 píše:
ano je to 1300mAh 6tičlánek takže 1C by jim nemělo ublížit, přebíjení nebude nabíječka to vypne

NE, to je spatne !! Nikoli 1C ale 1/10C, takze 130mA po dobu zhruba 12h, kdyz to bude 150-160mA, tak se nic nestane,

hm ,se nerozčiluj :twisted: mám celou dobu nastaveno 0,2A takže baterky dostávají pomale. spíše mě tedka trápí manual k Opticu :? s tím kdo mi to prodával na letišti, se znám a vím že to nebude problem ale tedka se tam nedostanu , a oproti Opticu se nějakou funkcí lešíí ale menu má stejně

Autor:  madman [ pon 27.10.2008 21:08 ]
Předmět příspěvku: 

Bovrý den! Našel jsem návody na všechny vysílačky hitec!
http://www.rctomik.cz/manuals/manuals.php

Autor:  madman [ pon 27.10.2008 21:12 ]
Předmět příspěvku: 

No všechny teda ne, ale optik tam je =)

Autor:  madman [ pon 27.10.2008 22:20 ]
Předmět příspěvku: 

Měl bych ještě jeden dotaz. Právě optik nastavuju na model s elevoanamy, ale, jak určitě předpokládáte, mám problém. Smysl eleveonů jako výškovky je na páce plynu a nelze ji přepnout. Zkusil jsem snad už všechno možné... a pořád nic. Tak takhle nakonec škemrám o radu =)

Autor:  Mirek12 [ úte 28.10.2008 0:33 ]
Předmět příspěvku: 

řekni jakej model nastavuješ a jakej mod hodláš používat , potom je to kombinace zapojení na přijimači a sepnutí správného programu na vysílačce zapnutí této funkce je ti jasné ?? dvě pravé hodní tlačítka naráz

Autor:  Hali [ úte 28.10.2008 11:41 ]
Předmět příspěvku: 

tipuju to na přehozene mody. na vypnute vysilačce podrž obě tlačítka edit a zapni vysilačku tím se dostanes do nastaveni čísla modelu a dalších vecí a taky zmena modu

Autor:  madman [ stř 29.10.2008 12:19 ]
Předmět příspěvku: 

Děkuju mockrát, byla to jedna z hlavních příčin, ještě se pak rozsypalo nějaký nastavení, takže jsem resetnul model a nastavil znova. Ještě jednou děkuju

Stránka 1 z 2 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/