px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: pon 24.12.2018 0:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.12.2018
Příspěvky: 7
Bydliště: Klatovy
Ty jo z Klatovských modelářů neznám nikoho já nejsem přímo z Kt. Ale ten RC zoom zkusím to mi vůbec nenapadlo


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: pon 24.12.2018 8:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 986
Bydliště: Brno - Venkov (severo-západ)
Tohle mi dělalo servo směrovky na Extře, vyměň jej.

_________________
Extra VA 330 X3, Azero Robin, Twinstar BL, Sea Beaver
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: pon 24.12.2018 9:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8819
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
aviatik666 píše:
Nastav si na směrovku exponenciální výchylky

Na setovke? :mrgreen:

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: pon 24.12.2018 9:18 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 3822
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
K tomu jak postupovat VYLUČOVACÍ METODOU při řešení tvého problému jsi zde pár rad dostal.
Něco je i ve vlákně Jak poznám že je rozbité servo
Je jasné, že řada věcí (vzhledem k obecnosti problému) se opakuje.
To že do kanálu RX kde byla směrovka, dám výškovku (kabel od směrovky nikam) je logický začátek hledání.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: pon 24.12.2018 9:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2008
Příspěvky: 1598
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 0
LV píše:
Na setovke? :mrgreen:


A je, je..., to jsem přehlédl. Ale kdo se v tom má vyznat, to je samé flysky a frsky... :mrgreen:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: pon 24.12.2018 9:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8819
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
Treba sem tam aj precitat zadanie a az potom ratat výsledok

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: úte 25.12.2018 17:02 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.1.2018
Příspěvky: 75
Bydliště: Sadská
LV píše:
Na setovke? :mrgreen:

ahoj,ono je to radio na setovku docela chytrý,expa ,mixy přes PC
http://rc.305.cz/view.php?cisloclanku=2011030003
Luboš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: ned 30.12.2018 4:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2008
Příspěvky: 1598
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 0
lubostom píše:
ahoj,ono je to radio na setovku docela chytrý,expa ,mixy přes PC
http://rc.305.cz/view.php?cisloclanku=2011030003
Luboš


Co může být chytrého za 25 USD...

Citace:
Nejlaciněji se dají obě vysílačky zakoupit na Hobbykingu, kde v současné době set vysílačka+přijímač stojí cca 23,- až 25,- USD (oba typy, Mode1 i Mode2), samotný přijímač je pak k mání za cca 9,- USD. Programovací redukce pro FS-CT6B příjde na cca 3,- USD, redukce simulátoru herního ovladače použitelná pro FS-T4B i FS-CT6B pak stojí přibližně 7,- USD.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: ned 30.12.2018 23:31 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.1.2018
Příspěvky: 75
Bydliště: Sadská
odpověď máš ve druhé citaci(programovací kabel)
stáhneš SW ze stránek výrobce a na počítači to napípáš jako
na displeji rádia a uložíš ,za ty prachy to fakt není marný L.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: pon 31.12.2018 11:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.2.2016
Příspěvky: 380
Bydliště: Frýdek-Místek
lubostom píše:
odpověď máš ve druhé citaci(programovací kabel)
stáhneš SW ze stránek výrobce a na počítači to napípáš jako
na displeji rádia a uložíš ,za ty prachy to fakt není marný L.


Hmm, a na letiště noťas s sebou . . . To je fakt děsně chytré rádio. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: pon 31.12.2018 13:02 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.1.2018
Příspěvky: 75
Bydliště: Sadská
možná si to přečti celý
L.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: pon 31.12.2018 14:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2008
Příspěvky: 1598
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 0
lubostom píše:
možná si to přečti celý
L.


Na kolik modelů to má paměť...?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se směrovkou
PříspěvekNapsal: pon 31.12.2018 16:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.1.2018
Příspěvky: 75
Bydliště: Sadská
Ahoj,nevím,nemám toto radio, ale podle toho návodu
lze soudit,že jako paměť na modely slouží laptop,tedy neomezeně

já to nechci hájit jen si myslím,že oproti cadetu je to o level lepší a
za míň peněz a chytrý je to na setovku za 25 ojro :D
Luboš


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz