Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 04.03.2017 14:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.4.2016
Příspěvky: 35
Tlapa-skús tu https://www.multiplex-rc.de


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 05.03.2017 16:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Liberec
Na těchto stránkách jsem sice odkaz našel ale nejde stáhnout...

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 05.03.2017 18:29 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 14.6.2016
Příspěvky: 55
Bydliště: Kladno
Před chvílí jsem to zkoušel z adresy https://www.multiplex-rc.de/service/dow ... tware.html , stahování zablokoval Avast. Po jeho krátkodobém vypnutí soubor stáhnout šel.
Instalaci jsem ale nepouštěl, musím ověřit, zda tam opravdu něco škodlivého není, nebo zda je to falešný poplach.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 05.03.2017 18:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1046
Bydliště: Šternberk, ČR
Stránky MPX bych považoval za důveryhodné. To jen Avast plaší.

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 05.03.2017 19:19 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 14.6.2016
Příspěvky: 55
Bydliště: Kladno
To si myslím taky, ale pro jistotu jsem nahlásil do Avastu podezření na planý poplach a požádal, aby mě napsali výsledek jejích bádání.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 05.03.2017 19:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Liberec
Jo Avast mi tu stránku prostě vypnul. Teď jsem to schválně zkusil stáhnout přes mobil a jede to normálně. Dej mi prosím vědět jak to dopadlo u toho Avastu, pak to nainstaluju. Díky :D

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 06.03.2017 20:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Liberec
Tak mi to nedalo a zkusil jsem to nahrát - úplně v pohodě, je to ono a je to dobrý :-)

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 06.03.2017 21:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1046
Bydliště: Šternberk, ČR
Z Avastu se neozvaly? To jejich stanovisko by mě zajímalo...

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 07.03.2017 16:36 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 14.6.2016
Příspěvky: 55
Bydliště: Kladno
Ohledně odpovědi Avastu si nedělám iluze. Možná někdy upraví databázi virů.
Tak jsem stažení vyzkoušel na jiném PC s Windows 10, kde používám Windows Defender. Před tím jsem aktualizoval databázi virů. Stáhlo se to bez problémů, Defender nic nehlásil.
Instalace proběhla OK, pak to chtělo nainstalovat DirectX, potvrdil jsem. Ovládal jsem to zatím myší nebo z klávesnice, musím najít nějaký ovladač pro TGi6 / FS-i6.

Proti FMS je to velký pokrok, viz příloha. Vypadá to líp než skutečný SkyScout/ES2 z foťáku např. https://youtu.be/20HZdsHih4o , tam se ale dá zoomovat.


Přílohy:
SimES2.jpg
SimES2.jpg [ 81.65 KiB | Zobrazeno 556 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 13.05.2017 13:57 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 14.6.2016
Příspěvky: 55
Bydliště: Kladno
Doplňuji svůj předchozí příspěvek, vyzkoušel jsem 3 způsoby ovládání:
- Turnigy TGY-i6 ( FlySky FS-i6) s udělaným kablíkem přes mikrofonní vstup
- Hitec Lite 2,4GHz s běžným 3,5 jack kablíkem přes mikrofonní vstup
- gamepad Logitech Cordless Rumblepad 2 přes USB

Simulátor je opravdu dobrý, mám Sky Scouta = Easy Star 2 a simulátor je překvapivě realistický. Video z prvních pokusů se simulátorem je na http://www.svobodanet.cz/data/Sim3-SkyScout.mp4 , na YT se to nezobrazuje dobře. Vrčení je modulace vysílačky (zeslabte si zvuk). Video je trhané, protože počítač nezvládal frekvenci při záznamu krajiny, simulátor má pohyb plynulý.

Největší problém byl s nastavením ovladače Smart Propo Plus, který je potřeba při ovládání přes mikrofonní vstup. Popis mých zkušeností a podrobný návod na kablík (za 20 Kč) i nastavení je na https://premsvo.wordpress.com/multi-flight-simulator/ .


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz